helemaal perfect.
prima behandeling. Alles kwam zeer professioneel over Erg behulpzaam.
18 August 2026
Jan Gombert
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
prima behandeling. Alles kwam zeer professioneel over Erg behulpzaam.
18 August 2026
Jan Gombert
Hoogeveen
Alles ging goed deskundige mensen
3 June 2025
Arjan Seinen
Geesbrug
Een duidelijke uitleg en hulp over het afsluiten van de hypotheek.
2 June 2025
sander Baas
HOOGEVEEN
Goeie ervaring !
15 April 2025
Peter Jan
Hallo Peter Jan en Marjon,
Dank voor jullie mooie beoordeling. Ons hele team is er blij mee. Veel plezier en geluk in jullie nieuwe woning.
Met vreindelijke groet,
Bert Kanters
Bennie neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Alles is goed verlopen. Bedankt daarvoor!
13 February 2025
Daniël
Hoogeveen
alles heel duidelijk uitgelegd en de hulp was perfect en hele goeie ervaring
6 February 2025
Dano
hoogeveen
Dank voor je review, Dano. Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn. Veel plezier in jullie woning toegewenst!
Met vriendelijke groet,
Robert-Jan Alberts
Bert en Mandy hebben mij super begeleid met de aankoop van mijn eerste woning. Ik ben heel tevreden. Communicatie verliep prettig en vlot!
24 January 2025
Vince
Tiendeveen
Geen huis kopen maar we gingen verbouwen, fijn advies en vlot bereikbaar als dingen geregeld moeten worden! Gaat er iets niet helemaal goed wordt het snel opgepakt, zowel Robert-Jan als Mandy hebben ons super bijgestaan.
3 January 2025
Edith
Beilen
Dank voor de positieve review, Edith. Fijn om te horen dat jullie onze dienstverlening als positief hebben ervaren.
Met vriendelijke groet,
Robert-Jan Alberts
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij de Hypotheker. Bennie is een enorm betrokken adviseur die ons goed heeft geholpen. Wij kennen Bennie als een adviseur die bereid is om een stapje extra te zetten. In zo'n spannende tijd van het kopen van een nieuwe woning is het fijn als je wordt ontzorgd.
9 October 2024
Fabian
Beilen
Hallo Fabian,
Bedankt voor je positieve review. Mooi dat alles zo snel en soepel is verlopen. Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen. Mooi dat ik jullie ook bij deze aankoop mocht helpen.
Mochten jullie mijn/onze hulp weer nodig hebben, dan weten jullie ons te vinden.
Veel plezier gewenst in jullie nieuwe woning
M.v.g. Bennie Henstra
Goed voorgelicht over de mogelijkheden maar ook over de verzekeringen en pensioen.
2 October 2024
R. Van der Veen
Hoogeveen
Dit is de 2e keer dat ik via de hypotheker een huis koop. Dat is omdat ze het goed doen. Dat was ook deze keer het geval. De beste hypotheek regelen is een hele papier winkel en ik ben blij dat ze ons hebben kunnen helpen. Ze houden ook rekening met zaken als "wat als 1 van de 2 overlijdt"of "wat als 1 van de 2 arbeidongeschikt wordt". Al met al ben ik erg tevreden over het pakket waarmee ik de deur uitliep.
21 May 2024
T.lauxen
Hoogeveen
Klantvriendelijk en meedenkend met de klant
4 May 2024
Arjan Vos
Pesse
De Hypotheker in Hoogeveen heeft ons goed voorgelicht en alles goed begeleid en we zijn zeer tevreden
19 December 2022
Luc
Valthermond
Zeer goed en vakkundig geholpen. Snelle reacties op vragen en zo snel en goed tot het juiste advies gekomen.
22 March 2022
Edwin
Hollandscheveld
Martijn Beekelaar heeft onze goed geadviseerd, samen met zijn secretaresse's vormen ze een goed team en helpen je graag. Eén belletje en ze gaan het weer voor je regelen!
19 February 2022
Harry Mulder
Hoogeveen
Martijn en Mandy hebben mij geweldig door de papierwinkel van het verkopen en aankopen gesleept. Altijd bereikbaar en vooruitkijkend op het proces. Super!
14 July 2021
Corien
Hoogeveen
Vanaf het eerste contact gewoon duidelijk allemaal. Geen verrassingen. Wat ik wilde heb ik minimaal gekregen.. plus nog veel meer dan ik had verwacht. ZEEER tevreden!
28 April 2021
Richard
Hoogeveen
Wij hebben goede adviezen en goede keuzemogelijkheden aangeboden gekregen door de Hypotheker. We hadden veel tijd om te beslissen over een nieuwe hypotheek. Bedankt daarvoor Martijn!! Als er weer iets is komen we zeker weer bij jou..en Mandy ook super bedankt!!
18 April 2021
Jan en Rita
Hoogeveen
Het is een heel fijn gevoel dat je duidelijk wordt geïnformeerd. Je krijgt een passend advies en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Ook voor je onze vragen werd uitgebreid de tijd genomen en daar waar mogelijk naar oplossingen gezocht, Je voelt je echt welkom!
12 October 2020
Alex en Erla
Hoogeveen
Mijn partner en ik kochten ons eerste huis. Hoewel we ons vooraf wel hadden verdiept in een aantal zaken was er toch ook nog best veel onduidelijk. We hebben daarom als eerst een oriënterend gesprek gepland met de adviseur(Martijn). Deze nam ons mee in de verschillende opties die we als starters hadden. En met de globale berekening wisten we gelijk wat we konden lenen. Ik zou iedereen aanraden zo’n eerste gesprek te plannen. Dit maakt zo veel duidelijk. Bovendien is dit geheel kosteloos. Nadat we de juiste woning hadden gevonden hebben we een tweede gesprek gehad, dit contact was ook zo zeer prettig. Ook het afhandelen van de aanvraag, het uploaden van de benodigde documentatie en het tekenen van de uiteindelijke offerte ging allemaal heel soepel en snel. Wanneer je zelf (en je partner) fulltime werkt is het fijn dat dit uitzoekwerk en de dossiervorming uit handen word genomen. Indien we in de toekomst verhuizen zou ik absoluut weer gebruik maken van deze adviseur. Het is het geld dubbel en dwars waard!
24 May 2020
Berry Prij
Perfecte service!!
15 January 2019
Djimmie
Hoogeveen
Uitstekend geïnformeerd en prima geholpen! Absolute aanrader!
20 June 2018
Gerrie
Hoogeveen
Na lang nadenken toch gemeld. Op de nieuwe lokatie aan de Schutstraat te Hoogeveen is veel veranderd. Verkeerde interpretatie van verstrekte gegevens leiden tot totaal verkeerde beoordeling. Jaren geleden aan de lokatie aan de Alteveerstraat ooit eens vakkundig en goed geholpen nu arrogant en absoluut onkundig en heel klantonvriendelijk na 9 minuten weer buiten staan.... Nog nooit zo'n ( nieuwe) adviseur meegemaakt die volledig overtuigd is van zijn eigen oordeel. Snel was de keuze elders gemaakt en nu een fijn en goed aanbod gehad en geaccepteerd. Nog steeds ontsteld van zoveel halsstarrigheid, gebrek aan inlevingsvermogen en absoluut non vermogen tot klantvriendelijkheid.
Beveelt niet aan
7 June 2018
Andre
duidelijk advies gekregen
1 March 2018
Henny
Zuidwolde
Fijn gesprek en geen vraag is onbeantwoord gebleven en bovenal zijn de "zorgen" weg gehaald om een woning te kopen.
15 February 2018
KR