Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken duidelijke communicatie en deskundig advies. Klanten ervaren betrouwbare en persoonlijke begeleiding, met heldere uitleg bij elke stap. Er wordt gesproken over een vlotte afhandeling, transparantie en vertrouwen in de professionaliteit. Over het geheel genomen wordt de service als hoogwaardig en positief beoordeeld.
Zeer positief
27 March 2026
Ronald
Pingjum
Vanaf het eerste moment duidelijk voor gelicht, waardoor gemakkelijk keuzes konden worden gemaakt. Afspraken werden nagekomen en stapsgewijs afgerond. Een bekwaam adviseur.
13 March 2026
Janny
Harlingen
De hypotheker is kundig en heeft ons de juiste begeleiding gegeven met het kopen van onze eerste woning. Het waren fijne gesprekken waarin we werden meegenomen in het afsluiten van een hypotheek. Tijdens de gesprekken waren er serieuze momenten, maar er is ook veel gelachen!
17 November 2025
Mireille
Bolsward
Arno heeft ons erg goed begeleid tijdens het financiële traject bij de aankoop en verkoop van een woning. Hij is eerlijk en positief ingesteld en samen met zijn team neemt hij je alles uit handen op gebied van hypotheek en verzekering. Overal wordt aan gedacht. Wij zijn zeer tevreden!
12 November 2025
Joke
Koudum
Na een vrijblijvend advies gesprek vorig jaar en dit jaar opnieuw, wisten wij genoeg: we zoeken niet verder en komen terug bij Arno als we een huis hebben gevonden! Arno is reëel, legt alles heel goed uit, in voor een lolletje maar laat je niet zwemmen. Je hebt meteen het gevoel dat het goed komt. Wij vonden ons droomhuis en ivm vakantie moest de afwikkeling binnen 5 weken maar Arno kreeg het voor elkaar. Sandra werkte op de achtergrond ook hard mee! Wij zijn zeer tevreden.
9 September 2025
Joke
Koudum
Ervaring met De Hypotheker Bolsward/Sneek , de heer Arno Hiemstra en collega's gestoeld op ruim 20 jaar. Onder andere: Verlenging hypotheek en 2 maal begeleiding bij aankoop nieuwe woning. En iedere keer is het bovengenoemde ervaring . Grote deskundigheid , in communicatie helder en direct en empathisch. Geeft me het vertrouwen dat mijn zaken in financieel opzicht immer goed en deskundig en integer behartigd worden. En dat ervaar ik als een hoog 'goed. . Met dank .
19 August 2025
har
Súdwest-Fryslân
Wij zijn ons eerste huis gaan kopen en wij zijn hier heel goed in begeleid. Alles is heel duidelijk uitgelegd en stap voor stap met ons doorgenomen.
15 August 2025
Marissa
Bolsward
Vanaf begin tot eind zijn wij goed begeleid en geholpen bij het verkrijgen van de hyphotheek en de bijkomende zaken. Super duidelijk en vriendelijk geholpen !!
15 August 2025
Brandon Borgsteede
BOLSWARD
De hypotheker uit Bolsward/Sneek heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven. Na aanhoren van mijn (financiële) situatie is een plan gemaakt met enthousiasme om mij te helpen met een hypotheek. Door duidelijke communicatie zijn er geen onduidelijkheden naar voren gekomen en heb ik succesvol een hypotheek afgesloten.
4 August 2025
Mink-Jan Zijlstra
WORKUM
Ik heb zeer goede ervaringen met Hypotheker Bolsward, Arno Hiemstra. Zeer kundig en resultaatgericht. Goede connecties met verstrekkers en snelle handelingen. Zeer blij met het proces en het resultaat.
2 June 2025
Olav
Bolsward
Onze ervaring met arno en Sandra Wij waren goed geholpen alles uit gelegd en besproken over de hypotheek. Zo wel in een gesprek als per mail.of telefonisch. Zou het zeker aan bevelen bij anderen.
2 June 2025
Michael
Bolsward
Snel en vriendelijk geholpen. Wordt goed de tijd voor je genomen om je wensen en situatie te bespreken.
13 March 2025
Jorrit
Stavoren
prima en vlot geregeld in informele sfeer
11 January 2025
agatha
Bolsward
Nooit lang wachten met Arno en Sandra. Alles transparant geregeld en begrijpelijk uitgelegd.
11 September 2024
PJM Schell
Bolsward
Arno heeft ons ontzettend goed & snel geholpen met onze hypotheekaanvraag. Bij vragen konden we altijd bellen/langskomen, super dienstverlening. Ook Sandra heeft ons altijd netjes geholpen aan de telefoon.
10 September 2024
Aïsha
Wommels
Arno heeft ons vanaf het begin duidelijk begeleid met de juiste informatie en tips. Daardoor hebben wij nu onze droomwoning weten te kopen!
10 January 2024
Tjeerd
Sneek
Heb het als top ervaren ,goed geholpen en te woord gestaan
26 April 2022
Geesje
Bolsward
Korte lijntjes, snelle acties, transparant in hun advies, deskundig en begrijpbaar advies.
7 April 2022
Theodora
Pingjum
Ontvangst bij binnenkomst was gelijk een goed gevoel En als zeer prettig ervaren Arno dacht ook met je mee en het was binnen een maand geregeld We zullen zeker de Hypotheker aanraden bij familie en vrienden
4 March 2022
Roy Aloisia
Sneek
Zeer snelle service, heldere uitleg over de opbouw van de offerte. Zeer tevreden
8 February 2022
Uilkje
Arum
Zeer deskundige advies en duidelijke communicatie.
7 January 2022
Michel
Schraard
Prettige en fijne manier van uitleg over onze nieuwe hypotheek. wij raden de hypotheker Bolsward zeker aan. de koffie daarentegen is een ander verhaal ;-)
29 December 2021
Peter
Wommels
staan altijd voor ons klaar
28 October 2021
j Reitsma
Zeker aan te raden.
22 June 2021
Tom
Bolsward
Contact was informeel en prettig. Heldere uitleg en alles vlot geregeld.
3 February 2021
Hanneke Wijnja