Filters

10

De eerste die ik bel als er iets is

Liane haalt met haar rake observaties de angel uit mijn probleem. Ze kan zo ontzettend goed intunen op wat er speelt, dat is echt een verademing. Liane biedt een veilige haven en een klankbord, en je krijgt er ook een cheerleader en stand-up comedian bij. Hoera!

 • Aanbevelen? Ja
 • Communicatie
 • Coaching
 • Deskundigheid
 • Betrokkenheid
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Coachingsgesprek
10

Excellent experience!

I can highly recommend coaching with Liane! She guided me through very difficult moment of my life. Thanks to her I started to belive in myself and my own judgments. She opend my eyes for so many things I have't seen so far or simply I was not aware of! Thanks to her choaching I stopped blaminig myslef for being who I am. I have a feeling that only after few session I'm simply a different person. In my opinion Liane is the best coach I have ever met!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Coaching
10

Ontzettend krachtig en doeltreffend - absolute aanrader

Liane's sessies zijn een absolute aanrader. Doeltreffend, krachtig en transformerend. Liane is een heel fijn mens, ze is compassievol, komt heel snel tot de kern en is heel duidelijk. Ik heb inmiddels drie keer met Liane gewerkt, alledrie de keren waren ontzettend waardevol en doeltreffend. 1x in een groep tijdens een workshop over vergeving, wow, Liane wist me feilloos te brengen op de plek waar de pijn zat. Na de sessie heb ik een heel deel van mijn emoties en herinneringen aan vroeger terug gekregen en vooral kwam er blijvend weer heel veel nieuwe energie tot mijn beschikking! 2x heb ik met Liane 1 op 1 gewerkt, beide keren aan een ander onderwerp. Liane wist uit mijn verhaal precies de zere plek te vinden en in 1 sessie tot de kern te komen. Beide sessies heb ik als zeer transformerend ervaren. Ik blijf absoluut terugkomen als ik tegen nieuwe overtuigingen of problemen aanloop en zal Liane aanraden bij vrienden en familie!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? 1 op 1
10

Echte turn-around!

Ik vind de Leergang een diepgaande opleiding die veel los maakt. Er zijn emoties losgekomen wat in alle vormen van psychische hulp niet is gebeurd. Liane is een fijne, humoristische trainer met veel diepgang, geduld en know-how. De leergang heeft tot nu toe veel effect op me gehad; ik doorzie hoe denkpatronen gaan, waar ik mijzelf klem zet en waar ik mijzelf kan bevrijden. Ik heb gevoelens diep gevoeld. Ik zit echt in een transformatieproces mede door de opleiding (en wat bijles). Mijn belangrijkste inzicht is dat je jezelf klem zet door je eigen overtuigingen. Dat alles wat je denkt wat je ‘bent’ niet waar is. Of in ieder geval te onderzoeken is. Ik merk dat het veel ontspanning en bevrijding geeft als je deze zaken gaat loslaten. Ook heb ik gemerkt dat de ander de schuld geven, je weg houdt bij echte groei

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang 4 vragen
10

Dit heeft m’n leven veranderd..

Ik vond de leergang een heel leerzame opleiding. Ik had niet verwacht dat ik zoveel inzichten in mijzelf zou vinden. De effecten van deze leergang is dat ik laagje voor laagje oude gewoontes, oordelen en gedachtes afpellen om mijn authentieke zelf zichtbaar te krijgen. Ook heb ik inzichten in mensen in ‘t algemeen gekregen. Ik ben in gaan zien hoe ik mijzelf onderuit haalde en saboteerde. Ik weet nu hoe ik mijn gedachten en oordelen kan bevragen en daarmee helder krijgen hoe mijn waarheid verdraaid was. Ik heb geleerd hoe ik mijn echte waarheid boven tafel krijg. En hoe ik, als ik zou willen, mensen echt kan helpen i.p.v. denken ze te helpen met mijn oude gewoontes. Liane is een fijn en betrouwbaar persoon. En ik denk de veiligste persoon tot nu toe in mijn leven.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Coaching gesprekken en opleiding
8

