Duidelijke en kundige advisering!

Het hele traject met Mark ging soepel en snel. Duurde niet lang voordat alles geaccepteerd was, alle documenten aanleveren via het klantportaal werkt goed. Mark spreekt in begrijpelijke taal wat we erg fijn vonden! Al om al dik tevreden met jullie.

Prima contact en prettig en vakkundig geholpen

Vanaf het eerste contact duidelijk en vriendelijk.

Prettig contact en kundig advies.

Wij hebben het contact als fijn en prettig ervaren. Onze adviseur nam de tijd om alles uit te leggen, desnoods een tweede of derde keer. Dat brengt rust en vertrouwen. De communicatie verliep vlot, snel reactie.

Fijn en snelle afhandeling.

Communicatie is goed en snel! Daarbij een fijne en snelle afhandeling. Top

Vriendelijk, warm, vetrouwen

Goed ontvangen, heel behulpzaam en meedenkend. Prijs vindt ik wel echt heel hoog.

Van begin tot eind super geadviseerd!

Wij hebben onze nieuwe woning financiering geregeld via Patrick Mel. Alles is ontzettend goed uitgelegd van begin af aan. Mijn vrouw had al een hypotheek dus sommige dingen moesten worden omgezet of meegenomen naar een andere versterker. Echt alles wat te maken had om een nieuwe woning te kunnen aankopen werd gedaan. In 1 woord super wat regelen maar ook qua communicatie. Dikke 10

Zeer professioneel

Mijn vriend en ik hebben een zeer goede ervaring gehad bij Mark van de Hypotheker Haarlem Noord bij de aankoop van onze eerste (nieuwbouw)woning. Ze waren goed bereikbaar en alles werd heel professioneel uitgelegd. We konden altijd op gesprek komen als zaken onduidelijk waren voor ons. Hele prettige ervaring gehad.

Goede ervaring!

Onze ervaringen met Arnold gaan al jaren terug. Een fijne adviseur, die meedenkt, goede adviezen geeft en belangrijke zaken ons uit handen neemt. Jazeker, hij is onze Hypotheker!

Prima ervaring met De Hypotheker Haarlem Noord

Wij hebben een prima ervaring met De Hypotheker Haarlem Noord bij het afsluiten van onze hypotheek wegens onze verhuizing. Het traject verliep goed en snel, het aanleveren van de benodigde documenten in het klantportaal ging heel eenvoudig en onze hypotheekadviseur Patrick Kuyt nam alle tijd om alles goed uit te leggen en ons van de juiste adviezen te voorzien. Kortom, complimenten voor Patrick en zijn team!

Netjes en snel geholpen. Duidelijk en persoonlijk. Paar kleine schoonheidsfoutjes, maar netjes en snel hersteld.

8.5

Vriendelijk & bekwaam

Uitstekende ervaring!

Dankzij de deskundigheid en ervaring van Patrick en het team van de Hypotheker Haarlem Noord heb ik mijn eerste koopwoning kunnen kopen. Het was een lange weg om de hypotheek rond te krijgen, maar door de vastberadenheid en het waardevolle advies van Patrick werden de juiste stappen gezet, wat resulteerde in een mooi aanbod. Ook na de aankoop van de woning staat het team nog steeds voor me klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kan de Hypotheker Haarlem Noord dan ook niet anders dan een dikke 10 geven! Bedankt, Patrick en het hele team!

Erg fijne ervaring

Het kopen en verkopen van je huis is een stressvolle tijd. Dankzij Francois en zijn collega's, is alles snel en efficiënt geregeld. Het klantportaal waar de Hypotheker mee werkt is overzichtelijk, waardoor je alle items die gedaan moeten worden, kunt afwerken. Een erg fijne ervaring, om door zo'n professioneel team te worden geholpen.

Fijne en deskundige ervaring voor een nieuwe hypotheek

Ondanks de vele vragen bleef Arnold deskundig ingaan op de inhoud. Het resultaat was er dan ook naar en hebben we de financiering snel en vakkundig kunnen afsluiten bij Lloyds Bank.

Fantastisch

Professioneel, razendsnel en duidelijk.

Overwaarde Heel fijn

Ben erg goed geholpen. De voor mijn situatie is uitijdelijk goed uitgepakt. Beter dan we dachten het was wel spannend maar ik heb alles aan geleverd waar om was gevraagd. Zelfs meer waarom gevraagd was. En het heeft goed uitgepakt. Voor dit soort dingen kan je beter naar de Hypotheker.

Prettige en kundige afhandeling

Ik werd geholpen door Arnold. Hij toonde oprechte interesse en had brede kennis. Deed zijn best om een voor mij zo gunstig mogelijke hypotheek te regelen. Was goed bereikbaar en aangenaam in de omgang. Het eindresultaat is zeker naar tevredenheid.

vriendelijk, behulpzaam en goed expertise

wij kwamen bij de hypotheker met een niet normale hulpvraag en niet was te raar om voor ons te regelen

Prima geholpen snelle antwoorden op mails en altijd binnen een week een afspraak kunnen maken.

We zijn goed en heel vriendelijk geholpen.

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen door Mark van Eck en team. Zeker een aanrader!

Meerdere Goede ervaringen

Goed en doordacht geholpen door Mark, maar ook het team dat mij verder door het proces heen hielp was prettig om mee te werken. Ben erg tevreden

Super begeleiding

Wederom door Patrick laten begeleiden in de weer war van mogelijkheden in de Hypotheeklandschap Patrick is duidelijk in communicatie en denkt in oplossingen ipv problemen hetgeen als erg plezierig wordt ervaren

Super!

Goed en vakkundig geholpen (en snel)

Meer dan tevreden!!

ik heb een zeer goede ervaring met hypotheekadviseur Patrick Mel. Betrokken, empatisch, denkt mee en geeft alleen maar goede adviezen. Luistert naar mijn verhaal en heeft dit meer dan goed vertaald naar een mooie nieuwe hypotheek op mijn nieuwe woning in combinatie verkoop huidige woning. Een dikke 10!

Floresstraat 1

2022 BB Haarlem

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.