Naar oplossingen zoeken
Jammer dat dit veldje verplicht is.
Na mijn verhuizing naar Strijen ben ik bij hen gebleven, dat zegt genoeg. Heel klantvriendelijk, behulpzaam, kundig en nog gezellig ook. Goede prijs/kwaliteit.
Fijn bedrijf, ontspannen sfeer, goede kennis van zaken, nemen veel tijd voor je.
Xx
Geduldige uitleg over in- en uitdoen van nieuwe lenzen.
Ik ben al jaren tevreden klant. Nu had ik een probleem met mijn zicht en kon door de verwijzing direct terecht bij de oogarts in het ziekenhuis. Ik vertrouw hen mijn ogen dus zeker toe.
Een bril kopen doe je niet elke dag. Daarom fijn dat je in deze winkel geweldig geadviseerd en geholpen wordt. Geen moeite is teveel, er wordt ruim de tijd voor je genomen. Heel prettig dat vakkennis ruim voorhanden is en royaal gedeeld wordt: je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Ik ben zeer content met deze opticien!
Prima geholpen bij het aanschaffen van een bril.
zeer kundige mensen, uiterst vriendelijk en nemen alle tijd voor je, vragen door bij oogmeting ivm staar en dergelijke afwijkingen. dus eerst goede service en dan pas een bril aanmeten.
Professioneel!
Absoluut een goede en fijne winkel die ook de tijd voor je nemen en daarbij ook nog eens een uitleg geven over de ogen
Goed geholpen met aandacht voor specifieke situatie!
Zeer kundige en vriendelijke vakmensen.
Fijn geholpen, duidelijke uitleg, doen net een beetje extra, goede service
Ik ben zeer tevreden over het aanbod en de service van Ambacht Optiek. Voor de aanschaf van mijn eerste multifocale bril was ik wat schoorvoetend, maar door de heldere uitleg en de vele mogelijkheden waaruit ik kan kiezen heb ik een bril die optimaal is voor mijn gebruik en past in mijn budget. Door de 'after service' na de aankoop heb ik gemerkt dat Ambacht Optiek er alles aan doet om de cliƫnt zeer tevreden te stellen.
Samen met mijn vrouw Jantine leuke brillen gekocht bij Ambacht optiek. Zeer goed geholpen Barry en Hans zijn goede ondernemers. We hebben ons echt als klant gevoeld en waarderen dat zeer. Kwamen voor het eerst maar zal zeker niet de laatste keer zijn, Ga zo door Barry en Hans jullie hebben 2 mensen heel blij gemaakt met prachtige brillen nogmaals hartelijk dank.
Een aanrader! Deskundig advies, ze nemen de tijd voor je en je wordt altijd vriendelijk geholpen.
Met altijd even een gezellig babbeltje
Vakkundig en aardig personeel, die verstand van zaken hebben.
goede zaak voor contactlenzen
Wat een goede vakmensen