Wijze lessen en heel veel inzichten

Ik vond de Leergang een fijne opleiding die in het juiste tempo gaat. Liane is open en direct. Ze geeft duidelijk aan waar je mee aan de slag kan gaan. Liane staat ook open voor feedback. Ze vraagt door totdat je echt snapt wat de theorie is. Ik heb de afgelopen maanden voor mijzelf helder gekregen waar ik nog aan moet werken. Op sommige punten ben ik zelfs al gegroeid en ga ik nog meer stappen zetten. Ik ben al tot het besef gekomen dat ik meer de tijd mag nemen voor persoonlijke ontwikkeling omdat het me rust en inzichten geeft. Wie ik was, was aangeleerd. Wie ik ben / wil zijn, is mijn hart volgen. Ik hoef alleen maar te zijn en vertrouwen te hebben. De irritaties die ik door iemand heb, zijn lessen voor mijzelf. Dus uiteindelijk ben ik de ander dankbaar voor de wijze les. Dat brengt me dichter bij mijzelf.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? De Leergang
10

Eye opener!!

Ik vind de opleiding ‘Leergang The Work’ heel interessant. Ik heb een goed beeld gekregen van The Work en op wat voor manier je het kunt toepassen. In de leergang zit super veel theorie helemaal uitgewerkt per thema, wat het heel overzichtelijk en gestructureerd maakt. De leergang heeft een logische en prettige opbouw. Ik vind Liane heel fijn als trainer. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Liane heeft super veel kennis en ervaring. Ze luistert fijn, geeft iedereen de ruimte om te spreken, kijkt wat iedereen nodig heeft en biedt handvatten om verder mee te kunnen in je ontwikkeling. Ik heb The Work helemaal leren toepassen in de praktijk. Ik heb veel meer gevoel en duidelijkheid en diepgang gekregen bij de vragen van The Work. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik The Work kan toepassen in het stukje ‘creatie’. The Work op je lichaam en pijntjes was echt een eye opener voor mij. Ook heb ik geleerd hoe ik meer naar de juiste one-liner / overtuiging kan komen om daar The Work op te kunnen doen. Ik heb uiteraard eye-openers gekregen in mijn eigen ontwikkeling. De grootste was wel het stukje ‘toelaten’ wat ik nog niet zag in mijn eerste opleidingsdag maar Liane al wel kon benoemen. Dit ben ik in de loop van de maanden ook steeds meer gaan voelen. En na onze 1 op 1 sessie is dit helemaal helder geworden waardoor ik hier ook veel pijn en patronen kon doorbreken. Ik ben wel nieuwsgierig naar meer van je kennis, Liane. Dit is natuurlijk echt een The Work opleiding maar ook ik voel heel sterk ook nieuwsgierig te zijn naar andere methodes of eigen technieken die jij in je coaching gebruikt.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? De opleiding The Work en 1:1 coaching
10

Terug naar jezelf!

Liane heeft veel passie voor haar vak en dat merk je. Waar ik mijzelf al goed dacht te kennen kwam Liane steeds opnieuw met verrassende en vooral bevrijdende inzichten. Ze nam daarbij de tijd om echt naar mij te luisteren, zonder te oordelen. Dit samen met haar humor maakt dat ik mij erg op mijn gemak voel bij haar. Ook weet ze voor mij ingewikkelde dingen eenvoudig te maken en ze daarbij in een ander perspectief te plaatsen. Waar ik soms erg om de dingen heen kan draaien is zij to the point en komt ze met praktische tips voor als je die nodig hebt. Liane heeft mij op een hele fijne, betrokken en down to earth manier geholpen om mijn belemmerende overtuigingen en patronen te doorgronden en zo dichterbij mijzelf te komen. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Liane op mijn pad is gekomen en ik kan haar van harte aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Coachingsessies
8

Verhelderend

Ik heb door de Leergang een routine ontwikkeld om The Work frequent te doen. Verder heb ik geleerd om The Work te coachen door me zo min mogelijk te mengen in het proces van de ander. Door herhaling van vraag 3 van The Work heb ik meer compassie voor mijzelf ontwikkeld. Ik merk dat ik nu beter mijn grenzen kan aangeven en daardoor minder manipuleer. Liane is enthousiast, open, integer, ongestructureerd en betrokken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang the work
9

