Filters

10

Goede hulp door Gaby!

Dankjewel Gaby voor de goede begeleiding door het hele traject. Je was niet alleen goed in het uitleggen van bepaalde rechten en rekensommen maar je was ook oprecht aan het meekijken naar huizen. Toen we belden dat we een huis hadden leek je dan ook oprecht blij voor ons. Al met al goede service.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service!

Olav en zijn team hebben mij fantastische en kundige service verleend. Als ik vragen had werden deze altijd heel snel beantwoord, wat heel erg fijn is bij een grote stap in je leven als de aankoop van een huis! Nogmaals heel veel dank aan Olav & zijn team!

  • Aanbevelen? Ja
10

Second mortgage easy-peasy with Hypotheker Hoofddorp

I had an excellent experience with the mortgage adviser. Their deep knowledge of mortgage options and the housing market helped me make informed decisions. They were patient, attentive, and responsive throughout the process, making the complex world of mortgages feel much more manageable. Thanks to their guidance, I feel confident about my home financing choices. Thank you to Delano and his team.

  • Would you recommend us? Yes
10

Fantastisch geholpen!

Heel fijn geholpen met de aankoop van ons eerste huis! Adviseur heeft uitgebreid de tijd genomen om ons soepel door elke stap van het proces te begeleiden. Kundige adviseurs en een hele fijne service!

  • Aanbevelen? Ja
10

perfecte customer service!

Het contact verliep goed, snel en alles werd duidelijk verteld. Het is duidelijk dat Gaby een echte professional is met veel ervaring en ook naar een specifieke, in dit geval mijn, kijkt om te zien wat wel of niet past.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Delano, was erg behulpzaam en proactief! Uitstekende service.

  • Aanbevelen? Ja
9

perfecte service

uitgebreid tijd voor gesprek en perfecte documentatie

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig contact.

Geduldig, meedenkend en vriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
10

Kundig geholpen en exact wat we nodig hadden!

We hebben de Hypotheker Hoofddorp benaderd voor een verhoging (en mogelijke oversluiting) van onze huidige hypotheek. Denise van der Zwet heeft ons in de rol van hypotheekadviseur uitermate kundig geholpen aan een ontzettend mooi (en complex) resultaat. Alles werd netjes geregeld, goed uitgelegd en bovenal uitstekend onderbouwd. Zeker voor mij, als leek op dit gebied, was dit van tevoren nog even spannend; deze spanning was geheel onterecht. Tevens was het erg makkelijk en duidelijk welke stukken moesten worden aangeleverd en ook niet onbelangrijk, hoe. De Hypotheker heeft hiervoor een intuïtief portaal beschikbaar, waarin je dit geleidelijk kan aanleveren in een gezamenlijk dossier. Ik kan de Hypotheker Hoofddorp aan iedereen aanraden en als je er dan toch bent, vraag dan zeker even of Denise tijd heeft!

  • Aanbevelen? Ja
10

Great service and short turnaround time

We had great experience with Hypotheker Hoofddorp office! They work with customer in mind, thinking about the best solution for each individual situation. Also want to highlight their positive communication in person, over the phone and e-mail, fast response time and regular follow up. Thank you Stephan, Jeffrey and Roos!

  • Would you recommend us? Yes
10

geweldig

Heel duidelijk en goed advies gekregen, er was altijd antwoord op al onze vragen. je sluit niet dagelijks een hypotheek af en daar zijn ze zich heel erg van bewust. Altijd kregen we antwoord of we werden gebeld om uit te geven op onze vraag. Heel erg fijn!

  • Aanbevelen? Ja
10

Excellent from start to finish

Tailored made application process end to end. Highly recommended Stephan and Jeffery are great in understanding the needs and processing everything on time.

  • Would you recommend us? Yes
10

Positief

Ik ben goed geholpen door Alex van de Hypotheker Hoofddorp Floriande. Meerdere malen contact gehad met Alex over het afsluiten van mijn eerdere hypotheek. Ik heb dit contact als zeer prettig ervaren. Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen gehad.

