Eén tip: ga zo door
Prima vakmensen, verstaan hun vak, super goed advies en stellen klant op zijn gemak. Geven goede tips voor de gezondheid van je ogen. Na problemen gehad te hebben met verkleuring van het montuur hebben we samen een uitstekende oplossing samengesteld waar we allebei tevreden over zijn.
Tor zover zou ik het niet weten
ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen bij Beeks Oog & Oor. Je merkt meteen dat de medewerkers zeer professioneel en vakkundig zijn. zelfs met het opzetten van je bril zijn ze zeer secuur. Je bent hier echt een gewaardeerde klant. Ga zo door!
Nvt
nvt
Ik ben heel vaak in de winkel geweest tot aan mijn definitieve keuze voor een nieuwe bril en zonnebril. Het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Ze geven een goed en eerlijk advies/mening welke bril het beste bij mij past.
Voor het allereerst een bril aan laten meten. Wat zag ik hier tegenop. Ik dacht altijd dat een bril mij niet zou staan. Met alle hulp van de medewerkers een hele leuke bril uitgekozen. Kan nu al niet meer zonder. Als ik hem niet op heb, mis ik hem voor zowel mijn ogen, maar ook dat het een leuke aankleding is voor mijn gezicht.
Nvt
Nemen de tijd om de ogen te meten, te adviseren, en bieden alternatieven aan. Geen haastwerk, maar begeleiding voor een aanschaf met zorg.
Mijn bril stond niet gelijk in één keer goed op mijn neus! Mocht je twijfelen aan je eigen kunnen laat dan een collega meekijken!
Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: zie boven
klantgericht, kwaliteitszaak, goede service.
In mijn vorige review had ik het over de krasjes in mijn glazen,en een klein uurtje na de plaatsing van mijn beoordeling belde Beeks op voor een afspraak te maken om te kijken naar de glazen... Je hebt op de glazen 2jr fabrieks garantie en hij wil kijken wat de oorzaak is van de krasjes en na onderzoek blijkt de coating los te laten wat krasjes verooraakt.... Er zijn inmiddels nieuwe glazen besteld......Bedankt voor de goede service......
Misschien kijken of er meer mensen zijn met krasjes.....
Geachte heer, Vervelend dat u de de Varilux glazen niet als duurzaam ervaart. In regel moeten deze toch 4 jaar mee kunnen gaan. Ik wil dan ook even voor u nagaan hoe dit ontstaan is. Als wij dit niet duidelijk kunnen zien willen wij een optische rapport van de leverancier en zullen 9 van de 10 gevallen er nieuwe glazen komen. Nu begrijp ik vanuit u dat u de bril niet kunt missen. Wellicht is dit niet goed begrepen door een van onze medewerkers. Aangezien de glazen net geen 2 jaar zijn wil ik dit uiteraard oplossen. Ik neem even telefonisch contact met u op om het een en ander door te spreken. Met vriendelijke groet Michael Beeks
Goede service, snappen wat je zoekt, weten wie je bent als je binnenkomt :)
Jullie zijn altijd zelf heel goed in verbeteren en vernieuwen!
Na jaren lichamelijke klachten te hebben na een whiplash, door de meting bij Beeks eindelijk hiervan af te zijn. Ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen aan een prisma bril. Ook goed advies welk montuur bij mij zou staan.
niets
het assortiment zou in totaliteit iets hipper kunnen
Verdiepen in vergoedingen(o.a fondsen)
niet.
Goede service en advies! Ik ben goed geholpen en heb een mooie (eerste) bril uitgezocht. En binnen 3 dagen kon ik de bril al ophalen! Kort om een tevreden klant.
iets meer uitzoek in de brillen voor een smal klein gezicht zou fijn zijn. verder ga zo door!