Afwikkelen van de order en in het bijzonder de aflevering en montage - prima - HULDE
super geholpen mensen!
Kon snel geplaatst worden De monteurs kwamen op de afgesproken tijd We werden in de winkel goed geïnformeerd en vriendelijk te woord gestaan
Alleen maar positieve ervaring met de binnen en buiten (rol)schermen.......bij eventuele daklekkkage wordt er hulp aangeboden. Moet wel gefinancierd worden. Maar rieele prijzen....
Keurige afwerking. Wij zijn er ontzettend blij mee.
Tevreden, prettige service
Prettige, vakkundige mensen en uitstekende kwaliteit van de producten.
Voldoen volledig aan de verwachting en genieten van beide zon weering
Alles correct volgens afspraak geleverd!
vakkennis en communicatie prima.
Blij met het resultaat
Het advies wat ik in de winkel kreeg was goed en er werden meerdere opties besproken. De montage was zeer vakkundig en werd tot in de puntjes uitgevoerd.
Iedereen, met wie ik te maken kreeg was vriendelijk en behulpzaam.
goede service
De kennis is goed van de mensen net als de hoeveelheid doeken die je kan zien.
Goed ontvangen in de winkel en uitleg over product mogelijkheden duidelijk. Maakte het een prettige ervaring.
Alles piekfijn. Ze zijn ook flexibel
Prima zaken doen. We wisten wat we wilden. Opmeten aan huis. Top! Verder ook prima proces. Factuur had eerder gezonden kunnen worden. Nazorg heel leuk: cadeaubon van 50 euro!
Uitstekend vakmanschap, keurig werk en plezierig in de omgang Snel en betrouwbaar. specialist in dit vakgebied.
de personen die de zonwering hebben aangelegd waren vriendelijk en bekwaam , komen ook met eigen ideeen omdat zij hun materiaal kennen,ze zijn ook tijdig de afstelling komen uitvoeren .moet nu zelf experimenteren en hoop dat dat rond komt voor wij per 12 juni met vakantie gaan ;denk dat ik nog een beroep op jullie kan doen
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!