Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij zijn prettig en deskundig geholpen, het meest door Robert, die met plezier en liefde voor zijn vak met ons mee dacht. Hierbij realistisch te werk ging. Ook met humor.
16 June 2026
Janneke van den Brink
Ede
Ik ben zeer goed geholpen door Robert en Dennis met de hypotheek over namen na mijn scheiding na een hoop slapen lozen nachten hebben zij mijn zorgen weg genomen . En een nieuwe hypotheek geregeld .
23 October 2025
Antoon
Ede
Robert Elders heeft mij duidelijk, vriendelijk en heel geduldig geholpen. Ik kon hem elke keer goed bereiken en hoefde geen enkele keer lang op antwoord resp een afspraak te wachten. De aanleiding voor mijn hulpvraag was niet gemakkelijk (understatement) maar de benadering van Robert maakte het voor mij iets behapbaarder. Ik ben hem hier heel dankbaar voor.
30 July 2025
Sylvie
Alles goed geregeld
10 July 2025
Willem Johannes
Ede
Fijn om ons aankooptraject onder begeleiding te hebben gedaan van een kundige adviseur. Begeleiding van A tot Z. Een aanrader!
13 July 2023
Paula
EDE
Wij hebben De Hypotheker Ede en mevr. van Hoesen als zeer positief beoordeeld. Het consult was duidelijk en snel ingepland. De hypotheek is dan snel en correct geregeld.
25 June 2023
Granit Taullai
Ede
Er was ruim voldoende tijd om zaken te bespreken en Wilco gaf duidelijk advies. Het was bijzonder prettig om in een hectische tijd van het kopen van een woning iemand aan je zijde te hebben die verstand van hypotheken heeft en je zorg ontneemt. Onze complimenten daarvoor.
28 November 2021
Edwin
Radstaat
Tijdens het eerste gesprek met de Hypotheker werd mij alles duidelijk over mijn situatie en mogelijkheden, dit zorgt voor rust en duidelijkheid. In het aankooptraject is dit op elk moment zo geweest en werd ik zeer goed begeleid. Ook wanneer ik vragen had, werden deze direct beantwoord zowel via de mail als telefonisch. Ik had zelf contact met de Hypotheker in Ede en kan deze echt aanraden!
28 July 2020
Jeroen
Ede
Dhr. A. Swart heeft me uitstekend geholpen en begeleid in dit traject. Mijn dank gaat ook uit naar hem!
27 July 2020
Patrick
Ede
Prettige en duidelijke in het overleg.
26 April 2020
Toine van Oorschot
Ede
Adviseur dhr Vink niet geschikt als adviseur is drukker bezig met zijn ondernemingen dan met je dossier. Je moet overal achteraan. Slechte aftersales en klacht afhandeling.
Beveelt niet aan
26 September 2019
Bob
Vleuten
Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met de Hypotheker Ede.
Dhr. Vink is echter al geruime tijd niet meer verbonden aan onze vestiging.
Wij, de nieuwe eigenaren van de Hypotheker Ede, hebben de klant altijd centraal staan. Het ontzorgen en begeleiden van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht u kennis met ons willen maken of mochten wij nog iets voor u kunnen beteken, dan bent u van harte welkom op onze vestiging in Ede.
Prettige sfeer tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd en mijn eerste indruk was dat hier een man zat die wist waarover hij sprak.
10 July 2019
Henk
Wageningen
Dank voor deze positieve beoordeling!
Vanaf het eerste moment werd ik goed verzorgd en geholpen met mijn wensen. Tevens kon ik altijd terecht met vragen en waren ze zeer soepel mbt een afspraak maken. in algeheel blij verrast hoe makkelijk het allemaal kan gaan. bij deze hartelijk bedankt!
19 February 2018
Timon
Ede
leuk om te horen :) dank!
een misverstand over de prijs verder prima geholpen.
6 November 2017
hyerman
ede
Zeer goed gesprek,plezierig en correct ontvangen. Maar de prijs.... is wat te hoog.
Beveelt niet aan
20 October 2017
anoniem
Prima gesprekken gehad! Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht.
14 September 2017
Benjamin
Ede
Goed en duidelijk gesprek.
15 June 2017
W.F.
Ede
Mensen met verstand van zaken weten van aanpakken complexe zaak waar de ABNAmro 2 maanden voor uittrok en nog niets op papier. Hebben de mensen van de hypotheker in 5 dagen geflikt. echte doorpakkers Diepe bewondering voor het team. mensen met ballen.
29 April 2017
JAN