Fantastisch geholpen door Debby en Helen!

Super fijn contact en er wordt echt achteraan gezeten door ze. Ze melden ook alle updates en zorgen ervoor dat jij je als klant geen zorgen hoeft te maken, absoluut een aanrader!!

Super handig ! Goed advies heeft alle banken op een rij

Is zeer handig wij hadden contackt met 1 bank en beperkt mogelijkheden betreft rente en product mogelijkheden, dus ik bel voor de zekerheid Hypotheker en mocht langs komen, liet ze mijn situatie zien en in 1 x kreeg ik hele lijst banken te zien met verschillende producten en eisen echt handig zeer kundig goed advies, op eens hadden we meerdere producten bij verschillende banken op een rij echt handig goede service het enige wat wij hoefden te doen was de papieren aan de Hypotheker leveren en zij zorgen voor de rest goede service

Erg goed

Ik was erg onbekend met het hele traject van het kopen van een huis en dacht dat ik hele domme vragen zou stellen. Maar Remco heeft mij super goed begeleid en ik kon altijd contact opnemen. Super fijn om zo goed ondersteund te worden.

Fijne communicatie, ervaren medewerkers en goed advies.

Voor het kopen van mijn eerste woning ben ik bij de Hypotheker langs gegaan. Vanaf het begin zeer goede gesprekken gehad met de adviseur. In het vervolgtraject zijn de adviseur + collega's zeer bereikbaar en bereid geweest om mij verder te helpen. Resultaat is een mooie hypotheek en mijn eerste woning. Top!

Ben van begin tot eind van het traject perfect geholpen.

Veel bankmogelijkheden, maar slordig en relatief duur

Veel bankmogelijkheden, maar slordig en relatief duur.

Een zeer fijn gesprek in begrijpelijke taal!!! Heeft me echt op mijn gemak gesteld!

Ik kwam in eerste instantie alleen maar voor een oriënterend gesprek en kreeg alle tijd en aandacht. Geen vraag was gek of te veel. Alles werd met veel geduld en in begrijpelijk Nederlands uitgelegd. Een hele fijne ervaring, heeft me veel rust gegeven.

Staan altijd voor me klaar

Deze mensen verdienen een pluim. Staan altijd voor me klaar en reageren sneller dan wie dan ook.

prettige en duidelijke uitleg o.a.

mijn ervaring,duidelijk zie boven. en heel goed geholpen.

Everything went smooth and effective

My advisor was Yoran and he was extremely talented and very assertive in communication. He carefully analysed my situation and suggested the options suiting my requirement. He was also very supportive in preparing documentation for notary. I would strongly recommend Yoran and De Hypotheker team. Excellent and high quality service ! Last but not least, the assistants also did a great job in arranging appointments, providing guidance on documentation and communicating effectively.

Geweldige adviezen en ondersteuning

Vanuit Remco & Helen hebben wij een geweldige ondersteuning en adviezen ontvangen v.w.b. ons hypotheektraject. Speciale complimenten dus voor Remco & Helen

Vriendelijk en duidelijk

Een hypotheek regelen is niet makkelijk, maar bij de Hypotheker op de Stadhoudersweg hebben we een hele duidelijke uitleg gekregen. Fijne mensen.

Vlotte en correcte handeling van aanpak

Vriendelijke en vlotte omgang. Afhandeling koop ondersteund en gecontroleerd voor het hele proces (die heel wat stappen bevat). Gaf mij een goed gevoel!

Top communicatie

Goed advies echt mee denkend. Beste prijs alles op maat. Geweldig communicatie tijdens procedure van hypotheek adviseur en assistants. Assistants zijn echt phenomenal.

Goed en duidelijk contact als erg prettig ervaren

De hypotheker is echt een aanrader. Goed advies en duidelijk in de communicatie. Ze helpen je graag met het uitkiezen van een goed passende hypotheek. Ze nemen veel zorgen voor je uit handen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Uitleg van de maandelijkse kosten was overzichtelijk. Ook de impact van eigen inbreng (aflossing) op de maandelijkse kosten. Echter inmiddels 2 keer gevraagd om een kopie van de berekeningen en nog niet ontvangen. In de enquête komt de vraag naar voren over toelichting over de werkwijze. Indien hier iets over bekend moet worden, is dit onderwerp niet besproken tijdens het gesprek. Toelichting prima, maar laat het nu een beetje afweten...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk en er wordt gekeken naar het totaalpakket.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dhr. De Visser heeft ons perfect geholpen. Eerlijk en uitgebreid advies gekregen, meedenkend en snel. Wij zijn 100% tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk personeel, gelijk een kopje koffie gehad en in gesprek gegaan, gesprek verder prima verlopen. De ruimte gehad om mijn vragen te beantwoorden en zeer goed in jip en janneke taal uitgelegd. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel helder en duidelijk de uitleg! En zeer welkom! Kortom: een prettige sfeer om je zaken te bespreken!

Stadhoudersweg 69 71

3039EA Rotterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.