Top service met een glimlach

Alles ging perfect. Duidelijk informatie aangeven. Goede koos voor een hypotheek gebaseerd op mijn leeftijd en vooral aandacht op mijn wensen. Rene en Jacqueline zijn echt een goede team. Heerlijk ervaring. Aanrader. They made my dream come true :)

Fantastisch

Gaven niet op waardoor alles gelukt is! Echt helemaal top!

Veel moeten herhalen en warrig advies

We hadden een redelijk lastig dossier maar daarvoor schakel je een adviseur in. Ze bleven doorvragen naar loonstroken die er niet waren, het dossier was vaak niet paraat en de communicatie was warrig. Adviseur was lastig bereikbaar en onderling was er veel miscommunicatie.

Deskundig en snel schakelen!

Het team van de hyotheker Voorhout staat voor je klaar, is goed bereikbaar zowel telefonisch als per email, denken met je mee en zorgen dat het traject goed verloopt!

Goed geholpen door John en wendy

Goede duidelijke uitleg. Kan altijd terecht voor vragen.

Goed en deskundig team, kortom zeer tevreden

Voor de aankoop van ons huis hebben we contact opgenomen met de Hypotheker in Voorhout. Hier werden we uitermate goed en deskundig geholpen, zowel tijdens het bieden, als voor het regelen van de hypotheek en zelfs nog na het verkopen van onze oude huizen. Het hele proces verliep snel en door het hele team is er alles aan gedaan om al onze vragen te beantwoorden. Ook de manier waarop de bankgarantie werd geregeld was heel effectief. Kortom heel tevreden.

Fantastisch!!

Wij zijn al jaren klant bij de hypotheker (Voorhout) en zeer tevreden. Ze helpen overal aan mee en handelen ook snel, ze leggen ook alles duidelijk uit, nix is teveel gevraagd Het is een top team!

heel positief

Dank zij het meedenken en de inspanningen van John van Uden konden mijn vrouw en ik onze dochter een bedrag lenen waardoor zij in staat was een huis te kopen. Hij praat veel maar intussen bedenkt hij mooie oplossingen voor problemen. Heel mooi.

Wederom een prettige ervaring en betrouwbaar advies

Net als 13 jaar geleden ben ik naar de lokale vestiging gegaan voor een nieuwe hypotheek voor een ander huis. Goed geadviseerd en met me meegedacht.

Goed geholpen maar kwam soms wat pusherig over

Werd goed geholpen, maar belde soms wel wat pusherig om dingen te regelen. Mogelijk moesten er dingen op tijd zijn, maar ik had soms zoiets of er dan niet eerder gebeld had kunnen worden, of juist even wat relaxter proberen over te komen. En als je het dan over het mediabericht had dat de rentes waren verlaagd en of dat ook bij mij van toepassing zal zijn, dan werd daar niet echt direct op gereageerd.

Duidelijk en helder

Klantvriendelijk

(ver) boven verwachting!

De professionaliteit en vriendelijkheid zijn bijzonder te noemen. Er wordt alleen maar gedacht in oplossingen. Het is fijn om te weten dat het gehele traject in goede handen is. Ondanks drukte worden vragen direct beantwoord. Zaken die nadere aandacht vragen worden snel alsnog teruggekoppeld. Het team uit de Herenstraat heeft mij echt ontzorgd!

Uitstekend !

Team Hypotheker Voorhout bedankt voor de heldere uitleg, al het uitzoekwerk en voor al die belletjes om die financiële diensten sneller te laten bewegen. In het bijzonder willen wij ‘pitbull’ Wendy bedanken, dankzij jou kwam alles in een stroomversnelling.

bijzonder goed geholpen.

Goedadvies gekregen om de zaken voor de toekomst goed te regelen. Leuk team als je belt weten ze ook wie je bent en waar het overgaat. Doen hun uiterste best om het vlot te laten verlopen.

uitstekende service

ik ben goed geholpen met mijn hypotheek en er is meegedacht en meegeholpen met mijn situatie.

Perfecte service en ondersteuning

Na lange tijd dubben, toch de beslissing genomen om de hypotheek over te sluiten. Nadat het klaar was om te worden opgestuurd, kwam er nog wat extra's bij. Dit was geen probleem en er werd meegedacht hoe het het best kon worden opgelost. En met heel veel energie werd gebeld, gemaild en geregeld om het voor de deadline geregeld te krijgen. Petje af, John en Wendy en de andere collega's.

goed geregeld

Goede aandacht om de hypotheek snel en doeltreffend rond te krijgen

Goed gedaan

Super geholpen

De hypotheker heeft mij uitstekend geholpen met mijn hypotheek. Met name dank aan John, Wendy en de rest van de dames.

Bijzonder prettig geholpen.

Fijne mensen niets is te veel als je wat vraagt. Bij problemen wordt je aan alle kanten goed geholpen. Denken goed met je mee en doen goede voorstellen. Je voelt je je erg op je gemak als je er bent of als je met ze telefoneert. Zou ze zeker aan anderen aanbevelen.

Super, een droom is realiteit geworden!

Iets wat onmogelijk leek is toch gelukt. Mijn eigen huis kopen. Mijn persoonlijke situatie is zeker bijzonder te noemen en een echte uitdaging. Ik had de hoop al bijna opgegeven. Nog een belletje naar de hypotheker. "Ja hoor kom maar langs!" Met veel geduld, kennis en doorzettingsvermogen is het Dick en Wendy gelukt! Inmiddels gelukkig in de nieuwe woning, die in de buurt staat waar ik graag wilde wonen. Mooier kan toch niet?

Deskundig met zeer goed advies en maken de keuzes begrijpelijk voor je

Wederom zijn wij enorm goed geholpen met advies en keuzes door adviseur John en zijn team Sandra en Wendy. Ditmaal met het overzetten van onze hypotheek. Goede en heldere communciatie, nemen de tijd voor je met vragen en komen afspraken altijd na. Kortom: een aanrader!

Super en klantvriendelijk geholpen

Net als vorige ervaringen weer super goed geholpen door adviseur John en zijn ondersteunende team Wendy en Sandra. Ze zijn vriendelijk, nemen de tijd voor je, horen wat je zegt, weten waar ze het over hebben, denken met je mee en weten altijd een oplossing te verzinnen. Kortom klantvriendelijk, professioneel, proactief en creatief oplossingsgericht. Ik zou ze iedereen aanrader.

Erg fijn op de manier waarop jullie met mensen omgaan en hoe jullie te werk gaan.

Het is fijn hoe jullie met mensen omgaan. Of je nou een afspraak hebt of een vraag aan de telefoon hebt, er wordt tijd voor je gemaakt. Ik vind het heel fijn dat je zoveel mogelijk op de hoogte wordt gesteld en als dat vrijdagavond wordt gedaan, om vervolgens met een prettig gevoel je weekend in te gaan, vind ik dit heel goed!

Goede service en duidelijk weergegeven wat de hypotheekkeuzes zijn.

Onze adviseur gaf duidelijk weer wat onze hypotheekkeuzes waren en was niet te beroerd om verschillende berekeningen te maken en te laten zien.

Herenstraat 75

2215KG Voorhout

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.