Folkert Braad heeft ons goed geholpen, zeker wat betreft het opsturen van stalen! Geen moeite was teveel. Ook het telefonisch contact was prettig.
Zeer netjes en vakkundig gelegde vloer. Prima service. Kwaliteit vloer prima!
altijd opmaat en tijd, alles in goed overleg. ook als het een keer snel moet gelegd geen probleem wiij zijn zeer tevreden. metvriendelijke groet K.BRASJEN
Vakmanschap. Meewerkende eigenaar zorgt voor gemotiveerd personeel. Prijsafspraak is nota. Duidelijk. Je weet waar je aan toe bent.
goede gesprekken vooraf en afspraken
Op een geweldige manier geholpen met alles. Vooral de manier van afleveren en installeren. Zijn zeer positief op Braad stoffering .
Een goede samenwerking met een goede communicatie, waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen en de service op het niveau is dat aansluit bij onze organisatie. Hierbij wordt ook het meest belangrijke nagestreefd: een tevreden klant!
Wij zijn heel tevreden met de vloer. Ziet er schitterend uit. Er zit wel een prijskaartje aan maar daar heb je ook iets moois voor.
komt afspraak goed na,pvc vloer is goed gelegt.
Goed contact, inclusief nazorg
Braad geeft voldoende service, mocht de klant toch nog klachten hebben i.v.m. de geleverde producten.
We kregen de tijd om onze definitieve keuze te maken, we zijn regelmatig in de winkel geweest en altijd heel vriendelijk geholpen. Dat ze naar Utrecht wilde komen was super, vandaar de 9 voor service.
100% tevreden
Heel prettig geholpen in de zaak. Vakkundig Ontzettend aardige en net personeel welke de raamdecoraties kwamen bevestigen.
aanpassing stukje extra onder trapkast toch goed gekomen
Goed opgelost, door er tijdelijk tapijttegels te leggen, Zodat we nog enige comfort hadden ipv betonnen vloer. (pvc was niet beschikbaar)
Goed geholpen / Kennis van zaken zowel van de producten als de uitvoering. Alles is precies volgens afspraak uitgevoerd.
Goed advies en deskundig gelegd
Vooraf het meedenken, flexibel, op proef mee, fijn! Leggers:alles netjes gelegd en opgeruimd en geen beschadigingen op plinten of muren. Vriendelijke en keurige medewerkers!
positieve, open en eerlijke medewerkers die bij ons de vloer gelegd hebben!
De kleur van de vloerbedekking week enorm af van de staal. De vloerbedekking is meteen omgeruild en zonder problemen alsnog de juiste kleur gelegd.
ivm met het verzakken van het huis begon de vloer in hal te scheuren om dit op te lossen leek het raadzaamom er een kunstof vloer in te leggen. en de scheur die in de plavuizen zat mooi weg gewerkt is. ook is er een mooie isolatie onder gekomen zodat de vloer minder koud aan voelt. een geslaagd en mooie vloer.
Meppelerweg 48
8331CX Steenwijk
Geniet, Beleef en Ervaar! zijn de kreten van Folkert en Fokje Braad waarmee het bedrijf zich onderscheidt en waardoor de bezoeker zich meer dan welkom voelt. In de showroom wordt het volledige assortiment vertoond en toch ademt de winkel een huiselijke sfeer, deze sfeer zorgt voor inspiratie. Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens. Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!