Prima advies gekregen. Verwachtingen zijn nagekomen.
Goed advies, duidelijke afspraken en vakkundige montage
Goed advies en hele, hele goede nazorg. Prettig met de heer Visser samen tot een goede beslissing te komen.
Raambekleding begane grond en eerste verdieping bij Visser aangeschaft. Uitgebreid advies ontvangen met goede suggesties/alternatieven. Zeer tevreden over de producten. Keurige montage. Al met al heel erg tevreden.
Een jaar na montage is de zonwering verstevigd bevestigd. Dit door zwakke gevelconstructie woning.
Vriendelijke monteur Screens zien er toppie uit
Duidelijk en goed advies, mooie producten van goede kwaliteit. Leverings duur 4 weken maar daar kan het bedrijf niet veel aan doen, fabriekant is niet sneller. Ook over de montage zeer tevreden, snel, netjes en alle (inpak) matrialen netjes meegenomen. Zal zeer zeker aanbevelen!
Echt vakmanschap en dat levert een prachtig zonnedoek op waaronder we heerlijk kunnen genieten van de schaduw.
prima, althans tot nu toe. hoop dat het zo blijft! groet van fam berkhout
Prettig samen gewerkt met de plaatsing. De hr Visser en medewerker waren heel kritisch en nauwkeurig met plaatsen.
Uiterst tevreden over tijdklok zodat gordijnen naar beneden gaan. Alles netjes aangebracht.
Er is precies gedaan wat is afgesproken. Prijs hebben we niet echt vergeleken maar leek ons redelijk.
Goed advies, snelle afhandeling, professionele montage.
Uitstekend advies en een vriendelijke behandeling tijdens de aankoop. De montage is goed en netjes uitgevoerd. Wij bevelen Ambiance Visser zeker bij familie, vrienden en kennissen aan.
Supersnel geregeld!
Nijverheidsstraat 1 C
1704RA Heerhugowaard
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!