Good quality overall. They provided good consultancy for us and we are happy with the service and products. Good to deal with happy people who are good at their jobs and who like what they are doing.
Alles prima geregeld met aardige en kundige vakmensen
alles keurig geinstalleeerd
Goed advies gehad. Monteurs hebben net werk afgeleverd.
Gewoon goed
Goed advies en een vakkundige, snelle montage. Mooie kwaliteit rolluiken (geruisloos) Na montage direct veel plezier van de rolluiken.
Heel goed geholpen in de showroom er werd echt de tijd genomen om de verschillende opties te laten zien, daarna zijn ook alle afspraken gewoon goed nagekomen en is alles netjes geïnstalleerd.
We zijn tot nu toe erg te vrede. Prettige ontvangst in winkel. Geen verkoop druk. Gaven ons de ruimte om te beslissen. Gepast advies zonder onze wensen uit het oog te verliezen.
Duidelijk uitleg in de showroom, verschillen tussen kwaliteit. Inmeten en plaatsen super gedaan. Communicatie is duidelijk en zorgzaam. Kortom zeer tevreden klanten.😁😁. Laat de zomer maar komen.
De heren komen op de afgesproken tijd aan. Werken heel hard, nauwkeurig en hebben kennis van zaken. Ook erg vriendelijk!
Uitgebreide uitleg over product er werd tijd aan besteed. Mooi product, goede montage door kundige monteurs Schitterend chiq resultaat
Goeie service
Nemen de tijd voor goed advies in de zaak. Verder een goede service wat betreft de meting en plaatsing thuis. Toen er iets niet helemaal goed was zijn ze nog dezelfde dag terug gekomen om het probleem te bekijken en herstellen!
Goed product
alles is perfect
afspraken nakomen vind ik heel belangrijk,en dat is bij jullie geen probleem alles is mooi gemonteerd en het afval nemen ze weer mee terug top service
Heel goede service, snelle levering, en vakmensen die het bevestigen.
Roy en Steven hebben goed werk afgeleverd. Zeer deskundig, en ook nog heel plezierig in omgang. Ze bespraken steeds de aanpak. En de nazorg was ook goed. En na afloop werden de kamers schoon achtergelaten.
Helemaal Top, je betaald iets meer, maar je krijgt zoveel meer kwaliteit en service, dat het het geld helemaal waard is. Wij zijn ontzettend blij met ons textieldak en screens, en daar worden binnenkort ook nog horren aan toegevoegd.
Hastelweg 141 A
5652 CJ Eindhoven
Avalon – Exlusive Outdoor Solutions Avalon is specialist in het realiseren van exclusieve maatwerk-oplossingen, welke een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. Avalon biedt u een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee u in luxe kunt genieten van de uiteenlopende aspecten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat. Of u nu op zoek bent naar een flexibele overkapping voor uw terras, het creëren van een extra leefruimte of gewoon een lekker plekje om tot rust te komen….. samen met u kunnen we dit volledig naar wens invullen. Met de systemen van Avalon zorgen we ervoor dat u één bent met de tuin en in stijl kunt genieten van een verlenging van het buitenleven. In de showroom van 500m2 worden de nieuwste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor een maatwerkadvies. Avalon werkt met Europese topleveranciers die een hoog kwaliteitsniveau hanteren in productie en servicegraad. Daarnaast staan duurzaamheid, innovatie, specialistisch maatwerk, een complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage hoog in het vaandel. De betrokken medewerkers van Avalon doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken. Onze persoonlijke begeleiding en passie voor het vak maken Avalon tot dé ideale partner om gezamenlijk uw dromen te realiseren!