Verrijkend

Door de Leergang heb ik geleerd liefdevol en met compassie mijn binnenwereld te onderzoeken. Ik voel de ruimte om mijn denken te bevragen. Ook heb ik ervaren wat de oorsprong is van sommige patronen. Ik heb ontdekt dat het veilig voelt als iemand onbevooroordeeld in mijn gedachtenwereld ‘meereist’. Door de Leergang heb ik naar mijzelf en anderen mildheid ontwikkeld en ook dat ik niet verantwoordelijk ben voor het gevoel van de ander. Ik vind je een héél inspirerende, oprechte, wijze en bevlogen trainer. En humoristisch, authentiek en duidelijk. Ik heb veel gehad aan je uitleg en je voorbeelden. Fijn dat je veel persoonlijke voorbeelden inbracht, dat maakte het vaak duidelijker en concreet. De manier waarop je ons begeleidde vond ik prettig; je liet ons zelf ervaren en ontdekken en was tegelijkertijd altijd persoonlijk betrokken. Veel dank! Annemieke

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang the Work
10

Een ervaring die ik iedereen gun.

Ik heb veel uit de Leergang gehaald. Ik heb geleerd dat niets is wat het lijkt als je er naar kijkt. En dat er zoveel onbewust is. Door deze methode komt dat gedeelde (het onbewuste) naar het bewustzijn. En dat voelen hierbij heel belangrijk component is. Ik vind jou, Liane een fijne betrokken en inspirerende trainer; eerlijk en toegankelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? De leergang
10

Jezelf en je perceptie van de wereld leren bevragen en ontdekken

Deze leergang gun ik iedereen. Onder de bezielende, humorvolle, haarscherpe en zachte leiding van Liane houd je tijdens de opleiding al je gedachten, oordelen en opvattingen die je voor waar hield tegen het licht. Wat ik vind is telkens weer verrassend en bevrijdend! The Work werkt. De leergang is goed opgebouwd, waarbij begonnen wordt met meer "neutrale" onderwerpen en het daarna steeds persoonlijker wordt. De groep heeft een enorme meerwaarde. Mede dankzij Liane was er op de trainingsdagen al snel een groot gevoel van veiligheid, waardoor er veel ruimte voor openheid, kwetsbaarheid en vertrouwen was, en ook humor, sisterhood en ruimte voor vragen, en voor alle emoties die naar boven kwamen. Tijdens de trainingsdagen ga je echt samen de diepte in. Iedereen maakt zijn eigen reis, maar wel samen met de groep, zij aan zij. Je merkt dat iedereen zijn eigen onderwerp heeft dat veel naar boven brengt. Toen bij mij echt iets werd geraakt was het heel prettig en verhelderend om met Liane naast de leergang een aantal individuele coachingssessies te doen. Ze doorziet snel de kern en je merkt direct resultaat. Hartelijk dank Liane!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Opleiding The Work en Coaching
10

Ruimte, helderheid en groei

Na een tijd getwijfeld te hebben heb ik me aangemeld om bij Liane de leergang mee te doen. Ik twijfelde omdat ik me, na jaren therapie, verschillende soorten coaching, (online) cursussen en heel veel boeken lezen, afvroeg of het me iets zou brengen. Ik was al die tijd zo opzoek geweest naar antwoorden, wilde het en mezelf zo graag veranderen en begrijpen maar wist niet meer zo goed waar ik het moest zoeken. Nu de leergang bijna is afgelopen zie ik dat juist het zoeken naar antwoorden, het willen veranderen en begrijpen de kern was van dat waar ik in ''vastliep''. Ik zie en besef me dat alles van die afgelopen jaren hoort bij de weg die ik moest lopen om te komen waar ik nu ben en dat daar niet per se een bepaald eindpunt aan vast zit. Ik ben gaan inzien dat de hele weg een grote uitnodiging is om te onderzoeken wie ik ben, wat ik wil en hoe dit op een bij mij passende manier naar buiten kan komen - ieder moment weer opnieuw. Het was heel fijn om dit te kunnen doen met anderen die hier allemaal op hun eigen manier mee bezig waren. Ik vond het iedere maand weer ontzettend fijn om met z'n alle aan de slag te gaan met de overtuigingen en elkaar te begeleiden naar een andere manier van kijken én voelen. Alle lesdagen waren goed opgebouwd en de begeleiding van Liane heb ik als heel waardevol ervaren. Ik ben enorm dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan de leergang en alles wat het me heeft gebracht <3

