Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt vooral dat de communicatie helder is en de installatie professioneel verloopt. Klanten waarderen vakbekwame teams en de kwaliteit van de producten. Enkele opmerkingen gaan over vertragingen en communicatie, maar over het algemeen wordt de service als betrouwbaar ervaren. Al met al een positieve ervaring met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Voorlichting in de winkel op een fijne rustige manier. Plaatsing door de 2 monteurs zeer correct, ze waren bijzonder vriendelijk
25 June 2026
Solke
Bussum
Mijn bezoek aan de winkel van Bekenkamp in Bussum ging prettig. Kreeg goede antwoorden op mijn vragen. Helaas was de levering vertraagd en niet aan mij doorgegeven. Ik moest daar zelf over bellen.
Tips en verbeterpunten:
Melden als de levering later komt
Binnenzonwering
25 June 2026
Isak Laurens
Hilversum
Geen warmte komt meer nasr binnen
23 June 2026
Hans
Bilthoven
Prettig contact met allen en zij luisterden goed naar onze opmerkingen en beantwoorden deze met hun expertise, wat voor leken zeer aangenaam is. De kwaliteit van het werk is onweersproken en uitstekend!
Buitenzonwering, Horren, Besturingen
21 June 2026
Martin & Annemarie van Gaalen
Duidelijk
Geen
18 June 2026
Magda korteweg
Bilthoven
Aanvankelijk leek er een goede planning. Tijdens de uitvoering bleken er veel misverstanden en onzekerheden te zijn. Uiteindelijk kwam alles goed.
18 June 2026
J.
Amersfoort
Vriendelijke en vrolijke monteurs, denken goed mee in probleemoplossingen, zou dit bedrijf zeker aanraden bij familie en vrienden, top!!
17 June 2026
Esther
Amersfoort
Zowel in de winkel in Bussum als de voorbereiding thuis, de installering zelf en de nazorg over de programmering is hart verwarmend. Een pluim voor het team. De binnenzonwering is prachtig en efficient. De kleur en omlijsting passen prima bij onze gordijnen en de verplaatsing van de bestaande verticale lamellen is perfect.
Binnenzonwering
12 June 2026
Han CG
Goedendag,
Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te lezen dat u zich gedurende het hele traject zo goed geholpen heeft gevoeld. Juist de combinatie van advies, uitvoering en nazorg maakt het verschil, dus we zijn blij om te lezen dat dit zo is ervaren.
Ook mooi dat de binnenzonwering zo goed aansluit bij de rest van het interieur. Uiteindelijk gaat het erom dat alles één geheel vormt en dat u er dagelijks plezier van heeft.
Dank voor uw vertrouwen en uw mooie beoordeling.
Kirsten de Vries
Advies en begeleiding van hoog en eerlijk niveau. Snelle installatie.
Geen…. Zo doorgaan
9 June 2026
Robert-Jan
Blaricum
Goedendag,
Wat fijn om te lezen dat u de combinatie van persoonlijke aandacht en professionele begeleiding zo heeft gewaardeerd. Eerlijk advies en een prettige samenwerking vinden wij belangrijk, dus mooi dat dit zo is overgekomen.
Kevin Bliek
Ambiance nam de tijd voor advies. Goede communicatie en snelle levering.
Terrasoverkappingen
6 June 2026
Pieter Paul
Bunnik
Goedendag,
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies en de service. Een goede begeleiding en heldere communicatie vinden wij belangrijk, dus mooi dat u dat zo heeft ervaren.
Kevin Bliek
Als leken op gebied van zonwering werden we naar keuze voor een passend oplossing geleid. Volledig rekening houdend met de specifieke situatie
6 June 2026
Willem
Goedendag,
Wat een mooi compliment om te krijgen. Fijn om te lezen dat u zich goed begeleid voelde bij het maken van de juiste keuze en dat u zich gehoord voelde.
Dank voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling.
Kevin Bliek
Goede voorlichting in de winkel. Heel tevreden met de zonwering, screens en een knikarmscherm. En het opnieuw bekleden van de markiezen. Moesten er wel wat langer op wachten dan in de winkel verteld.
Tips en verbeterpunten:
Realistischer levertijd melden in de winkel
4 June 2026
Hans
Naarden
Goedendag,
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en dat de verschillende producten goed bevallen. Dat is uiteindelijk waar het om draait.
Jammer dat de levertijd langer is uitgevallen dan vooraf was aangegeven. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen die opmerking mee.
