Betrokken en behulpzaam
We hebben steeds juist advies op het juiste moment ontvangen. Edwin overzicht het gehele traject en legt op de juiste momenten even contact.
14 July 2023
Review overzicht
14 July 2023
Simon
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Ik heb mijn ervaring als zeer positief ervaren door de altijd bereikbare en behulpzame tijd tijdens de aankoop van mijn eerste woning.
30 January 2023
Dylan
Lekkerkerk
Ik ben goed begeleid in het vinden van de meest passende en voordeligste oplossing.
25 May 2022
Hans
Krimpen aan den IJssel
Wij zijn enorm tevreden met de afhandeling van dit hele project. Edwin en zijn collega’s hebben alle zorgen uit handen genomen. Dit was voor ons ook de reden dat we de Hypotheker deze opdracht hebben gegeven. Snel, flexibel en inhoudelijke sterk. Bedankt De Hypotheker!
23 January 2022
Erik
Rotterdam
Goed advies en altijd een duidelijke uitleg (die ook graag herhaald wordt). Bij de Hypotheker voelden wij ons gehoord bij vragen, en werd er altijd tijdig gereageerd op berichten. Zeker een aanrader!
12 January 2022
Robin
Krimpen Aan Den Ijssel
Wij hebben een hele positieve ervaring bij de Hypotheker in Krimpen aan den IJssel. Adviseur Edwin van Weenen stond altijd voor ons klaar met betrouwbaar en zeer deskundig advies! De gesprekken waren erg prettig en wij zijn enorm blij met het advies wat wij hebben gekregen en zullen Edwin van de Hypotheker aan iedereen aanraden!
9 November 2020
Marion
Krimpen aan den IJssel
Ons traject om een, voor ons, passende hypotheek te verkrijgen verliep positief. Onze adviseur, Edwin van Weenen, begreep wat onze eisen en wensen waren en kwam met een duidelijke uitleg tot een duidelijk voorstel. De verdere stappen van aanvraag tot verkrijgen van de hypotheek ging heel soepel. Het contact met het kantoor van de Hypotheker per telefoon en e-mail verliep zonder strubbelingen.
25 November 2019
Tijs van ‘ t Ver