Goede uitleg-zeer ervaren
Zeer positief ervaren,kundig
27 November 2025
Diana van Boekholt
Reactie van De Hypotheker Boxmeer
Dank voor de mooie review Diana!
Team Hypotheker Cuijk
Zeer positief ervaren,kundig
27 November 2025
Diana van Boekholt
Grave
Dank voor de mooie review Diana!
Team Hypotheker Cuijk
Robin en Frijke
Wij zijn tijdens onze zoektocht naar een huis begeleid door een medewerker van de hypotheker. We hebben dit als zeer prettig ervaren en geen vraag was te gek. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze waren gemakkelijk te bereiken. Uiteindelijk hebben we ons droomhuis gevonden en zijn we de medewerker (s) van de hypotheker zeer dankbaar voor hun super begeleiding hierin.
11 September 2025
Myrna
Afferden l
Wanneer we een vraag hadden werd er snel op gereageerd , contact verliep soepel en vriendelijk
13 February 2025
Inge post
Westerbeek
Duidelijke adviezen, afspraken worden gemaakt en opgevolgd.
8 November 2023
Bart
Boxmeer
Hoewel de economielessen van de middelbare school zeker handig waren, is voor de eerste keer echt de woningmarkt betreden spannend. Gelukkig staat De Hypotheker voor me klaar en hebben ze me volledig ontzorgd bij de aankoop van mijn eerste woning. Alles is helder en prettig uitgelegd en ik merk dat voldoende tijd voor me genomen is en ik een passend advies heb gekregen.
12 October 2023
Joris
Cuijk
Beste Joris,
Dank je wel voor de mooie review. Fijn dat je het zo hebt ervaren. Het was leuk om je te mogen helpen!
Jurrian van Kooten
Complimenten aan het team van Boxmeer en in het speciale aan Jurrian van Kooten. We zijn erg goed geholpen, zonder hem waren wij echt moedeloos geworden. Nogmaals dank!
17 July 2023
Luc
Boxmeer
Heldere communicatie tijdens het financiële traject
16 July 2023
Familie Hofman
Haps
De Hypotheker dient als tussenpersoon tussen mij en de bank om de beste overeenkomst te sluiten. Dit is precies de service die geleverd is. Iedere fout/vergissing die gemaakt wordt tijdens de hypotheekaanvraag wordt voor de aanvraag aangekaart en opgelost, zodat dit proces zonder moeilijkheden verloopt. Ook zijn de mensen altijd bereikbaar om de meest vervelende vragen, zonder gemok, te beantwoorden en op te lossen. Bovendien scheelt een aanvraag bij de Hypotheker een paar promille op het rente aanbod, wat netto meer scheelt dan een directe aanvraag bij een bank zou kosten (extra kosten - rente). Kortom, minder stres, direct antwoord, goedkopere hypotheek, vriendelijke klantenservice en bovendien prima koffie.
16 May 2023
Wouter
Wellerlooi
Wij zijn fantastisch geholpen, en hebben de ingewikkelde dingen aan het kopen van een huis kunnen overlaten aan betrouwbare en zeer ervaren deskundigen!
19 March 2023
Diede
Grave
Harold en zijn team hebben meer als alleen een dienst geleverd maar zijn met onze vraag intensief aan de gang geweest. Wat ons betreft een absolute aanrader waar naar vanuit de vraag van de klant wordt mee gedacht wordt.
26 July 2022
Willijan van Gaal
Venray
Mijn ervaring met de medewerker van de hypotheker is zeer goed. Zeer deskundig , duidelijk en alle tijd voor de klant.
8 June 2022
Piet
Goedemiddag Piet,
Hartelijk dank voor de prachtige review! We hebben jullie heel graag geholpen en wensen jullie heel veel woonplezier voor de toekomst.
Hartelijke groeten,
De Hypotheker Boxmeer
Top ervaring , duidelijk en snel geregeld !
16 February 2022
Hamid
Beste Hamid,
Wat een mooie review, dank je wel. We hebben jullie met plezier begeleid bij de hypotheekaanvraag en wensen jullie alle geluk voor de toekomst.
Hartelijke groet,
De Hypotheker Boxmeer en Cuijk
We zijn zeer goed geholpen. Daar zijn we zeer tevreden over. Echter een maar en dat is nu alles helemaal rond is, de koop is gesloten etc etc , hebben we helemaal niets meer van de Hypotheker vernomen. Dat vinden we persoonlijk Jammer.
5 January 2022
Erik
Beste Erik,
Allereerst bedankt voor jullie eerlijke review. We hebben jullie graag begeleid bij de hypotheekaanvraag en willen jullie bedanken voor de samenwerking.
We vinden het erg jammer om te horen dat jullie een stukje contact gemist hebben na het passeren bij de notaris. We hebben hier inmiddels samen telefonisch over gesproken. Uiteraard verliezen we jullie niet uit het oog en zijn jullie ten alle tijden welkom met vragen.
