keurige montage,geen rommel achtergelaten,prima
Wij zijn verhuisd van Ede naar Bilthoven. Ondanks dat er in De Bilt ook een Ambiance zit hebben wij toch weer gekozen voor van Ewijk.
en daar zijn we natuurlijk blij mee!
Prettige en kwalitatief goede vakmensen
Top gedaan! Erg professioneel!
Goede ervaring
Voorlichting prima, snelheid van handelen prima, kwaliteit van materiaal prima (mooi, loopt als een zonnetje :-))! Montage ging ook vlot, netjes en mensen denken goed mee. Door domme pech is een barst ontstaan in boeiboord bij plaatsen zonnescherm, maar tot op heden is daar meteen naar gekeken en wordt er ook aangegeven dat dit naar tevredenheid opgelost gaat worden. Tot op heden geen aanleiding gehad om te denken dat dit niet gaat gebeuren, dus vertrouwen hierin.
Dank voor deze mooie beoordeling! En bij ons komt het altijd goed hoor :-)
correct, zowel verkoop als monteurs
Alleen maar positieve ervaring. Is wat duurder maar wel kwaliteit.
Prima communicatie, service en montage.
Professioneel en vakkundig. Prettig contact met de medewerkers gehad en afspraken worden nagekomen.
bedankt voor de mooie beoordeling!
Voorkomend, attent, vriendelijk en proffessioneel
Een prettige en correcte manier van adviseren en ook betreffende de uitvoering ervan.
Alles keurig volgens afspraak, goed advies, vriendelijke, vlot en zeer netjes werkende monteurs
Vriendelijke personeel. Prachtig product. Snelle reactie als ik bel of mail
Beste Marijke, voor die bewuste schroefgaatjes zijn geen dopjes leverbaar helaas. De bestaande plakgoot bleek te klein en hebben we vervangen voor een iets grotere. Ik wist niet dat je de oude nog wilde bewaren, sorry! Ik wens jullie veel plezier van de screen!
goede serice
Prima bedrijf
Goed advies vriendelijk personeel prima
Advies is helder. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig. Klein afwerkplaatje was niet in de bus op voorraad. Afgesproken dat deze nog afgeleverd gaat worden.
Vriendelijk. Netjes geholpen. Snelle montage.
Goed en vriendelijk geholpen!
Fijn dat het naar je zin is en bedankt voor de mooie beoordeling!!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!