Filters

9

Professioneel

We zijn erg goed geholpen door Chris. Fijn gesprek, duidelijk, goed advies!

  • Aanbevelen? Ja
10

Amazing service

Knowledgeable and efficient advisor, I got very well accompanied throughout my mortgage-request process. All the steps were conducted in English, which helped me greatly.

  • Aanbevelen? Ja
9

goed persoonlijk & snel advies

ik kreeg goed persoonlijk advies, wat precies op mijn situatie sloeg. Daarnaast was een afspraak snel geregeld en ze waren ook steeds flexibel met mijn wensen. Het beantwoorden van mijn vragen was ook duidelijk.

  • Aanbevelen? Ja
10

You won't feel like a dummy

I enjoyed both of my appointments with De Hypotheker. They made me feel confident about my options, and what risks they might entail. They were very responsive to my e-mails and overall it was a very smooth process. The service was available in English so ex-pats will have no trouble getting what they also need.

  • Aanbevelen? Ja
10

Excellent service!

I have always received timely and clear answers. Jordy always informed me about the next steps. 10/10

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, toegankelijk, meedenkend en goed advies

Jordy Aartman is een prettige adviseur. Hij is kundig en kan goed uitleggen hoe bouwdepots of overbruggingshypotheken werken. Ook luistert hij goed, is hij vriendelijk en toegankelijk. Met daarbij ook nog humor wat spannende momenten luchtiger maakt. Ik had er het volste vertrouwen dat ik het juiste advies kreeg en wist waar ik aan begon bij het afsluiten van mijn hypotheek.

  • Aanbevelen? Ja
10

Aangenaam verrast!

Mensen uit onze omgeving stelden dat een grote onderneming als De Hypotheker vast heel onpersoonlijk zou zijn. Het tegendeel bleek waar! Onze adviseur, Chris, was super vriendelijk, bijna altijd bereikbaar of belde ons binnen afzienbare tijd terug (en dat in een tijd waarin er heel veel huizen gekocht en verkocht worden) en bereid al onze vragen te beantwoorden. Hij nam altijd de tijd voor ons. Ook als we eind van de middag nog belden om te overleggen i.v.m. een bod wat we wilden doen. Communicatie was dus heel prettig en hij heeft ons elke stap van gedegen advies voorzien.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

De adviseur was altijd bereikbaar voor advies en de betrokkenheid van hem was perfect

  • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig advies

Bij de Hypotheker Theresiastraat door Jordy Aartman goed advies gekregen over oversluiten en tweede hypotheek ivm verbouwing, hij was zeer geduldig met al mijn vragen. Alles is perfect geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen, goed advies en nemen echt de tijd voor je

Ik ben fantastisch geholpen door Chris. Oneindig geduld en erg goed advies waardoor het hele proces omtrent de aankoop van mijn woning zo'n stuk gemakkelijker werd gemaakt. Chris beschikt over enorm veel kennis en reageert altijd erg snel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Just Perfect

Quick, Friends, To the point, and knowledgeable (perfect for Expats). I had to arrange everything in 2 weeks, and Jordy ensured that gets happened. Jordy (and the team) kept me updated on each step and shared insights (and solutions) to each question/situation. Before the interview, everything was arranged, and each document(s) was easily managed via a portal. Without any second thought, I will approach Jordy (and the team) next time (And refer to all friends/family)

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte behandeling en begeleiding aanvraag hypotheek.

De aanvraag van een hypotheek verliep van A tot Z vlekkeloos. Het was een geruststellende verademing te ontdekken dat Amy en Jordy steeds voor je klaar stonden met raad en daad. Kan niets ontdekken wat beter zou kunnen. Zou hen voor 100% aanbevelen aan vrienden en familie.

  • Aanbevelen? Ja
10

10

Wij zijn uitstekend geholpen en begeleid door de heer Chris van Beurden.

  • Aanbevelen? Ja
9

Goed

When I find The Hypotheker, I was in big trouble, because I asked a guy to fix my mortgage. He disappeared. 3 days before my deadline, I find Jordy. He fixed my mortgage in 3 days, I did not lost what I worked for so many years. Thanks for the Hypotheker and Jordy! They are really professional, nice, kind and helpful. I have really good experience.

