Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg en binnen no-time geregeld. Het kan dus heel snel! Superteam!
23 April 2026
Eva
Stadskanaal
Mijn hypotheek was duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Prima!
10 July 2025
Peter
Blauwestad
Goede adviezen en duidelijke uitleg.
6 February 2025
Willem Ploeger
WINSCHOTEN
Keurig ontvangen. Plezierig gesprek. Open en eerlijk. Snelle uitslagen. Erg behulpzaam bij het invullen van formulieren. Duidelijke informatie over stand van zaken. Overzichtelijk klantportaal.
24 January 2025
alle van der veen
Winsum gn
Richard Hofstee begeleide ons zorgloos vanaf de intake tot en met de overdracht bij de notaris.
13 September 2024
Anne
Scheemda
Prettig contact, ter zake doende info ook buiten de directe vraag om. Heeft het hele proces duidelijk voor ons uitgelegd.
22 March 2023
Annie
Winschoten
Advies is duidelijk en overzichtelijk, contact is vriendelijk en voelt prettig geen verrassingen na die tijd
23 July 2022
Wim
Heiligerlee
Tevreden!
2 July 2021
Robertico
Finsterwolde
Zeer goede, vriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop van mijn eerste huis. Zeer tevreden.
13 January 2021
Amos
Blijham
Er was voldoende tijd, respect en geduld. Er is goed geluisterd wat mijn wensen waren en dat is oom heg eindproduct geworden.
11 November 2020
Reina luinge
Bunde
Voor de 2e keer een huis aangekocht onder advies en begeleiding van de Hypotheker te Winschoter, zeer tevreden over de verleende diensten.
17 April 2020
Rudy
Blik
Netjes en vlot geholpen. Mee denken over de voor en nadelen van de diverse aanbieders
27 November 2019
Harry
Winschoten
onze ervaring is dat we heel goed zijn geholpen en goede uitleg over onze nieuwe hypotheek
23 August 2019
cora dijk-busema
VEENDAM
Voldoente tijd en goede uitleg....
21 May 2019
Henk
Blijham
De Hypotheker heeft ons zeer goed geholpen bij de aanvraag onze eerste hypotheek. De adviseur heeft ons goed alle voor en tegens uitgelegd. Daardoor konden wij een goede keus maken. Daarnaast hebben de assistentes de voortgang nauwkeurig in de gaten gehouden. Daardoor hebben we ons niet druk hoeven te maken om de aanvraag. Wij zijn erg tevreden!
13 February 2018
Elles
Oostwold
Vriendelijk personeel, snel, concreet en eerlijk in de hypotheek aanvraag.
8 February 2018
Renske
Winschoten
Dhr. Hofstee neemt de tijd, luistert aandachtig, en leidt ons naar goede adviezen. Maakten al meerdere keren gebruik van zijn diensten en die van "De Hypotheker"
22 December 2017
Frits
Vriescheloo
Vriendelijk ontvangst, goede uitleg
4 March 2017
anoniem
Klantvriendelijke en ter zake kundige adviseur.
17 February 2017
Cor
Rhede (Emsland)
Prima adviseur die weet waar het over gaat en die ook een luisterend oor heeft voor de klant. En prima advies geeft!
9 February 2017
Frank