Goede service, snel en duidelijk
Advies is helder met alle voors en tegens Ze denken ook met je mee en geven goed advies
21 May 2026
Review overzicht
21 May 2026
Sjaak Kolster
Hippolytushoef
De Hypotheker Den Helder heeft ons super geholpen en een snelle afwikkeling. Bij deze bedankt en veel succes in 2026. Groetjes Cor en Vrouke Zoetelief
18 December 2025
COR
Gewoon goed.
5 July 2025
Arno Rietveld
Den Helder
Een betrokken team, die nooit vervelend reageert op mailtjes of telefoontjes. Ze staan altijd voor je klaar, reageren zo snel mogelijk en geven je een zo breed mogelijk beeld van je situatie. Hebben begrip voor dingen die je niet weet/nieuw zijn en adviseren je hier ook in. Daarbij kocht ik een appartement zonder makelaar en werd ik daar ook verder in ondersteunt.
8 June 2025
Lynn
Den Helder
We zijn uitstekend geholpen als we ergens niet uit konden komen konden we altijd te recht .Bovendien vriendelijk en spontaan.We hebben een goede ervaring zeker een aanrader .
19 April 2025
Matthijs Jan
Den Helder
Goed ingespeeld op mijn wensen en de situatie. Goed contact en duidelijke communicatie.
13 February 2025
Bob
Den Helder
Eerder al bij De Hypotheker geweest. Je wordt goed geholpen, hebben verstand van zaken en staan voor je klaar.
30 January 2025
Marjolein
Den Helder
Prima ervaring bij het af sluiten van een hypotheek voor ons nieuwe huis. Duidelijke uitleg van Erik Bij telefonische vragen ook altijd snelle reactie van de dames achter de balie. Wat mij betreft mag er wel wat meer persoonlijk contact zijn, maar dat zal ook voor een groot deel met Corona te maken hebben.
6 June 2022
Tom
Den Helder
Hypotheker Den Helder is goed bereikbaar en heeft mij voorzien van een goede voorlichting over de mogelijkheden mbt hypotheekaanvraag. Ik adviseer een ieder de hypotheker Den Helder in hun aanvraag voor financiering.
26 October 2020
Bram
Alle medewerkers nemen de tijd voor uitleg, advies en onderzoeken wat het beste bij je past. Jazeker aan te bevelen!
27 January 2020
Petra
Oosterwolde
prima geholpen bij mijn verzoek
1 November 2019
peter
den helder
Erik Strikker bekijkt de mogelijkheden grondig en met een helder advies.
21 September 2018
Marcel
Julianadorp
Het gesprek met de adviseur was heel verhelderend. We hebben meer duidelijkheid gekregen tijdens dit gesprek dan bij de bank.
2 April 2018
Margreet
Den helder
Uitgebreid en helder advies. Snelle communicatie.
19 January 2018
Philip
Julianadorp.
Prettig, persoonlijk, toegankelijk, snel en efficiënt.
6 November 2017
Vince
Julianadorp
Ik kwam voor een oriëntatie gesprek en had alle vertrouwen in mijn adviseur. Er was ruimte zodat we gelijk zijn doorgegaan met de opdracht om mijn hypotheek te regelen. Helemaal top.
19 October 2017
Kitty
Julianadorp
Vriendelijk en behulpzaam en belangrijkste is dat de mensen kennis van zaken hebben. Er word een hoop informatie gegeven met bijbehorende uitleg want het is toch vrij droge stof. Dit alles zonder je een hypotheek op te dringen. Gesprek was informatief zonder opdringerigheid, wij gaan zeker onze zaken regelen samen met de Hypotheker.
5 October 2017
Marc
Den helder
Wij hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan de Hypotheker. Een kundige adviseur met verstand van zaken, en worden altijd zeer warm ontvangen op hun kantoor. Zaken ondanks dat het complex was (door omstandigheden aankoop 2e koophuis), toch zeer snel geregeld! Ons dank is groot!
25 September 2017
Cor
Den Helder
Altijd vriendelijk/snel en bekwaam geholpen!
21 August 2017
Lisa
Den Helder
Mijn ervaring is uitstekend.
3 August 2017
Kees
Breezand
Vriendelijke ontvangst en vlotteen deskundig advies, afhandeling en terugkoppeling van alle zaken onze hypotheek betreffende. We zijn echt heel erg tevreden !!!
3 August 2017
Karel