Gewoon top.
Heel goede service!
Helemaal blij dat ik weer zo goed kan zien, was echt een lastige, tijdrovende klus maar ben ongelovelijk blij dat ik weer veilig de weg op kan
Heel plezierige ontvangst met kundig advies.
Voor service wordt altijd tijd gemaakt en er wordt altijd naar een goede oplossing gewerkt. Gewoon een geweldige service.
Word goed geholpen
Zowel mijn dochter als ik hebben bij Barry en Hans brillen en contactlenzen gekocht. Er wordt altijd goed meegedachr en geven goede adviezen. Service is top, je wordt altijd goed geholpen, ook als je zonder afspraaak binnen loopt met een vraag.
Fijn geholpen en goede service.
Prettig ontvangen en goed geadviseerd.
Door goede afspraak te maken ruim en prettig en deskundig geholpen. Zonder enige druk
WORD PRETTIG GEHOLPEN
Goede service, echt kennis van zalen en uiterst vriendelijke mensen in de winkel
Kom al jaren over de vloer. Barry en Hans scheppen een klantvriendelijke sfeer.
Hele traject super verlopen en wat een fijne vakmensen
Heel fijn geholpen. De heren zijn zeer deskundig.
Uitstekende service zeer getalenteerde mensen die weten waar zo over praten
ik heb makula degeneratie en ben 1 keer bij eyewish geweest maar daar had ik al gauw spijt zag slecht met nieuwe bril van was altijd al bij ambacht optiek klant ben toen terug gegaan naar barry en hans bril aangemeten heel zorgvuldig, de nieuwe bril opgehaald en er ging een wereld open zag alles kraak helder . wij gaan niet absoluut niet meer weg bij ambacht optiek
Altijd even vriendelijk. Goede service. Topzaak!
Prima service en voor mij in de buurt
Duidelijke uitleg
Wordt fijn geholpen
Je wordt hier altijd zeer vakkundig en ontzettend vriendelijk benaderd als klant. Geen enkele opmerking ter verbetering en dat wil toch wat zeggen!
Netjes, goed en vriendelijk geholpen. Goed advies. Erg blij met deze ervaring (en natuurlijk met m'n nieuwe bril)
Veel informatie gekregen en mijn probleem serieus opgelost.
Je komt binnen en de ontvangst is vriendelijk, je voelt je gelijk op je gemak. Ze nemen de tijd voor je en je krijgt een advies die bij jouw past. Topbedrijf
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.