Zeer prettig geholpen en alle afspraken correct nagekomen zeer goed assortiment. Winkel erg overzichtelijk
Fijn geholpen, duidelijke afspraken, op tijd nagekomen en in een mum geïnstalleerd!
Goed advies en goed geplaatst. Erg tevreden tot nu toe.
Over kwaliteit en nazorg en garantie kunnen we nog geen mening geven. Er staat nu een vraag uit en we wachten in spanning af hoe dat opgelost gaat worden. Gezien de contacten tot nu toe verwachten we geen problemen.
Alle afspraken worden na gekomen
De contacten waren goed
Geachte heer, Heel vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Na uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen, en gevraagd wat er niet volgens afspraak is uitgevoerd. Wij zullen dit in overleg met u zo snel mogelijk oplossen en uitvoeren zoals agesproken
Onze buitenmuur was van slechte kwaliteit. De monteur heeft veel moeite moeten doen om de zonwering op een verantwoorde manier te bevestigen. Hiervoor onze complimenten!
Helaas kan ik geen 10 geven, want er moeten altijd verbeterpunten blijven toch? Al hoewel een 10 in dit geval wel op zijn plaats was geweest. Op alle fronten zijn wij zeer tevreden met de werkwijze van Ambiance Zoeterwoude met name de werkwijze van de heer Michel Verplancke en de heren die de lamellen hebben bevestigd.
Positief en snel - aardig werknemers en zeer efficiente werkgedrag
Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering;vandaar geen tienen. Erg goed scherm, zijn zeer tevreden
Bij de keuze van een rolgordijn voor een hoog raam in ons trappenhuis zijn wij goed geïnformeerd. Nadat een aantal weken later de afstelling van het rolgordijn te wensen over liet is adequaat gereageerd door Ambiance en was het euvel snel verholpen.
Correcte afwikkeling en nette installatie
Vlotte en persoonlijke behandeling van vraag en aanbod.
er werd goed meegedacht wat onze wensen waren, een eerlijk advies ontvangen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat
Prima mensen, vakkennis, advies, accuraat, het mag wat kosten, gewoon: heel prettig om zaken mee te doen.
Alles keurig verzorgd
Goede service, prettig contact, transparant en duidelijk!
Veel keus, goede kwaliteit, vriendelijk personeel, keurig op tijd bij montage, na oplevering heel snelle montage.
Geachte mevrouw Kersten, Dank u voor uw beoordeling en reactie. De medewerker in de showroom is nog in opleiding. U heeft gelijk dat de medewerker nadrukkelijker advies moet geven. We zijn hard met hem bezig. Hij is nog jong en heeft hier wat moeite mee. hij is nog wat verlegen en onzeker.
mooi en degelijk
Goede afspraken, aardig vaklui! bekwaam
Na een goede voorlichting over het product in uw winkel is de buitenzonwering naar tevredenheid bij ons thuis gemonteerd. Ook de levertijd was prima.
Goed afspraken nakomen + mooi product+ snelle levering en montage
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!