  • Aanbevelen? Ja
10

We zijn heel professioneel geholpen aan een passend hypotheekproduct

Na twee oriënterende gesprekken met onze adviseur Jordy, vonden we het huis dat we wilden kopen. We konden snel handelen en t huis kopen door ons voorwerk. We zijn in het hele traject uitstekend geholpen. Jordy is geduldig, goed thuis in wet- en regelgeving en de hypotheekproducten, denkt mee en komt afspraken strikt na. Veel dank voor je hulp!

  • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Ik ben heel goed ontvangen. In gesprek geweest over mijn bestaande hypotheek. Het gesprek liep wat uit, maar dat was geen punt. Ik ben constant geholpen en er was genoeg tijd en aandacht voor mijn vragen. Top gedaan. Dank

  • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, professioneel en persoonlijk advies

Hypotheekadviseur Jordy heeft ons uitstekend geholpen met en geadviseerd bij het afsluiten van onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Met duidelijke uitleg, een persoonlijke benadering en een professionele zorgvuldigheid heeft hij het ons makkelijk gemaakt de juiste keuzes te maken.

  • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed geholpen door Jordy, gaf ons overzicht en was duidelijk in zijn communicatie en pro-actief

zie boven

  • Aanbevelen? Ja
5

Advies niet op gewenste niveau en administratieve afhandeling moesten we voor een deel zelf doen.

Gekozen voor dezelfde adviseur van De Hypotheker die ons al ca 24 jaar adviseert omtrent hypotheek en gekoppelde verzekering. Onze verwachtingen waren wellicht te hoog toen we opnieuw met De Hypotheker in zee gingen. Wij veronderstelden dat onze situatie bekend was bij de adviseur en dat wij onze behoeften duidelijk omschreven hadden, zodat we een gedegen adviestraject in zouden gaan. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ons 2 offertes van hypotheekverstrekkers werd voorgelegd. Met name over de hele verzekeringskant en de fiscale aspecten vinden wij dat het advies tekort heeft geschoten. Je zou kunnen oordelen dat we dan maar meer hadden moeten doorvragen. Maar wij kiezen niet voor niets de tussenkomst van een financieel adviseur... Toen de afkoop van de lopende verzekering van onze oude hypotheek aan de orde kwam, gaf De Hypotheker niet thuis. Dat moesten we maar zelf regelen, terwijl zowel hypotheekverstrekker als verzekeraar zaken doen met een financiële tussenpersoon.

  • Aanbevelen? Nee
10

Top service

Chris and Marion waren geweldig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon behulpzaam en correct!

Ik ben zeer vlot geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker

  • Aanbevelen? Ja
10

Echt goed en duidelijke uitleg.

De uitleg van de mogelijk heden die er voor mij waren. Heb ik als een prettige ondersteuning ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig

De ervaring die ik heb gehad met de Hypotheker aan de Theresiastraat in Den Haag was erg prettig. Het was heel duidelijk welke documenten van mij nodig waren. We hadden één vaste contactpersonen, maar de overige kantoormedewerkers gaven ook altijd goede antwoorden op de vragen. Duidelijk in de uitleg en soepel in de tijdslijnen. Ook de uiteindelijke lening was volledig naar tevredenheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mijn adviseur was erg vriendelijk en behulpzaam, heel goed geadviseerd en geholpen met alles. Zijn heel tevreden mee Super!!!

  • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

Hulpvaardig, empathisch.

  • Aanbevelen? Ja

Over De Hypotheker Den Haag Theresiastraat

Bij ons bepaal je zelf hoe je jouw hypotheek regelt. Wil je zelf online aan de slag tegen een lager tarief? Of heb je liever extra hulp van één van onze ervaren adviseurs? Je sluit bij ons je hypotheek af op jouw manier. Sluit je zelf je hypotheek af, dan bouw je zelf aan je hypotheekdossier en upload je documenten gemakkelijk in onze online omgeving. Tijdens een gesprek op een vestiging bij jou in de buurt bekijkt je adviseur samen met jou of je de best passende keuze hebt gemaakt. Laat je je liever volledig ontzorgen, en vind je het fijn om meerdere keren langs een hypotheekadviseur te gaan om je uitgebreid te laten adviseren? Geen enkel probleem! De Hypotheker beschikt over ruim 400 adviseurs door het hele land, er is altijd wel een vestiging bij je in de buurt. Daarnaast vergelijken wij meer dan 40 aanbieders op rente en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je de hypotheek krijgt die passend is voor jouw situatie. Voor nu en in de toekomst.

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.