Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De medewerkers van de Hypotheker Rotterdam Hillegersberg geven blijk van een grote ervaring en deskundigheid in het oerwoud van hypotheekregelingen. Zij loodsen je er deskundig en klantgericht doorheen.
18 June 2026
Edward
Rotterdam
Super geholpen, Edwin neemt de tijd en is altijd bereikbaar voor vragen en houd je goed op de hoogte tijdens verloop van de aanvraag.
23 November 2025
Conny
Gouderak
Zeer snel en kundig geholpen door Robert Hoogenboom. Binnen no time was onze hypotheek geregeld en inmiddels mogen wij genieten van ons nieuwe onderkomen
7 September 2023
Sandra Bos
Barendrecht
Goede ondersteuning bij zoektocht naar hypotheek, zeer heldere uitleg, vriendelijk, meedenkend, altijd paraat voor vragen. Keek goed mee naar het totaalplaatje van de situatie. Heel fijn contact op mensenmaat.
1 March 2021
De familie Gomez-Hermans
Rotterdam
Prima dienstverlening, geen bijzonder advies. Minpunt: wanneer je hypotheek geaccepteerd is hoor je verder niets meer van ze.
20 November 2019
Roel
Rotterdam
Prettig ontvangen. Zeer klantvriendelijk. Wij werden zeer goed geinformeerd door de betrokken medewerker over de mogelijkheden bij het omzetten van onze hypotheek. De medewerker was zeer terzake kundig en doortastend. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een voor onze situatie uitstekend passend hypotheek aanbod.
9 February 2018
Peter
Rotterdam
Ik kon snel een afspraak maken. Fijn gesprek met goed advies. Ik heb het al aangeraden bij verschillende mensen om naar de hypotheker te gaan.
2 November 2017
Amy
Rotterdam
Super vriendelijke, en goede uitleg.
13 October 2017
lenie
rotterdam
Tijdens het 1e gesprek werden wij van alle info voorzien, zonder tijdsdruk. Zeer informatief! Wij zijn zeer tevreden.
28 July 2017
Fred
Capelle ad IJssel
Prima uitleg en alle tijd genomen
19 May 2017
Inger
Wolphaartsdijk
Uitstekende voorlichting. Adviseur nam de tijd en kwam met goede suggesties.
16 March 2017
Henk