Prettige ontvangst !
Monturen up-to date! Veel kennis! Prettige winkel en personeel.
Positief
altijd te berijken bv verloren lens, goede adviezen, vriendelijk personeel, klavhten worden keurig afgehandeld, komen ook bij je thuis
Ik kom al jaren bij deze opticien en heb weleens een uitstapje gemaakt naar een opticien in de buurt. Daar waar de grote concerns niet in staat waren een goede meting te verrichten en juiste sterkte te bepalen, wist deze opticien vrij snel de juiste correctie aan te meten. Professioneel advies en helder zicht; ik ga ervoor!
Zeer ervaren, vakkundig personeel met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Erg mooie winkel.
Barry en Hans zijn professionals met een persoonlijke benadering. Zowel als het gaat om een bril als om contactlenzen zijn hun adviezen op basis van hun kennis en ervaring altijd waardevol en to the point. Ik rijd er graag een stukje voor om.
Ik kom al 15 jaar bij deze toppers. Wordt altijd goed geholpen en geadviseerd!
Ik kom al zo'n 35 jaar bij deze winkel, ondanks dat hij in die jaren verschillende namen en plekken heeft gehad. Één vastigheid in al die jaren was medewerker Hans, en dat vind ik fijn, dat iemand weet hoe je bent, wat je nodig hebt! Én heel belangrijk, niet opgeeft tot je tevreden bent, ook als dat soms niet een twee drie makkelijk is.... En dus daarom nog steeds trouwe klant.
Mocht 2 monturen mee naar huis nemen om te kunnen beslissen. Dat heb ik als heel prettig ervaren.
laagdrempelig maar zeer professioneel! top
Na jaren ergens anders te zijn heengegaan voor een bril nu weer naar Ambacht Optiek in de persoon van Hans Kuipers. Ontzettend fijn geholpen. Hans nam alle tijd. Goed geadviseerd. Kortom, heel goed gevoel. Zeer tevreden.
Wordt heel netjes behandeld en een goede service
Kundige medewerkers! snelle service , ik kan alleen maar positief zijn over deze opticien…
Prettig geholpen en goede service
Nette winkel met breed assortiment. Gastvrije mensen die zeer kundig zijn.
Zeer goede opticien die de klant hoort en daarop gepast advies geeft. Men weet wat kwaliteit is en ontzorgt de klant.
Ben prima geholpen op afspraak en netjes gebeld dat bril klaar was.
Altijd goed en vriendelijk professioneel geholpen.
Deskundig en vriendelijk geholpen
Goed geholpen, goede metingen gedaan.
Zonder afspraak langs gegaan en ik kon er netjes tussen gepast worden.
Van een bril over gegaan op lenzen en daarbij erg prettig begeleid. Tot twee maal toe een andere sterkte kunnen uitproberen en zodoende de perfecte lenzen overgehouden. Het personeel is vriendelijk en komt bij mij professioneel over.
Dankzij de klantvriendelijke benadering en het maatwerk, dat zij dankzij expertise kunnen leveren, kom ik al jaren graag bij Ambacht Optiek.
Avelingen 22
3343EA Hendrik-ido-ambacht