Fijn contact en goed advies

Wij hebben intensief contact gehad voor meerdere woningen. Elke keer kregen wij goed advies over de mogelijkheden. Daarnaast werden wij steeds op de hoogte gehouden welke documenten nog aangeleverd moesten worden om de hypotheek aan te kunnen vragen. Telefonisch altijd goed bereikbaar of werden snel teruggebeld.

Voor alles m.b.t. hypotheek aan te raden!

Bij alles wat te maken had met de hypotheek werden we uitstekend geholpen, meestal dezelfde of volgende werkdag al een duidelijke reactie waarmee we verder konden. Echter als het gaat om aanvullende zaken zoals verzekeringen ben ik helemaal niet tevreden. Als hier per mail vragen over werden gesteld kreeg ik vrijwel geen reactie. Nog steeds heb ik geen reactie op een mail waarvoor ik al driemaal gemaild heb.

Over alles m.b.t. de hypotheek is erg tevreden

Bij alles m.b.t. de hypotheek uitstekend geholpen.

Bij alles m.b.t. de hypotheek uitstekend geholpen.

Goed begin, geen goede uitwerking

In februari had ik een fijn oriëntatie gesprek gehad waardoor ik veel vertrouwen kreeg om mijn eerste huis te kopen. Helaas bleek dit niet van lange duur. Niet goed op de hoogte gehouden van de procedure, elke keer achter deadlines aan, sommige dingen zag ik zelf eerder dan de persoon die mij had moeten inschakelen, dingen die gecontroleerd moesten worden werden niet gecontroleerd, mails werden niet duidelijk of niet beantwoordt. In het kort gezegd weinig tot geen communicatie, chaos, niet pro-actief, veel stress voor mij (dit had niet gehoeven) en had het gevoel dat ik over al op moest letten om het goed te laten verlopen. Er zou ook een verzekering aangeraden worden en dat kon er bij....later werd me verteld; nee dat hebben we het niet over gehad en niet opgenomen in het hele geheel. Echt heel vreemd. Ik was boos, teleurgesteld en verontwaardigd dat ze voor het geld dat ze krijgen zo omgaan met klanten. Uiteindelijk niet mijn eigen adviseur maar iemand anders van het bedrijf maar ingeschakeld die heeft het uiteindelijk snel weten op te lossen. Dank daarvoor! Maar alles bij elkaar zou ik dit niet niemand aanraden om te doen.

vriendelijk ontvangst

Wij zijn correct behandeld en zijn tevreden met het resultaat.

Goed en op de persoonlijke situatie toegespitst advies

Inzake mijn hypotheek werd ik goed geadviseerd door Tom Nieboer van de Hypotheker. Hij luisterde echt naar wat ik belangrijk vond en kwam niet met een standaard advies. Hij kon alles goed uitleggen en kwam ook met ideeen en adviezen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht had. Verder werd alles vlot en zorgvuldig afgehandeld.

Beroerd

Niet pro-actief benaderd, Ongewis over voortgang procedure Geen creatief advies En traaaaaaaag

Hoeflingweg 7

7241 CJ Lochem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.