Kirsten de Vries
Alles is goed gedaan. Vanaf opname tm montage
Geen
25 May 2026
Jack
Breukelen
Goedendag,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het hele traject. We zijn blij dat alles van begin tot eind goed is verlopen en naar wens is uitgevoerd.
Kirsten de Vries
Helaas kunnen wij niet anders dan dit bedrijf afraden. In eerste instantie zijn de ramen ingemeten voor het opmaken van een offerte. Daarbij werd aangegeven dat het ongeveer vijf weken zou duren voordat de screens geleverd zouden worden. Nadat wij akkoord waren gegaan met de offerte, hoorden wij echter niets meer. Na vijf weken hebben wij zelf contact opgenomen. De planner kon niet duidelijk uitleggen waarom de bestelling nog niet binnen was en gaf aan dat wij zouden worden teruggebeld. Later bleek, na contact met de verkoper, dat het opnieuw ongeveer vijf weken zou duren. Ook daarna moesten wij zelf weer bellen om te vragen waarom er nog geen montageafspraak was gemaakt. Uiteindelijk kregen wij te horen dat er iets mis was gegaan met onze bestelling én die van andere bewoners in het complex. De screens bleken zelfs helemaal niet besteld te zijn, omdat de verkoper met sabbatical was. Uiteindelijk is er een montageafspraak ingepland, maar ook de uitvoering maakte geen professionele indruk. Voor één screen hadden de monteurs die dag geen tijd meer, waardoor zij later terug moesten komen. Daarnaast zitten er aan de bovenkant van de boxen openingen waarvoor geen afsluiting is geleverd, waardoor er alsnog zonlicht naar binnen komt. Al met al mag je voor een investering van deze omvang (5 screens) veel meer verwachten. Wat wij vooral erg slecht vinden, is dat je overal zelf achteraan moet bellen en dat klachten niet actief worden opgepakt of opgevolgd. De communicatie richting de klant laat hierin echt te wensen over. Opvallend is wel dat het versturen van facturen wél erg snel gaat. Twee dagen na ontvangst van de offerte werd al gevraagd om een aanbetaling van 50%. Vervolgens ontvingen wij binnen twee dagen na de plaatsing direct de factuur voor het resterende bedrag, terwijl de montage nog niet volledig is afgerond. En ook hier over is vanuit Ambiance geen communicatie. Dat vinden wij erg slordig.
Tips en verbeterpunten:
Trainingen om bovenstaande negatieve beoordelingen te verbeteren,
Beveelt niet aan
15 May 2026
Hans van der Wal
WEESP
Alles werd in goed overleg gedaan Mannen waren vriendelijk. Er werd snel en goed gewerkt
Nee
14 May 2026
Joke
De Bilt
Goedendag,
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Goed overleg en een prettige samenwerking vinden wij belangrijk. Wij zijn blij dat u dit prettig ervaren heeft.
Dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen.
Kirsten de Vries
Volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Vriendelijk en deskundig personeel zowel bij het advies als bij de uitvoering
Nee
Horren
16 April 2026
Wilhelmina
Huizen
Goedendag,
Wat fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over zowel het advies als de montage. Wij zijn blij dat het product goed bevalt en dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren.
Dank voor deze mooie beoordeling en uw vertrouwen.
Kevin Bliek
Goede en prettige communicatie, vakmanschap, montage en begeleiding,
10 April 2026
Wim
Bussum
Goedendag,
Fijn om te lezen dat u onze manier van werken zo positief heeft ervaren. Heldere communicatie en vakmanschap zijn voor ons belangrijk, dus mooi dat dat zo is overgekomen.
Kevin Bliek
Leuke mannen, vriendelijk en werken netjes. Bij de electra binnen aansluiten ging niet helemaal goed, slordig afgewerkt, maar is later door een andere medewerker na tevredenheid opgelost.
Buitenzonwering, Horren
7 April 2026
Talja De Ruiter
Goedendag,
Fijn om te lezen dat u blij bent met de geplaatste artikelen en de service van ons personeel.
Jammer dat het bij de aansluiting van de elektra niet in één keer goed is gegaan, maar goed om te horen dat dit later naar tevredenheid is opgelost. Zo hoort het uiteindelijk te zijn.
Dank voor uw eerlijke feedback en het vertrouwen.
Volgens afspraak
4 April 2026
Piet
AMERSFOORT
Goedendag,
Dankuwel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze service.
Bedankt voor uw vertrouwen.