  • Aanbevelen? Ja
10

Belangrijke factor in onze droom

Het gesprek met de hypotheker verliep heel fijn. Het was een rustig gesprek waar veel ruimte was om vragen te stellen. De hypotheker geeft precies stap voor stap aan wat je moet doen en herinnert je eraan als je iets bent vergeten. De hypotheker geeft advies op maat waar je echt wat aan hebt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende hulp met het kiezen van de hypotheek

Als starter heb ik waardevol advies gekregen betreffend het hele proces van het kopen tot waar opgelet moest worden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende adviseur

Wij hebben erg veel aan de Hypotheker gehad. Ze konden duidelijk vertellen wat handig en haalbaar voor ons was, dachten mee en gaven tips.

  • Aanbevelen? Ja
10

Great experience, highly recommended!

We've had some great cooperation with the Hoofddorp branch of De Hypotheker in terms of getting the renovation budget from our mortgage provider. They prepared everything for us, being fast and responsive during the process. Minimal effort from our side - maximum results. We're highly satisfied, it's been a pleasure to work with high-level professionals!

  • Would you recommend us? Yes
10

Uitstekende informatie en begeleiding

Uitstekende ervaring. Veel kennis en denkt mee met de klant. Zeer prettig en professioneel contact tijdens het gehele traject. Op alle vragen werd snel en adequaat gereageerd. Wij raden de Hypotheker dan ook zeker aan!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top Advies over het complete pakket

Wij zijn zeer te spreken over de Hypotherker Hoofddorp. Uitgebreid, duidelijk, goede adviezen, duidelijk over de kosten, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

  • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend en meedenkend

wij hebben diverse opties geadviseerd gekregen en daarbij de juiste adviezen ontvangen waardoor onze keuze makkelijk was

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen

15 jaar geleden onze hypotheek afgesloten via de Hypotheker. Tussendoor nog 3x langsgeweest voor het afsluiten van aanvullende producten en/of een adviesgesprek en steeds goed geholpen. Ook voor het oversluiten zijn wij weer naar hetzelfde kantoor gegaan

  • Aanbevelen? Ja
8

professioneel , behulpzaam en snel

Het aanpassen van de hypotheek ten behoeve van een verbouwing werd goed bemiddeld en geadviseerd door het team van de Hypotheker in Hoofddorp. Hierdoor met een goed gevoel qua financiën de toekomst tegemoet Daarnaast werd er snel gereageerd op vragen of bij uitstaande acties wat het een fijn proces maakte. Zeker een aanrader

  • Aanbevelen? Ja
10

JA ZEKER DE HYPOTHEKER

Die spreuk gaat voor ons zeker op, Alex en zijn collega's hebben voor ons uitstekend hun best gedaan in 1 woord top. Alle mogelijkheden bekeken en voor ons de beste optie voorgelegd, die wij ook hebben overgenomen. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor jullie inzet en vakkundigheid. Groetjes Ben en Karin S.

  • Aanbevelen? Ja
10

Nette service en kundig personeel

Super tevreden met de service van Hypotheker Hoofddorp. Voor het personeel is nooit iets teveel en zeer goed geholpen bij de wijziging van onze hypotheek voor de verbouwing. Dankjewel! Zeker om aan te raden.

  • Aanbevelen? Ja
1

Wat een ongelofelijke slechte service, fout op fout en fout.

Het is eigenlijk te gek voor woorden, er zijn in mijn dossier zoveel fouten. Gemaakt dat ik denk dat de bakker een beter advies had kunnen maken, met minder fouten. Het is eigenlijk te gek dat de service nog veel geld kost. Mijn advies sla de Hypotheker maar over, het is werkelijk ongelooflijk hoeveel fouten iemand kan maken. Ik hoop wel dat jullie er van leren en dat andere mogelijke klanten deze onzin bewaard blijft. Echt het is niet te geloven.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Matty, Zoals zojuist besproken betreuren wij de gang van zaken ten zeerste en kunnen helaas de tijd niet meer terugdraaien en dus ook de gedane dienstverlening niet meer. Helaas wil het wel eens zo zijn dat als er een dossier fout gaat dan ook echt alles tegenzit en fout gaat, De wet van Murphy.... We hebben een kleine coulance gedaan echter ik begrijp dat dit niet de teleurstelling weg kan nemen. We hebben je tijdens het telefoongesprek zojuist nog een aanvullende suggestie gedaan waar je nog even over wilt nadenken. Begrijpelijk. Uiteraard ben je voor andere zaken van harte welkom. Team de Hypotheker Hoofddorp

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.