Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goed en verzorgd uitgelegd, geen moeilijke taal. En is het wel moeilijk legt Robert het tot in de puntjes uit. Heel fijn om mee te werken.
22 September 2025
Perry
Vlaardingen
Mede door het meedenkwerk van de Hypotheker in Vlaardingen zijn wij nu de trotse bewoners van ons voormalige huurwoning.
9 March 2025
Rob
Vlaardingen
Altijd bereikbaar, staan direct voor je klaar en helpen je super goed waar nodig.
31 December 2024
Roger
Rozenlaan 125
Enorm goed en kundig geholpen door Robert en Malou. Alles werd in eenvoudige taal uitgelegd en doorgenomen.
19 December 2024
Renate
Vlaardingen
Behulzaam, vriendelijk gewoon onmisbaar voor de gemidelde mens. Er komt bij een huis veel op je af en dan is een hypotheker iets waar je op terug kan vallen als het even niet duidelijk hoe of wat te doen.
29 October 2024
Marco
Super bedankt voor alles
14 August 2024
Jack
Vlaardingen
Robert en Malou hebben mij super geholpen bij de aankoop van mijn huis! Fijn dat ze zo goed bereikbaar waren voor al mijn vragen en dat ze zo meeleefden. Zeker een aanrader!
28 June 2024
Merel
Vlaardingen
Ik heb prima ervaringen met De Hypotheker Vlaardingen. Ze denken goed met je mee gedurende het traject, ook word je volledig ontzorgd.
15 June 2024
J.
Vlaardingen
Prima ervaring, had al positieve ervaringen gehoord en dit was ook daadwerkelijk zo. Denken goed mee en voor mij best snel geregeld allemaal.
14 June 2024
Darryl
Vlaardingen
Wij zijn doorgestuurd naar de hypotheker door mijn broer, die heeft daar al eerder een goede ervaring opgedaan. Ik kan niet meer zeggen dan dat we TOP zijn geholpen. Super goede informatie en adviezen en stellen je 100% op je gemak. Het is iets wat erg spannend is en ze vinden het ook echt niet erg als je net als ik 100e vragen stelt. Heb het echt als relaxed ervaren, voelde professioneel maar heel vertrouwd. Ik zou de hypotheker zeker aanraden! Nadat wij de sleutel in ontvangst hebben gekregen, hebben wij ook nog eens een lief kaartje mogen ontvangen. Nogmaals TOP. zeker 5 sterren waard. :)
12 April 2024
Kayleigh
Vlaardingen
Aankoop nieuwe woning met overbruggingskrediet, allemaal snel geregeld en met duidelijke uitleg!
12 April 2024
Guido
Schiedam
Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Soepel verloop van het proces, reageert altijd optijd en komt zijn afspraken na. Ik beveel dit zeker aan!
3 April 2024
Randal
Vlaardingen
Hele soepele en prettige samenwerking gehad met Robert en Malou, in de aanloop naar ons eerste koophuis. We konden op elk moment terecht voor onze vragen en kregen hier ook snel en goed antwoord op. Heel het proces verliep soepel en werd voor ons uit handen genomen. Erg fijn!
13 February 2024
Lydia & Pieter
Vlaardingen
Zeer vriendelijk en alles goed geregeld in toptijd
1 February 2024
Jan
Vlaardingen
Wij zijn de Hypotheker Vlaardingen, en met name Malou en Robert, heel dankbaar. Beiden zijn zeer bekwaam en behulpzaam. Alle contact verliep heel soepel. Ze stonden te alle tijde voor ons klaar. Zonder hen was een huis kopen een stuk moeilijker geweest. We raden ze zeker aan!
3 January 2024
Jessie
Rotterdam
Robert en Malou hebben mij geholpen met de aankoop van mijn eerste woning. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Als ik vragen had, werden deze snel en duidelijk door Robert en/of Malou beantwoord. Ik zou iedereen aanraden om voor de Hypotheker Vlaardingen te kiezen. Bedankt voor de vriendelijke en goede service.
22 November 2023
Marciano
Vlaardingen
Toen het bijna onmogelijk leek om überhaupt nog een huis te kopen, en in het eerste gesprek ook bijna onmogelijk leek. Kwamen wij toch met het bericht “wij hebben een bod gedaan!” Hierop hebben Robert en Malou ons superrr fijn geholpen, geadviseerd en gezorgd dat de financiering door kan gaan! Nu gaan we maandag al tekenen ☺️
16 October 2023
Natasja
Vlaardingen
Goed advies Goed geholpen Zijn snel met regelen Vriendelijk. Gewoon top geen woorden voor
8 September 2023
Samantha
Vlaardingen
Wij zijn zeer tevreden met de hulp, deskundigheid en service van Robert en zijn assistent Malou! Zeer snel geregeld onze hypotheek!
3 July 2023
Conny
Vlaardingen
Professioneel en behulpzaam team. Snelle reactie op vragen!
25 May 2023
Job
Vlaardingen
Zowel met Robert als met Malou enorm prettig en laagdrempelig contact gehad. Vanuit hun expertise wordt uitstekend meegedacht, eerlijk en helder aangegeven wat de stand van zaken is en geadviseerd. Ik zou de Hypotheker Vlaardingen daarom aan iedereen zeker aanraden.
13 May 2023
Frédérique
Rotterdam
De medewerkers van de Hypotheker hebben mij zeer goed geholpen met vragen. Ook handelde ze erg snel en adequaat en heb ik dankzij hen een huis kunnen kopen. Hartstikke bedankt
27 March 2023
Mitchell
Vlaardingen
Wij zijn heel fijn geholpen bij de Hypotheker bij de aankoop van ons huis. Een huis kopen is toch iets spannends en ik kon altijd bij ze terecht om mijn zorgen te bespreken. We raden de Hypotheker dan ook van harte aan!
26 February 2023
Roselinde
denken mee
22 December 2022
esther
vlaardingen
Wat een fantastische services levert de hyptheker Vlaardingen. Ze hebben ons top geholpen met alles te regelen voor de hypotheek tot de Taxatie en de verzekering aan toen. En alles is perfect geregeld. Top hulp :)
26 October 2022
Mitchell