Alles is op tijd en op wens gemaakt
Goede voorlichting en prettige mensen
Snelle levering en vakkundig gemonteerd.
Ik ben zeer tevreden over Ambiance. Perfecte service en een goed product. De uitstekende klantgerichtheid geldt zowel voor de verkoop als de monteurs die de rolluiken zijn komen plaatsen.
Goede prijs-/kwaltiteitverhouding, snelle reactie bij vraagstelling, goede probleemoplossing, goede referenties.
Prettig bedrijf, juiste communicatie en vakkundige monteurs die kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Wij zijn uiterst tevreden.
Professionele en vriendelijke service in de winkel maar ook aan huis. Erg blij met onze zonweringen en horren. Ook een plisse deur is zo geplaatst dat ie niet eens opvalt. Top!
Beste Miriam, Hartelijk dank voor je zeer positieve reactie en beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en naar wens is. Wij wensen jullie er veel plezier van, en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ambiance Zonwering Avalon
Prima advies, goede service bij installatie
Geachte heer Timmermans, Hartelijk dank voor uw beoordeling, reactie, tips en verbeterpunten. Ik begrijp uit uw opmerking dat mijn bevestigingen per mail niet bij u zijn aangekomen. Ik heb naar aanleiding van uw alternatieve datum namelijk nog wel een reactie gestuurd met het tijdstip van aankomst van onze monteur. Aangezien ik daar geen reactie meer op heb gehad heb ik een dag vantevoren nogmaals een mail gestuurd met de vraag of het tijdstip in orde zou zijn. Dan is de mail dus niet aangekomen. Aangezien ik ook daar niets meer op vernomen had, had ik u beter nog even kunnen bellen om er zeker van te zijn en de afspraak definitief kunnen maken. Ik zal hier de volgende keer rekening mee houden. In ieder geval veel plezier van uw aankoop, en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Ambiance Zonwering Avalon Danielle van Lieshout
vriendelijke ontvangst, duidelijke info, geen snel verkooppraatje maar aandacht voor de wens van de klant, nette en vriendelijke levering, vertrouwen in de klant (betaling na montage)
Heel professioneel bedrijf. Hele prettige communicatie met Danielle. Goede adviezen gegeven en goed meegedacht wat bij ons handig was. Prima dus!
Snelle montage, prima afwerking, meedenken met de klant
In de winkel zijn we vriendelijk en vakkundig geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn voor screens en zijn verder ook ingelicht over andere mogelijkheden rondom huis. De montage van de screens is goed verlopen en volgens wens dit schenkt een hoop rust. Uitleg over hoe de screens te bedienen via internet is duidelijk en uitvoerig gebeurd, alles bij elkaar genomen was dit een zeer positieve ervaring!
Uitstekende leverancier.
Bedrijf komt zeer betrouwbaar en vakkundig over, showroom zag er goed uit, communicatie was duidelijk. Afspraken voor meten, definitieve offerte en daarna de montage zijn ook allemaal heel goed verlopen.
Alles goed verzorgd
Goed advies en informatie en alle afspraken nagekomen!!!!!
Nemen ruim de tijd om de juiste keuze te maken zowel in showroom als thuis bij het meten en het maken van de definitieve keuze betreft materiaal en kleur. Monteurs werken zorgvuldig en netjes.
Goed advies en goede kwaliteit.
We zijn zeer tevreden over de zonwering. De zonwering is mooi en van een goede kwaliteit zeker een aanrader. Het is niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. De showroom is ook erg mooi.
zeer tevreden, anders zouden wij niet terug gekeerd zijn voor nieuwe aanschaf
alles prima na behoren afgehandeld
Hastelweg 141 A
5652 CJ Eindhoven
Avalon – Exlusive Outdoor Solutions Avalon is specialist in het realiseren van exclusieve maatwerk-oplossingen, welke een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. Avalon biedt u een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee u in luxe kunt genieten van de uiteenlopende aspecten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat. Of u nu op zoek bent naar een flexibele overkapping voor uw terras, het creëren van een extra leefruimte of gewoon een lekker plekje om tot rust te komen….. samen met u kunnen we dit volledig naar wens invullen. Met de systemen van Avalon zorgen we ervoor dat u één bent met de tuin en in stijl kunt genieten van een verlenging van het buitenleven. In de showroom van 500m2 worden de nieuwste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor een maatwerkadvies. Avalon werkt met Europese topleveranciers die een hoog kwaliteitsniveau hanteren in productie en servicegraad. Daarnaast staan duurzaamheid, innovatie, specialistisch maatwerk, een complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage hoog in het vaandel. De betrokken medewerkers van Avalon doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken. Onze persoonlijke begeleiding en passie voor het vak maken Avalon tot dé ideale partner om gezamenlijk uw dromen te realiseren!