Prima advies
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken voortdurend de deskundigheid, beschikbaarheid en vriendelijkheid van de adviseur. Ook collega’s worden beschreven als beleefd, toegankelijk en meedenkend. Het proces wordt als soepel en goed begeleid ervaren, met duidelijke uitleg en snelle voortgang. Klanten zouden deze hypotheker opnieuw kiezen voor een passende oplossing.
Goed traject
13 July 2026
Herman
Zwolle
In het vervolg zouden we opnieuw voor de hypotheker kiezen. Onze adviseur, Guido van Balen, heeft ons uitstekend geholpen. Zijn deskundigheid, beschikbaarheid en vriendelijkheid boden voor ons het vertrouwen, snelheid en vakkundigheid die we zochten. Ook de andere collega's die we hebben gesproken waren altijd beleefd, toegankelijk en meedenkend.
19 April 2026
Iskander Derkse
Emmeloord
De wijze waarop met ons werd meegedacht, later opkomende vragen werden beantwoorden en overzicht over het proces hebben wij als ontzorgend ervaren.
10 April 2026
Theo Schotman
Zwolle
In persoonlijke gesprekken snel, effectief en met creativiteit geholpen
2 April 2026
Peter
Zwolle
Het oriënterende gesprek en de daarop volgende adviesgesprekken hebben geleid tot een ons passende hypotheek. Dhr. Rob Janssens maar ook alle andere medewerkers zijn kundig, vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Dit heeft veel vertrouwen gegeven en een ons passende hypotheek opgeleverd. Dank!
5 March 2026
Rob
RAALTE
Ik moest relatief snel een hypotheek regelen, en mijn adviseur is hier op mee gegaan en heeft het voor elkaar gekregen!
30 August 2025
Keimpe Snip
Almelo
Meermaals van begin tot eind uistekend geholpen met adviezen en begeleid door de Hypotheker Zwolle-Kampen. Altijd duidelijke antwoorden gekregen op onze vragen en uitleg over de samenstelling van nieuwe af te sluien hypotheek.
5 June 2025
P.
Zwolle
tevreden over wijze van geboden hulp bij afsluiten nieuwe hypotheek.
28 April 2025
Egbert Reinders
ZWOLLE
Voor de 3de keer al bij de Hypotheker. Eerst zelf als alleenstaande, vervolgens samen met partner en dit keer weer opnieuw met mijn partner. Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden!
4 March 2025
E.D.
Dalfsen
Werd steeds keurig terug gebeld als ik een vraag had of iets niet begreep
6 February 2025
Marieke
Wapenveld
Ik ben ontzettend goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.
31 October 2024
shakira eshuis
Zwolle
Mijn ervaring heeft de verwachtingen overtroffen. Naast een deskundig advies over opname van een deel overwaarde woning, werd ook mijn huidige hypotheek opnieuw bekeken, waarna een verbeterd advies naar voren kwam
31 July 2024
Erik
Zwolle
Samen met mijn partner bij de Hypotheker geweest in Zwolle voor onze eerste woning. Begeleiding was goed, super klant vriendelijk. Wij hadden alles snel rond!
2 January 2024
Stan
Zwolle
Ik heb het advies traject als positief ervaren. Er wordt goed geluisterd en meegedacht naar de beste oplossing. uiteindelijk het resultaat behaald zoals gewenst.
1 May 2023
Rudi Hoogers
Hattem
Zeer prettig om zaken mee te doen. Hebben een duidelijk verhaal en doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen. TOP
9 December 2022
Henk
9 December 2022
Henk
ZWOLLE
De adviseur van De Hypotheker heeft alle tijdgenomen om mij bij de hand te nemen door het hele traject van selecteren en aanvragen van de bestdenkbare hypotheek voor mij. Geen vraag was te veel en met veel geduld werd duidelijk en deskundig antwoord gegeven.
1 July 2022
André
Beste André,
wat een mooie beoordeling, dank u wel!
We hebben u heel graag geholpen.
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Goed advies en goede begeleiding
1 June 2022
Cor
Elburg
Beste Cor,
wat een fijne review, bedankt!
We zijn u graag van dienst geweest.
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Wij hadden zelf geen kennis en Guido, heeft ons stap voor stap mee genomen door dit proces. Ook maakte het niet uit hoe vaak wij een vraag hadden we konden altijd contact opnemen. We werden dan vriendelijk te woord gestaan en kregen een duidelijk antwoord. Wij raden zeker mensen de Hypotheker in Zwolle aan!
11 May 2022
Marjoke
Beste Marjoke,
wauw, wat een mooie beoordeling! Heel fijn te horen dat u zo tevreden bent. We hebben u graag geholpen.
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Wij hebben een moeilijke puzzel neergelegd, waarbij ook tijdens het rondmaken van de financiering nog wijzigingen optraden in onze financiële situatie. Er is tijdens het hele traject veel contact geweest en er is af en toe snel geschakeld. Met goed resultaat!
22 March 2022
Maarten
Doetinchem
en flexibel zeker in deze rare corona periode
9 February 2022
Gert Dekker
Wijhe
Beste Gert,
Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Onze eerste hypotheek hebben we bij Rob afgesloten en ook onze, voorlopig laatste. 1 keer tussendoor vreemd gegaan voor een vriend. Duidelijk, rustig, geen bergen beloven, gewoon transparant en geen gepush om extra producten te kopen. Heel uitgebreid rapport en advies. Hele goede ondersteuning door de back-Office als een bank niet lekker mee werkt. Heel erg tevreden. Over 30 jaar komen we terug:)
17 November 2021
Tom
Beste Tom,
Wauw, wat een mooie beoordeling! Dank u wel! We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag weer over 30 jaar, maar u bent natuurlijk altijd eerder welkom mocht dat nodig zijn.
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Het team van De Hypotheker Zwolle heeft wederom twee financieringen voor ons geregeld, voor de aankoop van een tweede woning. Het proces verliep soepel en snel, vooral de snelle reacties op vragen en e-mails konden wij erg waarderen.
2 September 2021
Martijn
Beste Martijn,
Hartelijk dank voor deze positieve terugkoppeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We hebben u graag geholpen!
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
Goed geholpen, deskundig advies, denkt mee, hoge snelheid van afhandelen, goed bereikbaar, goede terugkoppeling
10 May 2021
Patricia
Beste Patricia,
Bedankt voor uw mooie review. Veel geluk in de nieuwe woning!
Hartelijke groet, De Hypotheker Zwolle
De Hypotheker Zwolle heeft nu 2 maal mijn hypotheek verzorgd. Deze keer was dat lastiger door de Corona maatregelen. Maar ook nu is uiteindelijk alles goed geregeld. Ik beneden tevreden klant.
29 April 2021
Hans
Beste Hans,
hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling en fijn te horen dat u tevreden bent. Wij hebben u graag geholpen.
Melkmarkt 43
8011MB Zwolle