Deskundig en goed advies

Vriendelijke en open communicatie. Zeer goed begeleid in het verkrijgen van onze hypotheek. Wij zijn heel erg tevreden.

Accuraat en snel

We wisten dat het krap zou worden om tijdig alles rond te krijgen voor de overdrachtsdatum. Maar mooi digitaal systeem waar zowel hypotheker als wij goed overzicht hadden van wat er nog moest gebeuren. En de hypotheker die achter zaken aanbelde bij derden voor de stand van zaken en ons op de hoogte hield. Met als eindresultaat dat alles op tijd geregeld was!

Vriendelijke collega s en medewerkers

We zitten al 8 jaar bij de hypothekeer Ze hebben lieve collega s en vriendelijke ze staan voor je klaar als je hulp nodig hebt. Voor je huis,

Geweldig!!

Niks anders dan lof over deze vestiging. Dick en Wendy hebben onze zaak niet losgelaten. Nadat het boek eigenlijk dicht was om onze hypotheek over te sluiten, hebben Dick en Wendy zich toch vastgebeten in onze zaak. Met als resultaat dat we alsnog konden oversluiten en is onze verbouwing realiteit geworden ipv alleen een droom voor de toekomst.

Fantasties

De Hypotheker, heeft ons ook deze keer fantasties geholpen, net als onze vorige ervaringen is het ook deze keer prima verlopen!

Heel professioneel en goed !

De hypotheker in voorhout is een heel goede En betrouwbare hypotheek adviseur !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke informatie,goede service en ontvangst

Gewoon top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantgericht, flexibel en deskundig! Al in het eerste gesprek een goed overzicht van wat de beste hypotheek zou kunnen zijn, zonder moeilijke procedures of contracten. John van Uden is een 'door de wol geverfde' adviseur, die snel en efficiënt tot de beste keuze komt. De Hypotheker in Voorhout kortom: een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op volstrekt ontspannen wijze en met geduld en alle tijd ben ik succesvol door het hele hypotheekproces geleid. En nu zie ik tot mijn verbazing dat ik niet de enige klant ben. Over persoonlijke benadering gesproken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, eerlijk en proactief naar de klant. Fijne informele benadering en ook buiten kantoortijden staan ze je graag te woord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden met hoe de hypotheekaanvraag voorbereiding ging. De financiale adviseur maakt zeker dat je het beste deal hebt van je financiale situatie. Speciale uitroep aan de medewerkers. Ze hebben ons heel goed geholpen door het hele proces. Very transparent and customer service friendly to non native speakers of Dutch. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en vriendelijk geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitleg over de hypotheek was zeer helder. En ook al onze vragen worden heel duidelijk beantwoord. Wij kregen ook niet het gevoel dat we "domme" vragen stelden. Alles wordt met veel geduld uitgelegd, uitgezocht en geadviseerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd bereikbaar voor vragen en advies! Ze nemen echt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles duidelijk uitgelegd, goed geholpen en altijd bereikbaar voor als je vragen hebt. Kortom super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top team! Scherp, attent, meedenkend en pro-actief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring bij de Hypotheker in Voorhout is zeer positief te noemen. Men nam werkelijk de tijd om tot het beste resultaat te komen en dat in een ontspannen maar professionele sfeer. Wij willen dhr van Uden in het bijzonder aanraden. Niet alleen omdat hij zeer bekwaam is en voor het beste resultaat gaat maar ook oprecht geïnteresseerd is in de mensen die hij bedient/helpt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zéér goed geholpen voor het team van Hypotheker Voorhout. Ik heb nu drie keer een hypotheek via hen afgesloten, waaruit maar blijkt hoe tevreden ik ben. Ik kan niet anders zeggen dan:TOP! Ik beveel ze dan ook van harte aan. Ze denken mee, werken vlot en gaan echt tot het uiterste om de best mogelijke oplossing voor je te vinden. Echt super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het bespreken van de mogelijkheden door dhr.van Uden was uitgebreid en de dames hebben veel moeite gedaan om e.e.a.uit te zoeken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn uitstekend, snel en doelmatig geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ervaren crew die weten waar ze het over hebben. En zoeken het beste wat bij je past

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima adres ik denk ongeveer de goedkoopste

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als er iets was werd ik gelijk gebeld of kon ik altijd gelijk in contact komen. Alles verloopte soepel zeker een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundige adviseur, denkt goed met je mee. Ook de andere medewerkers doen hun uiterste best om alles op tijd in orde te krijgen.

Herenstraat 75

2215KG Voorhout

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.