Er word een eerlijke en deskundige voorlichting gegeven
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen door beide medewerkers.
Hans en Barry staan al jarenlang paraat. Ze zijn altijd vriendelijke en helpen graag. Goede producten, service en advies!
Prettig en gezellig en vakkundig geholpen.
Mooie zaak. Niet de goedkoopste maar je krijgt er professionaliteit en kwaliteit voor terug
Ik kwam om mijn ogen opnieuw te laten testen en ging weg met een nieuwe mooie bril die veel beter past bij mij dan mijn oude bril. Ze zijn erg meedenkend en proberen ook echt te kijken naar je smaak en persoonlijkheid als het om montuur keuze gaat.
Pootje van nieuwe bril zat los. Nadat bleek dat zij het niet konden verhelpen is er een nieuw montuur besteld
Ondanks COVID 19
Snel en prettig geholpen. De uitleg was ook duidelijk wat er precies aan de hand is en hoe een oog werkt. Je kunt ook reinigingsmiddel vervullen in de zaak wat prettig is.
Het meedenken en nogmaals checken door Barry vind ik super
Goede ervaring
Ik kom hier al heel lang en ben er erg tevreden over.
Jullie nemen alle tijd voor een goede oogmeting en goed advies bij het kopen van een bril.
Klantvriendelijk, correct, verstand van zaken, e.d. mooie professionele winkel met een mooi aanbod.
Originele beoordeling
In eerste instantie was ik heel tevreden qua klantvriendelijkheid, maar wat scherst mijn verbazing ; 1. toen ik een montuur kwam kopen heeft u mij een rek met monturen laten zien met de mededeling dat die monturen € 199,00 kosten inklu- sief de glazen. Toen ik de bril kwam ophalen moest ik echter € 249,00 afrekenen. 2. In september heeft u i.v.m. uw 5-jarig bestaan een stukje in het plaatselijke krantje geplaatst dat elke klant € 50,00 korting zou krijgen op zijn aankoop, ik citeer een stukje "kom naar de winkel en claim uw korting" toen ik hier om vroeg deelde u mij mede dat dit voor mij n.v.t. was omdat ik al korting had op de bril. Hoe dan ??? ik voel mij behoorlijk benadeeld, helaas.
Met veel aandacht en kennis geholpen . Fijn contact .
Ik kom er al enkele jaren en kan altijd binnenlopen voor advies of hulp. Men neemt de tijd voor oogmeting of het adviseren voor een montuur of lenzen, uiteraard liefst op afspraak!! Prettig om altijd per mail of app/sms op de hoogte te blijven van geplande afspraak of controle.
Prima!
Al vele jaren ben ik heel tevreden met jullie klantvriendelijkheid en service bij het kopen van een bril.
Sedert vele jaren ben ik hier met mijn hele gezin klant en nog nooit hebben wij een slechte ervaring gehad. Integendeel alles staat hier in het teken van professionaliteit en service! Wij komen hier allemaal met veel plezier en het voelt erg vertrouwd.
Montuur zit prima. Het is voor mij ook een mooi montuur. De glazen voldoen naar tevredenheid.
Fijne winkel goed geholpen daar gaat het om!
Komen er al meer dan 10 jaar ! Altijd netjes behandeld ! De service is meer dan 100%. Geven ook thuis service als je niet kan komen. Kan ambacht optiek aan iedereen aanraden.
Doet heel veel moeite voor de klant om monturen te naar de zaak te halen om te passen.
Er wordt voldoende tijd genomen om tot een goed advies te komen. De verkoper komt kundig over en communiceert makkelijk. Het kunnen meenemen naar huis van verschillende monturen helpt om (in overleg met huisgenoten) een goede beslissing te kunnen nemen. Tot nu slaag ik altijd maar het assortiment zou van mij toch wat moderner (wat gewaagder ontwerpen) mogen zijn.
Avelingen 22
3343EA Hendrik-ido-ambacht