Een echt advies hadden we niet nodig, we wisten precies wat we wilden. Ook was voor het leggen van 7 m2 PVC in de badkamer weinig creativiteit nodig. Daarom 2x n.v.t. Echter, het vakmanschap bleek uit het vakkundig monteren van de electrische vloerverwarming en het vlak wegwerken hiervan in de egaline. Vervolgens werd de PVC-vloer op deskundige wijze gelegd, zodanig dat we niet bang hoeven te zijn voor een spatje water op de vloer. Ook het tijdrovende voorwerk - het met een steekmes uitvlakken van de ondervloer - was niet teveel voor de vloerenlegger, die overigens steeds op het afgesproken tijdstip aanwezig was.
Zie bovenste grafiek
Deze mensen weten waar ze het over hebben,en er is altijd wel een oplossing.Goed personeel,altijd vriendelijk,en behulpzaam.
Een jarenlange ervaring en vakmanschap op het gebied van Marmoleum, groot assortiment in een mooie grote showroom. De trap en de vloeren zitten er strak in! De monteurs werken op tijd, werken acuuraat en luisteren naar de klant en lossen eventuele minpuntjes snel op.
Zeer snel Zeer vriendelijk Zeer vakkundig Uitgebreide keuze
In de winkel werd leuk en goed geholpen. Meerdere ideeën aangedragen. Ook bij afspraak thuis werd er goed gekeken wat de mogelijkheden waren.
alles vlot afgewerkt, klantvriendelijk personeel, goede service.
Een prachtige PVC vloer die mooi en vakkundig is gelegd. Visite ziet niet dat het PVC is en denkt dat het een houten vloer is.
Hebben al diverse mensen naar jullie door verwezen en er komen er nog meer ! ! !
Onze ervaring op alle fronten is positief, zijn erg tevreden over de pvc vloer.Andere mensen zijn ook positief over de pvc vloer.
Korte lijnen en snelle (re-)actie. Gewoon prima contacten.
Mooie ruime winkel,vriendelijk personeel.
goed advies netjes gelegd kan niet beter
vlotte service en vakmanschap
snelle levertijd, showroom
Goed en vakkundig
prachtige zaak met intzettend veel keus. de kwaliteit van de vloerbedekking moet nog blijken, daarom heb ik daar niets ingevuld.
Meppelerweg 48
8331CX Steenwijk
Geniet, Beleef en Ervaar! zijn de kreten van Folkert en Fokje Braad waarmee het bedrijf zich onderscheidt en waardoor de bezoeker zich meer dan welkom voelt. In de showroom wordt het volledige assortiment vertoond en toch ademt de winkel een huiselijke sfeer, deze sfeer zorgt voor inspiratie. Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens. Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!