mooi product geleverd. graag nog advies m.b.t. onderhoud en schoonmaken
Wij wilden onze veranda af sluiten met een zeildoek. Er zat wel een tijdsdruk achter dus moest het op korte termijn allemaal gedaan worden. Binnen 2 weken is het geheel opgemeten en geplaatst. Super nu kan het verjaardagsfeestje van onze kleinzoon ook in de tuin gedaan worden.
Van begin tot eind zeer tevreden, ik vond een tien voor alles wat overdreven.....
Ik wist niet dat er nog mensen bestonden met zoveel liefde voor hun zeilenmakersvak. Perfecte ideeën die ook nog eens zo uitgewerkt werden. Uitvinders!
Bezoek aan winkel/zaak vakkundig te woord gestaan met goed advies Afspraak/levering/montage goed. Nazorg/garantie tot op heden n.v.t
Ben onder de indruk van de nette, zorgvuldige manier van werken/ afwerken van het monteren van mijn zonnescherm. Complimenten! Angela van Workum
Snelle service, vriendelijk,
alles correct geregeld
attend en snel
Een aantal zaken kan ik nog niet beoordelen. Ik wacht op het vervangen van een rubber, omdat de zonwering lekt. Als e.e.a. is afgesloten wil ik de enquete met plezier nog eens invullen.
zeer vriendelijke vakbekwame medewerkers die goed meedenken
Ik had gevraagd of er een zoom in de randen gelegt kon worden, dit zou mogelijk zijn en gebeuren. maar helaas dit is niet gebeurt
Zoals te zien aan mijn bovenstaande beoordeling, ben ik zeer tevreden over de hele gang van zaken m.b.t. het bouwen van onze terrasoverkapping. Er is bij ons prima vakwerk afgeleverd. Ga zo door!!!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!