Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het doek van de zonwering zat een weeffout. De heer Braad heeft meteen een nieuw doek voor ons besteld. En heeft het vakkundig gemonteerd.
11 March 2019
Mariët
Wolvega
Je krijgt echt dat wat je hoopt .....
21 February 2019
Paul
Steenwijk
Prettig contact en uitstekend advies. Zeer grote keuze in aan te schaffen items . Verwerking prima geregeld.
20 February 2019
Alice
Oude Willem
Plezierig contact . Advies op maat en passende bij de mogelijkheden van de woning. Kom graag terug !!!!!
20 February 2019
J.H.
Steenwijk
goed advies, goed vakmanschap en billijke prijzen
guus
oldemarkt
Zeer goede ervaring met prijs kwaliteit verhouding als ook met het personeel
Felix
Tuk
JL
Peize
Helemaal goed.
Mart
Noordwolde
Mooie gordijnen , zeer goed geadviseerd en snel geleverd. Een hele fijne ervaring die ik iedereen aan kan bevelen.
J
Alblasserdam
Zie bovenstaande beoordeling. Zowel kwalitatief als naar de klant toe, alleen maar complimenten voor het geleverde vakwerk. Wij zullen het bedrijf in onze contacten met anderen aanbevelen.
19 November 2018
Henk
Steenwijkerwold
Wij hadden een probleem met 2 luxaflex plissegorijnen. Dit is SUPER opgelost
18 November 2018
Koen
Steenwijk
Misschien niet de goedkoopste maar wel goed
14 November 2018
Dick
Giethoorn
goed, snel en aantrekkelijk eprijzen
11 November 2018
Han
Steenwijk
Op grond van eerdere ervaringen weer naar de firma Braad gegaan. Alle afspraken zijn stipt op tijd nagekomen. Goede en vriendelijke service. Dikke prima !!!
14 July 2018
Guus en Marion
Oldemarkt
Altijd op een uitstekende manier geholpen. Ook afspraak goed nakomen. Prima vakmanschap.
15 June 2018
Peter
Kampen
in de winkel geven ze goed advies over schoonmaak middelen van de vloeren voor marmoleum
12 May 2018
anoniem
24 January 2018
L.
Oldemarkt
Prijs/kwaliteit en super service !
22 January 2018
Patrick
Meppel
22 January 2018
Rufus
Steenwijk
Zeer tevreden over de service. Echte vakmensen. Het resultaat mag er zijn.
21 January 2018
Goede voorlichting Klantvriendelijkheid Prima service
18 January 2018
G
Meppel
ongedwongen prettige samenwerking. wordt zeer door ons gewaardeerd. Mensen met kennis en nemen de tijd om je te adviseren.
10 January 2018
Bert
Steenwijk
Geniet, Beleef en Ervaar! zijn de kreten van Folkert en Fokje Braad waarmee het bedrijf zich onderscheidt en waardoor de bezoeker zich meer dan welkom voelt.
In de showroom wordt het volledige assortiment vertoond en toch ademt de winkel een huiselijke sfeer, deze sfeer zorgt voor inspiratie.
Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens. Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren
Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.
Meppelerweg 48
8331CX Steenwijk