4 sterren: goede service, goed behandeld
heel goed aan te bevelen
18 November 2018
Marianne
Gouda
Professioneel, netjes, realistische en klantvriendelijke adviezen en komen afspraken snel en zorgvuldig na. Heel tevreden over Sales, advies, opvolging, montage en nazorg.
8 July 2018
Nicoline
Reeuwijk
De aflevering is naar tevredenheid verlopen. Fijn na mijn telefoontje snel even langs gekomen. Hartelijk dank hiervoor.
24 June 2018
G
snel en volgens afspraak
19 February 2018
rinus
gouda
Knikarmscherm aangeschaft voor in de achtertuin, super mooi scherm, top gemonteerd, wij zijn zeer tevreden met Ambiance. Laat de zomer maar komen!
25 January 2018
Maaike
Waddinxveen
Opmeten moet correct gebeuren Levertijd.
Beveelt niet aan
4 January 2018
Hj
Gouds
Geachte HJ,
Bedankt voor het invullen van onze klantenvertellen. U hebt helemaal gelijk, opmeten moet inderdaad correct gebeuren.
Maar waar mensen werken, kan wel eens een fout gemaakt worden. Nadat de fout was geconstateerd, bestelden wij direct voor u een nieuw product. Uiteraard correct op maat en deze is inmiddels netjes bij u gemonteerd.
We begrijpen dat u in 1 keer goed geholpen wilt worden en dit is in uw geval in 2 keer.
Het vragen naar korting begrijpen wij. Wij hebben u het product geleverd dat u gekocht heeft en kunnen daarvoor geen korting geven. We vinden het jammer dat u deze recensie schrijft. Het is spijtig dat we uw ongenoegen niet middels het mooie product en service hebben kunnen wegnemen.
Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw product.
Met vriendelijke groet,
Ambiance Gouda