Heeft een totaal van 14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten geven consequent aan dat er duidelijke uitleg wordt geboden en dat het personeel toegankelijk en vriendelijk is. De beschikbaarheid en snelle, proactieve ondersteuning zorgen voor een geruststellende ervaring. De dienstverlening combineert professioneel vakmanschap met een persoonlijke aanpak. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief, met focus op duidelijkheid en betrouwbaarheid.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Toegankelijke en vriendelijke service
Professionele en betrouwbare aanpak
Gebaseerd op 7 reviews
Exceptional support for a first-time homebuyer
As a first-time homebuyer, I had no idea what to expect when I arrived at the office of De Hypotheker. However, Christ went above and beyond to explain everything in detail and advised me based on my personal circumstances. My story truly touched him, and he and his team made the process of acquiring a new home easy for me and my daughter.
24 June 2026
Yabou
Den Haag
Chris weet zeer goed waar hij over praat.
Hij adviseert duidelijk over de verschillende mogelijkheden.
En is een zeer prettig persoon om mee aan tafel te zitten
14 April 2026
John Rasoelbaks
Zoetermeer
Chris heeft ons super goed geholpen met duidelijk en meedenkend advies.
Voor ons was het kopen van ons eerste huis best spannend, we hadden nog niet veel ervaring in deze wereld en wisten niet helemaal wat onze opties waren. Chris heeft ons super goed begeleid en uitleg gegeven waar nodig ook was hij altijd goed bereikbaar bij vragen of om even met ons mee te denken dit hebben we als super fijn ervaren.
13 April 2026
Celia
Great
This is a great agency for anyone looking to buy a property. Being a first time buyer I had a lot of questions and my morgage advisor Chris was very approachable and friendly which put me a lot at ease. All in all was a great experience for me. Highly recommend.
9 March 2026
Varsha
Polluxstraat 19 3204 bt
Mijn ervaring was (wederom) prima
De toegankelijkheid, klantgerichtheid en kwaliteit waren wederom prima.
27 November 2025
Jan
Zonder poespas kunnen regelen
Een helder en duidelijk beeld verkregen door de heer Theo van Markwijk. Goede uitleg,mogelijkheden en het vinden van de verlener.
Ondanks mijn leeftijd bleek er mogelijkheden te zijn om de hypotheek te kunnen oversluiten.
Een veilig en stabiel gevoel als dit voor je wordt berekend.
Een aanrader is de Valeriusstraat zeker daar er een leuk werkzaam is. En alles is gemeend en NIET gemaakt!
23 August 2025
Arie
Goed geregeld
Goede hulp gehad,
Als je vragen had kon je er terecht.
24 July 2025
Sandra van der Zijden-Vermeulen
Vertrouwelijk!
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen bij mijn hypotheekaanvraag. Mijn adviseur, Chris, heeft mij met veel geduld, tijd en inzet begeleid door het hele proces. Hij was altijd snel en doortastend, wist elke stap duidelijk uit te leggen en kwam direct in actie wanneer dat nodig was.
Dankzij zijn inzet is alles soepel verlopen en heb ik met een gerust hart mijn nieuwe woning kunnen betrekken. Nu begint het echte werk: de renovatie!
Ik ben enorm dankbaar voor de professionele en persoonlijke aanpak, en ik raad De Hypotheker Online van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betrokken begeleiding bij het kopen van een huis.
10 July 2025
Inas
Prima geholpen
Voor de derde keer prima geholpen door Theo van Markwijk en medewerkster
7 November 2024
Noud
Den haag
Betrouwbaar
Onze adviseur Theo heeft ons gedurende het proces van een bod doen, tot aan het rond krijgen van de hypotheek ons altijd bijgestaan. Niet alleen tijdens de afspraken hielp hij ons met onze vragen en papieren die wij rond moesten krijgen, maar ook als wij hiernaast nog vragen hadden was hij via de mail of de telefoon te bereiken. Wij hebben dit als prettig ervaren, omdat wij hierdoor merkten wat iemand zijn best voor ons wilde doen bij een spannende stap in ons leven. Theo heeft ons veel stress ontnomen en daar zijn wij hem dankbaar voor.
19 March 2024
Jessie Maas
Den Haag
Deskundig, vriendelijk en snel advies
De adviseur van de Hypotheker was bijzonder vriendelijk en deskundig. Hij heeft ons in zeer korte tijd van een goede hypotheek kunnen voorzien.
18 May 2022
Jon
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle, vriendelijke, goede service.
4 August 2017
Mel
4 sterren: goede service, goed behandeld
Ik vond het een plezierig, duidelijk en verhelderend gesprek.
27 April 2017
Iet
Baarn
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer prettig eerste (gratis) gesprek gehad van bijna 2 uur. Goede uitleg voor een leek, prettige benadering en geen gepush op vervolgafspraken. Duidelijk uitleg over de mogelijkheden in mijn situatie en een heldere verantwoording van de mogelijke kosten.
29 March 2017
Jasper