snel, plezierig in voorbespreking over te maken keuze en montage ging soepel en vlot
Goed advies in winkel, levertijd volgens afspraak. 1 x fout geboord buiten in muur maar netjes opgelost. Bedrading binnen netjes weggewerkt. Aardige, rustige monteurs. Goede uitleg gekregen van bediening en onderhoud doek.
prima service
inmeten en montage was perfect.
Fijn bedrijf, uitstekend personeel, deskundig geholpen om de juiste keuze te maken. Om een oordeel te geven over nazorg en garantie kunnen we niet is pas gemonteerd.
We hebben hele goede ervaring met v/d Wal, service en nazorg zijn goed en de heren monteurs zijn bijzonder netjes en correct.
monteurs werken snel, netjes en beleefd
Uiterst correcte benadering Snel met antwoorden Snel met oplossingen
zeer prettig contact
Kwaliteit, vakmanschap, snelle installatie ter plekke, prettig personeel
Prima rolgordijn, goede kwaliteit maar wel erg duur
Goede offerte voor vervanging van onze oude zonwering en snelle levering, waarbij de enige tijd geleden gemaakte afspraak perfect werd nagekomen. De montage was snel en vakkundig. Alles prima in orde.
monteur was vakkundig en qua persoon aardig.
Voor de garantie en nazorg is het nog iets te vroeg, maar we hebben geleverd gekregen wat wilden, en de installatie is zeer goed uitgevoerd...
Er is een te korte betalingsperiode. Mij lijkt een periode van 14 dagen beter. Zelf was ik een week afwezig, waardoor ik in principe te laat was met de betaling.
Het was een bijzonder project met uitbouw aan de gevel maar het eindresultaat is erg mooi en vormt een geheel met het huis en de tuin.
Prima kunnen overleggen met de adviseur, alternatieven overwogen etc. Wederzijds vertrouwen zonder gedoe met aanbetalingen.
Montage: Prima en monteurs kundig en correct.
Goede materialen. Mooie bedrijfskleding. Beschaafde vakmensen. Bij invullen nvt. is er geen referentiekader.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!