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang The Work
10

Mooie verdieping met The Work

In de afgelopen negen maanden heb ik zo ontzettend veel geleerd over The Work. Hoewel ik zelf al regelmatig met The Work werkte, ben ik er door de opleiding echt nog veel meer over te weten gekomen dan ik ooit had verwacht. Heel leerzaam en indrukwekkend! De begeleiding van Liane was ook erg fijn, er was veel tijd voor vragen en extra uitleg binnen het programma.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? The work basic and applied
10

Zeer waardevolle leergang

Liane is een expert in het toepassen, verduidelijken en coachen via de The Work. Op humorvolle wijze komt ze snel tot de kern. Ze creëert een veilige omgeving waardoor er ruimte is voor ieders eigen proces. Een aanrader als je echt verder wil groeien in het toepassen van The Work. Theorie wordt afgewisseld met oefenen en het buddy systeem dwingt en helpt je er steeds weer in te duiken. Liane houdt je op liefdevolle wijze bij de les zodat het een zeer leerzame ervaring wordt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang The Work
10

Down to earth de diepte in!

Deze leergang had ik voor geen goud willen missen. Ik heb elke keer weer zoveel epiphanies gehad en echt ervaren dat The Work gewoon werkt. Liane is een hele fijne coach, Ze luistert goed en heeft zowel aandacht voor jou indivudueel als voor de groep. Ze kijkt ook door je heen als het ware en is echt bij je! Ze heeft veel ervaring en kennis, dat merk je aan alles. Wat ik vooral bewonder is dat ze met humor, eerlijkheid en authenticiteit de diepte met je in gaat. Dat is een echte meerwaarde voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang The Work Basics & Advanced
10

Heel goed

Zeer gedegen en waardevolle leergang!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? leergang The Work
10

Serieus met heel veel liefde & lachen

Ik ben zo dankbaar dat deze cursus op mijn pad is gekomen. Naast veel mooie vriendschappen erbij, ook echt geleerd om naar binnen te keren & ook met mijzelf aan de slag te gaan. Echt te leren "practise what you preach" onder enorm goede begeleiding van Liane.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Leergang The Work van Byron Katie Basic & Advanced 2020
9

Verrijkende (levens)lessen in een no-nonsens omgeving!

Ik ben bij Liane terecht gekomen via via en volg nu al 8 maanden The Work. Het eerste wat mij opviel en ontzettend aansprak was de no-nonsens aanpak van Liane. Ze weet de balans te houden dus het creëren van een veilige omgeving waarin je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen, te ontdekken en samen te komen, maar daarnaast zegt ze ook wel direct wat ze ziet. Dit alles vanuit een intrinsieke motivatie om je verder te helpen en dat voel je dan ook. De opleiding The Work kan ik iedereen aanraden; of het nou voor jezelf is of om mee aan de slag te gaan; een ideale manier om je eigen gedachten EN die van anderen onder de loep te houden en te onderzoeken. Daarnaast heb ik ook nog een coachingssessie bij Liane gehad die mij ook weer mooie inzichten heeft gebracht. Al met al dus een fijne coach, een superleuke lerares en, niet geheel onbelangrijk, een supergeestige dame!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? The Work en Coaching
10

Liane is zeer betrokken, integer en deskundig

Als cursus leidster en als coach is Liane zeer betrokken bij het individuele proces en brengt de stof overzichtelijk en helder. ik ervaar haar als een deskundig en integer persoon. Met veel geduld, duidelijkheid en begrip probeert ze je stappen aan te reiken die innerlijke groei mogelijk maken.Ik heb veel steun aan haar in de voor mij moeilijke periode waar ik momenteel in zit. Dank je wel lieve Liane!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? een opleiding en individuele coaching
10

Een ontdekkingstocht door het wilde westen van onze gedachten.

