Tevreden
Tot nu toe zeer tevreden, kan er niks anders van maken.
Goede kwaliteit en service.
Kom er samen met mijn man al tientallen jaren. Nooit weggegaan uit de winkel met iets wat niet goed was. Nooit overwogen of redenen gehad om naar een ander te gaan. Gaan met hun tijd mee en wij profiteren daarvan.
Prettig personeel dat fijn en kundig helpt.
Mega goed geholpen bij Ambacht Optiek. Ik was op zoek naar een bepaald model bril voor mijn dochter. Er werd meteen een zoektocht gestart en de bril was de volgende dag al binnen. Super bedankt!
Goede uitleg, denken mee, geven advies, vriendelijk in contact.
Positief.
Goede uitleg, communicatie en vakmanschap.
Top brillenzaak.
Altijd een warm welkom. Goed en deskundig advies.
Je wordt altijd goed ontvangen. Niets is teveel. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. De klant is koning.
Al jaren klant, alles prima op orde
Mijn ervaring over de jaren is top. Kan altijd bellen/binnenstappen. Heel klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Verder ook heel blij met de lenzen en mogelijkheden qua betalen.
Ik ben uitstekend geholpen, vlot, en ben blij met mijn nieuwe bril!
Hele aardige mensen die je altijd willen helpen en mee willen denken aan een oplossing. Snelle service en heel betrokken.
Uitstekend geholpen.
Deze twee heren van Ambacht Optiek staan altijd vriendelijk en deskundig voor je klaar. Zoeken naar oplossingen en stellen je tevreden . Klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel wat mij betreft een aanrader.
Ik wordt altijd keurig en professioneel geholpen. Tevens zijn mijn lenzen snel binnen, geen lange wachttijden.
Bij deze opticien valt alles op zijn plek. Deskundigheid, vertrouwen, vriendelijkheid en schitterende collectie.
Goed advies en ruimschoots de tijd genomen voor de opmerking. Tevens een goede service.
Goede service aardige mensen.
Fijne rustige omgeving. Snelle afhandeling.
Eerlijk advies, komen hun afspraken na.
Avelingen 22
3343EA Hendrik-ido-ambacht