De Beste! Twee keer een PVC vloer laten leggen, eerst op beton, daarna in ander huis weer voor Braad gekozen en toen op hout laten leggen. Snel gelegd, Enige leverancier die wij kunnen vinden die biesjes tussen de planken kan leggen, waardoor je een realistische plankenvloer look krijgt. wat wij het mooiste resultaat vinden geven.
Helemaal goed voor elkaar.
Geen proble4eem Vlot afgehandeld.
ivm een falisement van hun collega in Leeuwarden heeft Braad mijn bestelling over genomen en ook een verkeerde kleur van de zonwering is goed opgelost. Ik heb later toch de goede kleur gekregen, DIKKE PLUS.
Alles zo als het hoort, prachtige vloer. Kleine imperfectie vlot opgelost. Helemaal tevreden.
vakkundig en service gerichte begeleiding
Zeer vriendelijke vakkundige mensen. Wij werden een dag na de levering gebeld of alles na wens was. Klasse. Ik zou Braad stoffering zeker aanbevelen.
Zowel in presentatie, advies, levering en plaatsing een aanrader.
Gewoon goed.
Ruime keuze in vloeren, goed advies en vriendelijk personeel.
Fijne communicatie, Deskundige advies en prima vakwerk
Goede service, vlotte afhandeling en vakmanschap. Zeer tevreden over aankoop en personeel.
Goed geadviseerd, klantgericht en serviceverlenend
Goede services volgens afspraak. De achterramen zijn oké.
Zeer te spreken over de levering, het product en de service. Ook zeer flexibel in de planning.
We twijfelden eerst tussen pvc of tapijt. We hebben flink wat stalen pvc meegekregen om op de vloer te leggen zodat we een goed beeld konden krijgen. We hebben gekozen voor tapijt waar een grote keus aan was. Er werd duidelijk uitgelegd wat de voor en nadelen van de soorten tapijt waren. De levering was vrij snel, binnen twee weken. Tijdens het leggen ontdekte de legger dat er weeffouten in zaten. Hij is toen direct naar de leverancier gereden om nieuwe op te halen. Prima service!! Het ligt er nu perfect in, niets op aan te merken.
Jullie leveren een goede service en een mooi product. Toen er na het leggen stukjes los lieten, waren jullie er direct om dit te verhelpen.
goed bedrijf met professioneel personeel, die weet waar ze het over hebben. Wederom voor dit bedrijf gekozen, en nog nooit spijt gehad.
een hele goede service , vakmanschap, kwaliteit ,gezellige sfeer. wij zijn blij met onze vloer
Complimenten voor de presentatie van jullie ruime collectie die ruim opgesteld staat in jullie mooie showroom! Ga zo door !
Wij hadden een verzekeringskwestie en dhr.Braad heeft ons hier uitstekend mee geholpen. Zijn flexibele instelling was de sleutel tot een succesvolle afloop.
Meppelerweg 48
8331CX Steenwijk
Geniet, Beleef en Ervaar! zijn de kreten van Folkert en Fokje Braad waarmee het bedrijf zich onderscheidt en waardoor de bezoeker zich meer dan welkom voelt. In de showroom wordt het volledige assortiment vertoond en toch ademt de winkel een huiselijke sfeer, deze sfeer zorgt voor inspiratie. Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens. Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!