Filters

9

Helder advies met snelle afhandeling

Ondanks Corona tijd werd de afspraak snel ingedeeld. Na een prima advies is de adviseur aan het werk gegaan en kwam korte tijd later met uitgebreid advies wat wij ook zij gaan volgen. Hele traject tot hypotheek aanbod heeft minder dan 3 weken geduurd. Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Naar volledige tevredenheid

Snel, beleefd en accuraat

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en snel geholpen

Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Als ik iets niet helemaal begreep werd het duidelijk en nogmaals netjes uitgelegd. Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe het er voor stond met de documenten enz. Prettig gevoel Dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies

Wij zijn heel tevreden over het advies en het contact met de heer R. Tieleman. Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen wat ze beloven en de begeleiding was top

Al na het eerste gesprek voelde wij ons erg op ons gemak. Na een tweede gesprek waarin er heel veel tijd voor ons werd genomen kwam het tot een derde gesprek waarna alles heel duidelijk op papier werd gezet. Uiteindelijk is alles wat we wilde bereiken gelukt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Vandaag de 4de Januarie om 11.15 bij de hypotheker in Hellevoetsluis geweest voor een eerste informatie gesprek. Heel erg goede info gekregen, ook werd er goed geled op de corona maatregelen Een topper zeer zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele persoonlijke begeleiding

Uitstekend bijgestaan tijdens ons process in een turbulente periode. De vergoeding voor professionele service en terugkoppeling dubbel en dwars waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst professioneel en alles omvattend

Prettige, gelijkwaardige consultaties. altijd de rust en overzicht bewarend als het in de veelheid van zaken even teveel wordt. Overzichtelijke financiële samenvattingen en rapportages. goede terugkoppeling en geduldige beantwoording bij vragen. Kortom ook in dit tweede traject met deze Hypotheker niets dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Altijd bereikbaar! Snelle reactie! Top service!

 • Aanbevelen? Ja
9

vakkundig en eerlijk advies

Een open en eerlijke benadering door de fininciele expert. Ook de ontvangst en afhandeling van vragen verdient een pluim.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettig.

Wij zijn goed begeleid en juist geadviseerd bij de Hypotheker. Mijn complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hartelijk ontvangen en goed te woord gestaan

Bij aankomst netjes ontvangen en ondanks de corona-maatregelen een persoonlijk contact. Duidelijke uitleg van Rob, ondanks de soms moeilijke begrippen, cijfertjes en hypotheekvormen. Maar elke keer bereid om het even te verduidelijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geïnformeerd!

Goed gesprek gehad, alles was duidelijk en we zijn goed geholpen. Ook met de corona maatregelen werd goed omgegaan.

 • Aanbevelen? Ja
5

Weinig persoonlijke communicatie

Eerste gesprek was goed 2de gesprek ook. Daarna niks meer vernomen behalve emails van de assistente en alles werd op laatste moment maar geregeld. Ik meen ook dat dhr. De korte vrij was in de periode van de hypotheek aanvraag En ik ben ook niet op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik heb zelfs voor de zekerheid zelf de ontbindede voorwaarden en bankgarantie termijn met een week verlengd. Al met al de dhr de korte is een beste man. Alleen voor zo,n bedrag had ik wel meer persoonlijke servive en contact willen hebben.

 • Aanbevelen? Nee
10

Vriendelijk en professioneel eerste gesprek

Door de COVID-19 situatie heb ik een verkennend gesprek op afstand via teleconference gevoerd met Rob Tieleman. Ik heb dit jaar natuurlijk veel gesprekken online gevoerd maar dit gesprek met Rob voelde bijna als een echt gesprek in persoon. Dit is mij nadien bijgebleven en dit is een pluim die ik graag wil overbrengen naar Rob toe. Ik vind het een zeer sterke eigenschap wanneer je in direct contact met de klant zowel online als fysiek (zeer waarschijnlijk) zeer sterk uit te voeten komt. Ik heb gesprek als ongedwongen, professioneel en vriendelijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct en deskundig begeleid

Door uw medewerker Maarten de Korte prima begeleid om tot voor ons optimale hypotheek te komen. Dat hij erg deskundig is op het gebied van hypotheken bleek uit de correcte antwoorden op onze vragen. Een aantal correcte en fijn verlopen gesprekken met hem gevoerd om tot de gewenste hypotheek te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en deskundige informatie. Zeer fijne medewerkers!

We zitten al een aantal jaar bij de Hypotheker en worden altijd goed geholpen. Maarten is zeer deskundig en het contact verloopt altijd prima. Zoals bij alle medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt goed naar onze wensen geluisterd.

We kregen goed en duidelijk advies aan de hand van wat we zelf wilden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige service!

Perfect geholpen door de medewerkers van de Hypotheker in Hellevoetsluis. Zowel bij de Hypotheek aanvraag als de daar op volgende aanpassingen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, duidelijk en gezellig

Wij hebben voor het kopen van ons eerste huis de hulp ingeschakeld van de Hypotheker. Dit bleek achteraf ook wel een heel goed idee te zijn geweest. Naast dat wij sowieso nul verstand hebben van wat er nodig is voor een hypotheek, vonden we de gesprekken met onze hypotheker ook nog eens gezellig. Hij heeft ons de informatie meerdere malen uitgelegd en we weten zeker dat hij het nog veel vaker zou uitleggen als we zouden toegeven dat we het nog steeds niet helemaal snappen. (Maar aangezien we hem volledig vertrouwen geloven we het wel ;)) Bedankt Maarten, voor de warme gesprekken en het helpen van deze twee leeks op het gebied van banken en cijfertjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en vlot geregelde hypotheek

Dhr. RobTieleman en Mw. Ryanne Langerveld hebben ons goed geholpen en uitstekend uitleg gegeven bij onze vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige adviseur die Maarten!!

Top advies gekregen. Neemt de tijd om zaken te verduidelijken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede begeleidng en service

We zijn snel en deskundig geadviseerd in het overstappen van onze hypotheek. We hebben minder maandlasten en lossen meer af van onze hypotheek. Adviezen waren duidelijk; er werd tijd voor ons gemaakt en contacten met medewerkers van kantoor verliepen prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoed

Al vanaf het 1e gesprek hadden wij een goed gevoel. Er werd voldoende aandacht gegeven en we konden alles vragen. Ook later in het traject werd er duidelijk en snel antwoord gegeven bij vragen van onze kant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding en uitleg

Duidelijk , nemen de tijd en nemen voldoende tijd voor de klant. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd