Fijne mensen denken mee en regelen het perfect
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het professionele en vriendelijke team. Ze noemen duidelijk advies, goede communicatie en een volledige afhandeling. Over het algemeen geven de beoordelingen aan dat de service betrouwbaar en klantgericht is.
Fijne mensen denken mee en regelen het perfect
7 May 2026
Henk modderkolk
Tilburge
Er is duidelijk tijd nog moeite gespaard om tot een goede oplossing te komen. Goede professionals en een duidelijk advies, ook in het nazorgtraject.
15 February 2026
Marc
Tilburg
Na overlijden van mijn man mocht ik de hypotheek boetevrij oversluiten omdat de rente nu een stuk lager is als de oude hypotheek Aangezien dit al een moeilijke tijd is en ik mij hier nooit echt in verdiept had heeft de Hypotheker mij enorm hierbij geholpen Echt een hele goede service
18 December 2025
Rianne
Tilburg
Wat een fijn kantoor in de Reeshof, met goed en vriendelijk personeel. Duidelijke informatie en er wordt goed meegedacht. Dank jullie wel!
12 October 2025
Fred
Tilburg
Ze hebben geluisterd naar onze wensen en ons goed geholpen met alles wat we nodig hadden.
28 July 2025
Linda
Gilze
Onlangs heb ik mijn hypotheek verhoogd en ben daarbij van begin tot eind uitstekend geholpen door De Hypotheker. De adviseur gaf helder en deskundig advies, nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen en dacht echt met mij mee. Alles werd van A tot Z geregeld, wat mij veel zorgen uit handen nam. Ook het contact met de administratieve medewerker was erg prettig. De afhandeling van de documenten verliep snel en soepel, en ik kreeg altijd vlot reactie op mijn vragen of wanneer er iets nodig was. Dat gaf mij een heel vertrouwd gevoel. Kortom: ik ben erg tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding die ik heb ontvangen. Ik kan De Hypotheker van harte aanbevelen!
11 July 2025
Marta
Tilburg
Heel fijn contact Ondanks hobbels door de organisatie waar mijn hypotheek bij afgesloten moest worden heeft de hypotheker mij hierin goed meegenomen en regelmatig contact opgenomen met stand van zaken. Dankjewel
10 July 2025
Jennifer
Tilburg
ik zeg toch beter kan het bijna niet
5 June 2025
John
tilburg
Elke keer weer een zeer prettige ervaring. Persoonlijk, proffessonieel en kundig.
24 January 2025
M. van Kessel
TILBURG
In een lastige situatie heeft Richard met oneindig doorzettingsvermogen de hypotheek geregeld. Wat via anderen onmogelijk leek, is hem gelukt!
9 December 2024
Marja
Goed advies en duidelijk
15 November 2024
Patricia
Tilburg
We kregen altijd duidelijke en volledige uitleg. Bij vragen per email altijd snel antwoord. Het voelde fijn en vertrouwd. Goede keuze gemaakt voor hypotheekadviseur. Hopelijk gaan we voorlopig niet meer verhuizen, maar wij zouden dan diezelfde keuze maken.
7 November 2024
Marcel
Tilburg
Heel tevreden! Wij zijn uitstekend geholpen.
9 October 2024
G & J
Tilburg
Richard heeftons prima geholpen, goede adviezen en stond voor vragen altijd klaar. Ook Carmen, de assistente, helpt je goed. Komt haar afspraken na en is betrouwbaar.
12 November 2023
Eric Paulisse
Tilburg
Geweldig advies en alles netjes geregeld
22 October 2023
Martien
Tilburg
Rafael heeft ons goed en adequaat geholpen bij onze wensen voor een hypotheek.
20 September 2023
Ferdy
Goede nazorg
24 July 2023
Meindert Mulder
Tilburg
Heel erg tevreden! Alles werd op een duidelijke en vriendelijke manier uitgelegd
23 November 2022
Marielle
...
3 August 2022
Noëlle De Block
Tilburg
Richard heeft nu voor de derde keer op rij de financiering geregeld voor een nieuwe woning. Iedere keer duidelijke uitleg en deskundig advies. Iedere keer neemt hij weer alle zorgen weg.
13 June 2022
Sebastian
Prima geholpen door Richard
16 February 2022
Frank Dikmans
Tilburg
Zijn al heel lang klant, worden altijd keurig geholpen met advies. Nooit is iets teveel hebben altijd tijd voor een goed gesprek als je dat nodig hebt. Ook als je reeds een product hebt kan je altijd met vragen bij hen terrecht bij eventuele problemen of aanpassingen snelle acties en oplossingen.
31 January 2022
Louis
Tilburg
Voor het kopen van een nieuwe woning hebben we een hypotheek afgesloten bij de hypotheker Tilburg Reeshof. We zijn erg tevreden over de deskundigheid en duidelijke adviezen die we gekregen hebben. Onze vragen werden altijd snel en helder beantwoord. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken voor onze nieuwe hypotheek.
13 December 2021
Erik van der Velden
Tilburg
Goede en duidelijke uitleg over de verschillende opties. Snelle antwoorden op de vragen die we stelden via de mail.
6 December 2021
Linda