Fijne winkel goed geholpen daar gaat het om!
Komen er al meer dan 10 jaar ! Altijd netjes behandeld ! De service is meer dan 100%. Geven ook thuis service als je niet kan komen. Kan ambacht optiek aan iedereen aanraden.
Doet heel veel moeite voor de klant om monturen te naar de zaak te halen om te passen.
Er wordt voldoende tijd genomen om tot een goed advies te komen. De verkoper komt kundig over en communiceert makkelijk. Het kunnen meenemen naar huis van verschillende monturen helpt om (in overleg met huisgenoten) een goede beslissing te kunnen nemen. Tot nu slaag ik altijd maar het assortiment zou van mij toch wat moderner (wat gewaagder ontwerpen) mogen zijn.
Prettig
goede oogmeting. voorlichting , aanbevelingen van verschillende zaken. Men neemt de tijd voor de klant.
Superblij met de service van Ambacht Optiek.
Er wordt de tijd genomen voor de klant. Fijn geholpen en een goede service. Personeel is vakkundig.
Vriendelijke spontane mijnheer met veel geduld en ervaringen.
Ik ben zeer goed geholpen door een echte vakman.
goed geholpen en duidelijke uitleg, klantvriendelijk
Goede onderzoeken en uitleg.
Ik ben al jaren vaste klant bij deze uitstekende opticien. Zij weten klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit zeer goed te combineren. Ze nemen de tijd voor de je als klant, bepalen wat nodig is en geven een advies op maat. Ook serviceverlening gaat zeer goed en professioneel. Deze opticien is een echte aanrader.
Ik kom al jaren bij Ambacht Optiek en wordt krijg iedere keer dezelfde goede en vakkundige service.
Deskundig, behulpzaam en meedenkend. Wat valt daar nog meer aan toe te voegen?
Goede en vriendelijk geholpen. Juiste adviesen gegeven en afspraken nagekomen.
Geen
service perfect ! komt bij ouderen thuis voor service !( ook ophalen en brengen als dat nodig is) de ouderwetse vakman met hart voor het werk !
Prima spesiaalzaak.
Niet teveel monturen naast elkaar.Kom zelf is als klant binnen ,mijn bril staat scheef, twee minuten ,klaar en de klant gaat de deur uit.in die tussentijd van komen en gaan de klant attent makken op julie nieuwe collectie,of die gaat komen ...
Avelingen 22
3343EA Hendrik-ido-ambacht