Kevin Bliek
Zeer kundige mensen, gaan meteen aan de slag, zijn in voor een praatje tussen de werkzaamheden door natuurlijk en hebben een goeie dosis humor ;) Uitleg van de screens en andere producten van hen was duidelijk. Na een paar weken werd er teruggebeld of alles naar wens was. De zon mag stralen zoveel ze kan, maar dankzij Ambiance heb ik er geen last van! ;)
Buitenzonwering, Horren
2 April 2026
Shanice
Goedendag,
Wat een leuke en vrolijke review om te lezen, dank u wel. Fijn dat u onze mensen als kundig en prettig heeft ervaren en dat er naast het werk ook ruimte was voor een gezellig praatje.
En zo hoort het natuurlijk, de zon mag zijn werk doen en u geniet van het comfort in huis. Mooi dat wij daaraan hebben mogen bijdragen.
Dank voor deze mooie beoordeling en uw vertrouwen!
Kirsten de Vries
Zeer positief en zeer goede service, prettige communicatie
Rolluiken
26 March 2026
A.
Utrecht
Goedendag,
Mooi om te lezen dat u ons als betrouwbaar ervaart en zo tevreden bent over de service en communicatie. Dat is precies waar wij voor willen staan.
Kevin Bliek
Op zaterdag 7 mrt. binnengelopen bij van der Wal Oscar Romerolaan Hilversum. Een van onze al oude zonneschermen weigerde dienst. Het zeker al 15 jaar oude draaimechanisme had het begeven. De allervriendelijkste baliemedewerkster wist zeker dat er nog nieuwe draaiapparaten in voorraad waren. Zij zou melding maken van het euvel en proberen te regelen dat er ma 9 mrt monteurs langs zouden komen om te kijken wat ze konden doen. Wij werden keurig op maandag gebeld met de mededeling dat de monteurs in aantocht waren. Binnen een half uur werd de vervanging van het oude draaimechanisme vakkundig geregeld. Ook als je geen klant bent word je op een fantastische manier geholpen. Dikke complimenten voor het personeel van “ van der Wal Ambiance Zonwering “ P.A. van Leeuwen
Kan niet beter
9 March 2026
Paul
Goedendag,
Wat een prachtige review om te lezen, dank u wel voor deze mooie woorden. Fijn dat u zo goed bent geholpen en dat het probleem met het zonnescherm snel en vakkundig kon worden opgelost.
Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen die bij ons binnenloopt zich welkom voelt, ook als iemand nog geen klant is. We zijn blij dat u dat zo heeft ervaren. Wij geven de complimenten door aan ons team.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie beoordeling.
Reeds gesproken met Daniel de Wilt
Buitenzonwering, Rolluiken, Horren
6 March 2026
WH Westeneng
Baarn
Prettig geholpen in de winkel. Er werd meegedacht met ons. Ruim binnen de afgesproken tijd is de luxaflex opgehangen.
Raamdecoratie
2 March 2026
Yolanda Jacobs
UTRECHT
Beste Yolanda,
Wat fijn om te lezen dat u zich goed geholpen voelde en dat alles prettig is verlopen. Het meedenken met klanten en zorgen dat alles netjes en op tijd wordt geregeld vinden wij erg belangrijk. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.
Dank voor uw vertrouwen en de mooie beoordeling die u ons gegeven heeft.
Kirsten de Vries
Opdracht naar behoren uitgevoerd. Het gaat over het vervangen van een rolluik op de eerste verdieping In eerste instantie waren de monteurs niet goed voorbereid. De monteurs wilden een rolsteiger i.p.v. op de ladder.(volkomen terecht m.i..). Bij de tweede poging was er wel een rolsteiger en was de klus heel snel geklaard. Het product bevalt heel goed.
De laatste 3 onderwerpen kan ik nog niet beoordelen
Rolluiken
28 February 2026
J.Land
Kortenhoef
Goedendag,
Dank voor uw open en eerlijke review. Fijn om te lezen dat het goed is opgelost en dat het vervangen van het rolluik zoals gewenst is uitgevoerd.
Jammer dat de eerste afspraak niet optimaal was voorbereid, maar goed dat onze monteurs hebben gekozen voor een veilige werkwijze met een rolsteiger. Fijn om te lezen dat het vervangen van het rolluik bij de tweede afspraak snel en netjes is afgerond.
Wij zijn blij om te horen dat het product u goed bevalt.
Kevin Bliek
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum