Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prettige mensen om mee samen te werken. Weten waar ze het over hebben. Altijd bereikbaar, altijd vriendelijk met goeie antwoorden op niet altijd duidelijke vragen.
21 August 2026
Nico Moolenaar
Huizen
Zeer persoonlijke en goede adviezen, geduldig in uitleg met gewenste resultaat. Al een jarenlange goede relatie met Mark Brands en nu voor de vierde keer op rij een hypotheek via hem verkregen!
27 July 2026
Arjan
Nederhorst den Berg
13 July 2026
Juan Pedro Langenberg
Huizen
Eerste gesprek met mark brands heel prettig verlopen ,duidelijke uitleg over mogelijkheden . Verder in het traject naar volle tevredenheid geholpen door dominique
17 November 2025
Bart
Hilversum
Juist advies en snelle opvolging
12 June 2025
Tim
Huizen
We hebben een mondelinge afspraak gehad dat we de actuele rente zouden nemen bij ingang, niet meer dan logisch omdat gedurende de offerte de rente extreem was gestegen vanwege Donald Trumps handelstarieven. Hierna is het dossier 2 keer overgedragen en wordt er gewoon niet gereageerd door de dossierhouder. Heel slecht en we wachten nog steeds op een oplossing
Beveelt niet aan
6 June 2025
Robert Verhoeven Harriet Verhoeven
LAREN NH
Zeer goed geholpen door Robbert en door zijn backup Paola. Eerst bij een oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor een hypotheek. Tussen de daadwerkelijke opdracht en het eerste gesprek diverse keren gebeld of het nog iets hoger kon. Iedere zeer vriendelijk en degelijk te woord gestaan. De uit eindelijke hypotheek, netjes geregeld naar onze wensen.
25 April 2024
Eric
Heel positief
9 May 2023
Dennis
Blaricum
In het midden van m’n scheiding een nieuw huis kopen was best een spannende toestand maar ik ben ongelooflijk goed en lief geholpen. Lieve betrokken mensen en bereid om stappen extra te zetten. In één woord geweldig!
2 November 2022
Corline
Huizen
Fijne samenwerking, vlot en duidelijk
11 April 2022
Hans
Huizen
Mijn ervaring is heel erg zwaar geweest , ze zijn echt heel druk geweest om alles zo goed mogenlijk rond te krijgen , tot de laatste dag tot de uiterste datum is het heel spannend geweest gelukkig goed gekomen en hebben ze gelukkig goed hun werk gedaan zonder Marc zijn hulp was het niet goed gekomen ! En Renate bedankt voor je steun via de telefoon Het vele mailen en snel reageren is mijn redding optijd geweest bedankt voor jullie hulp ! Ik heb mijn koophuis mede jullie hulp gekregen :)
29 September 2021
Chantal
Almere
Ik ben zeer goed en respectvol geholpen door de medewerkers van het kantoor in Huizen, dit ivm het plotseling overlijden van vrouw.
29 April 2021
Roel
Blaricum
Gedurende de gehele procedure een goed en plezierig advies, gevraagd en ongevraagd, gekregen.
7 April 2021
Cor Zuidema
Kerk-Avezaath
Zeer professioneel advies
6 April 2021
Johannes
Blaricum
Tijdens het eerste gesprek aangegeven dat mijn vriendin een nul uren contract heeft. Was volgens de adviseur geen probleem. Na dit gesprek oude huis verkocht en nieuw huis gekocht. Opeens bleek toen dat het nul uren contract niet volledig meetelde in de hypotheek berekening. Met het gevolg dat we bijna het nieuwe huis niet konden kopen. Van een adviseur had ik wel verwacht dat hij weet dat een nul uren contract niet volledig meeteld bij een hypotheek berekening.
Beveelt niet aan
19 November 2020
Peter
Huizen
Super friendly! Super helpful! Expat oriented as well!
9 October 2020
Max
Hilversum
Uitstekende en vakkundige advisering door de Hypotheker in Huizen
18 February 2018
Piet
Soest
Goede en makkelijke manier om een hypotheek te verkrijgen. Al het werk wordt uit handen genomen. Zij hebben zelfs het huis voor mij onderhandeld.
9 November 2017
Henk
Huizen
Ik kon op zeer kort termijn terecht voor de eerste afspraak. Waarna ik zeer vriendelijk, uitgebreid en duidelijk te woord werd gestaan.
29 October 2017
Kevin
Huizen
Goed geholpen en begrijpbaar en duidelijk gesprekken gehad mijn dank daarvoor.
29 September 2017
Jan
Huizen
was een goede ervaring erg prettig gesprek
29 September 2017
jaap
huizen
Zeer duidelijk en helder gesprek gehad. Alle aspecten van onze wensen zijn duidelijk besproken. Uitermate tevreden!
8 September 2017
Sylvester
Soest
Ze leggen alles rustig uit, nemen de tijd voor je en helpen je overal mee. Kortom helemaal super, echt een aanrader.
18 May 2017
P.A