Voor nu veel geluk gewenst voor de toekomst!
Vriendelijke groet, de Hypotheker Boxmeer en Cuijk.
Ik dacht dat het moeilijk kon worden om hypotheek te krijgen. Maar al snel is duidelijk gemaakt dat ik op mijn leeftijd en met mijn inkomen zeker voldoende mogelijkheden kreeg. Zelfs mijn maandlast is lager. Dus kreeg ik een positief gevoel en was gerustgesteld . En nu woon ik in mijn volgende huis met de voorgestelde hypotheek. Allemaal dankzij dat eerste gesprek.
5 January 2022
Bert
Cuijk
Beste Bert,
Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn blij dat we je mochten begeleiden bij de hypotheekaanvraag en wensen je alle geluk toe in je nieuwe woning.
De Hypotheker Boxmeer en Cuijk
Goed en snel geholpen alles makkelijk doorlopen met Jurrian, Bij vragen oid ook snel en rechtstreeks contact
9 December 2021
Roel
Beste Roel,
Bedankt voor je mooie review en voor de prettige samenwerking.
Veel plezier van je nieuwe woning!
Jurrian van Kooten
Zeer goede info, advies en afwerking. Correcte begeleiding en scherpe aanbieding.
22 September 2021
gijs
langenboom
Ondanks onze complexe situatie werd er aangegeven dat er mogelijkheden waren. We zijn zeer goed geholpen.
16 June 2021
Natasja
Vierlingsbeek
Beste Natasja,
Super bedankt voor deze prachtige review. We zijn dat we jullie hebben kunnen helpen bij de hypotheek en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
De Hypotheker Boxmeer
steeds moesten er nieuwe zaken worden opgevraagd bij instanties, en als er iets niet goed was, moest ik zelf maar uitvinden wat dan wel het goede item was. Ook werd er verteld dat een concept koopovereenkomst niet nodig was, wat achteraf wel het geval was. Nadat de hypotheek uiteindelijk was toegekend en alles was afgehandeld, kwam er niet eens een felicitatie of gelukwens mbt de aankoop van de woning. De meeste hulp heb ik van de notaris gehad.
Beveelt niet aan
6 May 2021
Frank van Bommel
VIERLINGSBEEK
Met een hele lastige sitatie kwam ik terecht bij Robin. In eerste instantie liep ik helemaal leeg vanuit frustratie richting hypotheekverstrekker. Met een luisterend niet oordelend oor, analyseerde Robin de situatie. Gaf aan: " ik ga het gesprek proberen op gang te krijgen. " Dat is gelukt, en heeft uiteindelik ervoor gezorgd voor hoofdelijk ontslg ex-partner. Kortom,,,, Gewoon voor Robin kiezen, krijg je een oprecht en eerlik advies.
6 February 2021
Jan
HAPS
Beste Jan, hartelijk dank voor deze prachtige review! We zijn blij dat we je konden begeleiden bij het aanpassen van de hypotheek. Uiteraard blijven we bereikbaar voor vragen in de toekomst. Namens het gehele team van De Hypotheker Boxmeer wensen wij je alle geluk toe voor de toekomst.
Ik ben netjes, vlot en accuraat geholpen. Ze houden echt een vinger aan de pols. Ik vraag me af of zonder de professionele tussenkomst van De Hypotheker mijn tweede hypotheek gehonoreerd zou zijn. Alleen had ik dat niet voor elkaar gekregen is mijn overtuiging.
15 January 2021
Annemieke
Sint Anthonis
Goedemorgen Annemieke, wat een mooi begin van de week. Dank voor deze prachtige review! We zijn blij dat we je konden helpen met de bemiddeling voor een tweede hypotheek. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen op ons kantoor, als dat nodig is. Hartelijke groeten, namens het gehele team van De Hypotheker Boxmeer.
Goede begeleiding, kennis van zaken, behulpzaam, goed bereikbaar, persoonlijk.
20 May 2020
Daan
Schijndel
Beste Daan, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij jullie te hebben kunnen helpen bij de financiering van jullie eerste woning. Veel geluk gewenst namens het hele team van De Hypotheker Boxmeer.
29 April 2020
bouwens
gennep
Dank je wel voor deze mooie beoordeling! We zijn heel blij jullie te hebben mogen begeleiden met de hypotheekaanvraag. Namens het hele team van De Hypotheker Boxmeer wensen we jullie heel geluk in jullie nieuwe woning!
Alles werd duidelijk uitgelegd en wanneer ik vragen had kon ik deze ook stellen. Erg blij met de hulp die ik heb gehad.
18 March 2020
Janice Van Den Woldenberg
Bergen l
Beste Janice, wat een prachtige beoordeling! Dank je wel daarvoor. We zijn heel blij jou te geholpen te hebben met de hypotheekaanvraag. Namens het hele team van De Hypotheker Boxmeer wensen we je heel geluk in je nieuwe woning!
goede ontvangst, goede en duidelijke uitleg, zeer tevreden
23 February 2018
jacques