5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik kwam bij Liane omdat ik voelde dat ik, na enkele jaren aan zelfontwikkeling (gesprekken bij een psycholoog, coach, door meditatie, boeken lezen en ademsessies) nog niet het idee had dat ik was uitgeleerd. Sinds het moment dat ik de weg naar binnen inzette, was er geen weg meer terug. Ik ben gegrepen door het fenomeen dat bewustzijn heet - en dat heb ik geweten (en dat weet ik nog steeds).
De stappen die ik met Liane heb gemaakt (na ik denk nu 20 sessies) zijn onbeschrijflijk. Ik heb inzicht gekregen in belemmerende overtuigingen en gedragspatronen - waarvan ik dacht dat ik er al heel wat had ‘ontdekt'. Niets bleek minder waar, want nog steeds stroop ik continu laagjes af van mijn ‘onechte’ identiteit/ego (door conditionering, opvoeding, omgeving, ook wel: het leven als mens). Hierdoor voel ik me telkens een stukje lichter, vrijer en gelukkiger als ik bij haar ben geweest.
Sinds de gesprekken met Liane ben ik een bewuster, liefdevoller (vind ik zelf, hehe) en aanweziger mens geworden. Ik leef meer vanuit m’n gevoel en dat heeft impact op de (zakelijke) keuzes die ik maak in het dagelijks leven. Deze komen vanuit mijn hart, in lijn met mijn doel hier op aarde. Minder angst en zorgen betekent meer geluk, liefde en (persoonlijk) succes. Succes betekent voor mij dat ik kan leven vanuit mijn hart. Dat ik kan zijn wie ik ben, zonder te (want ja, dat was het geval) leven met beschermingsmechanismen om je werkelijke 'ik' te verbloemen.
En ja, het proces waar ik doorheen ga is niet altijd even makkelijk of leuk. Om je **** te integreren moet je het eerst (opnieuw) aankijken, dit is dan ook precies de reden waardoor de meeste mensen bang zijn (dit was ik ook) om te starten. De ene dag kan ik me energiek en opgewerkt voelen, de andere dag heel moe en sneller uitgeblust. Het verschil is dat ik deze tijdelijke struggles doorsta met een onbetwist ‘weten’ dat het weer goed komt. Dat dit een fase is waar ik doorheen moet of een les is die ik moet leren. En altijd blijkt dit weer het geval, het komt altijd weer goed en zelfs beter dan dat.
Ik kan Liane aanbevelen omdat ze in iedere situatie (bijvoorbeeld echtscheidingen, burn-outs of spirituele groei) jou kan helpen met de uitdaging waar je op dat moment voor staat. Liane is zorgzaam, liefdevol, biedt praktische handvatten en ze is lekker down to earth (zeker niet zweverig). Ze is voor mij een absolute held en ik ben alles en iedereen dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Een investering voor je leven.