Een opleiding die me heel veel inzichten heeft gegeven over mijn eigen gedachten, patronen en overtuigingen. Maar ook een opleiding die veel ruimte heeft gecreëerd in rust en gedachten. Heel waardevol!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
 • Welke dienst heb je bij me afgenomen? Coaching en opleiding Vier Vragen
9

De plek voor prachtige transformatie

Deze cursus kwam bij mij op exact het juiste moment. Totaal in de war van wat ik nou voel, wil, moet geloven, wat is waarheid, wat is goed , wat is kwaad en ga zo maar door. Heel veel gedaan wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Van jaren bij een psycholoog, verschillende persoonlijke ontwikkeling retraites, meditatie retraites, manifestatie coaching en ga zo maar door. Alles heeft bijgedragen, maar vanaf mijn eerste worksheet van The Work viel alles op zijn plek. Of beter gezegd, wist ik dat ik op de juiste plek was beland. Liane heeft TW onder verdeeld in zulke pakkende onderwerpen die elke keer weer verassend en enorm confronterend waren. Het zit steengoed in elkaar en is niet vergelijkbaar met het boek lezen of op je eigen houtje oefenen. De lessen zijn fantastisch en het samenwerken met buddies waanzinnig. Dit is echt een proces wat zoveel effectiever is samen. Doe de cursus voor jezelf. Niet alleen omdat je jezelf wilt verbeteren als coach. Je zal hier alles uit kunnen halen als je bereid bent alles op te geven. Elke keer hielp ik mijzelf herinneren aan de woorden van Byron Katie 'do you want to be right or do you want to be free?'. Als je bereid bent die strijd op te geven zal je inderdaad een vrijheid en blijheid ervaren waar je normaal gesproken weken op moet mediteren. Accepteer het feit dat wanneer iets jou raakt alleen met jezelf te maken heeft en nooit met de ander, en leer jezelf van A tot Z kennen. Confronterend maar vol met compassie voor jezelf en de ander. Prachtig. Dank Liane!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
10

Prima vragen

Ruatig welluidend

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
10

Liane heeft mij enorm geholpen

Ik schrijf nooit reviews. Niet echt mijn ding.. Maar Liane gun ik anderen. Liane den Hartog is mijn coach. Ik werk in de financiële wereld waar ik veel prestatie-druk ervaar. Liane weet met haar technieken mij daarin te helpen. Bij haar ervaar ik een luisterend oor en een doortastend handelen. Zij heeft mij snel door en weet met mededogen, mij te voorzien van hulp en advies waar ik zelf mee aan de slag kan. Haar werk is goed! Wat ik fijn vind is dat Liane totaal niet zweverig is. Erg praktisch van aard. Maar tegelijkertijd ziet zij haarfijn de gevoelige en psychische patronen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies
10

Super coach

Ik heb bij Liane de Leergang gevolgd en Liane is ook mijn coach. Ik ben zelf psycholoog en ben dus best kritisch wie mij wel of niet kan helpen en bij wie ik wel of niet wat leer. Bij Liane heb ik alles kunnen vinden wat ik bij veel andere coaches, therapeuten en psychologen niet heb kunnen vinden. Liane is deskundig, to-the-point, heeft compassie, en doorziet je ontzettend snel. Ik voel me bij haar op mijn gemak, terwijl zij mij 'er niet mee weg laat komen'. Zij is een fantastische coach/psycholoog/therapeut/trainer. Ik ben echt fan van haar als mens en van haar werk. Dus als je iemand zoekt die je kan helpen met het eea, doe en gooi en probeer eens een gesprek met Liane.

 • Aanbevelen? Ja
 • Deskundigheid
 • Advies

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd