Geen slecht woord over te vertellen
Goed geadviseerd fijne sfeer en heel erg behulpzaam.
17 March 2026
Chris
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 32 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Goed geadviseerd fijne sfeer en heel erg behulpzaam.
17 March 2026
Chris
Monnickendam
Al tijdens het eerste gesprek gaf Frans Quant me het gevoel dat ik bij hem aan het juiste afres was. Frans was duidelijk en wond er geen doekjes om. Hij heeft inlevingsvermogen en denkt verder dan de hypotheek. Frans heeft een grote bijdrage geleverd in een voor mij heel stressvolle en verdrietige periode. Mede dank zij hem heb ik weer vertrouwen in de toekomst!
6 October 2025
Tineke
Bellingwolde
Wij zijn twee keer geholpen door Stephan. Beide keren was het super goed en snel geregeld. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Als we ooit weer een huis zouden kopen dan gaan we zeker weer hierheen.
30 August 2025
Lenny
Purmerend
Eigenlijk gekozen als eerste informatiepunt en service en vriendelijkheid was zo top dat we meteen gebleven zijn en niet verder hebben gekeken. Stephan onze adviseur is ronduit top geweest en heeft ons perfect begeleid. Het was ons eerste huis dus alles is nieuw en onbekend. We hebben veel geleerd dus dank daarvoor. Ook de dame bij de balie heeft ons top geholpen met informatie en vragen beantwoorden. Ik raad iedereen aan daarheen te gaan zeker als het nieuw is.
16 January 2023
Nico
Volendam
Bijzonder goed geholpen door Stephan. Snelle reacties op verzoeken of vragen, zelfs tijdens vrije week rond oud & nieuw. Top, omdat ik toen snel een advies nodig had vanwege optie op woning. Kortom, prima zeer klantvriendelijke behandeling, gedurende alle contacten.
22 February 2022
Harry
Koops
Wij hebben goed advies gehad van Frans. Barbera en Bianca hebben ons ook goed geholpen met het uitzoeken van aanvullende verzekeringen. We zijn echt super blij!
30 April 2020
Sylvana en Anton
Purmerend
Ze nemen echt de tijd voor je ,en zorgen er voor dat alles duidelijk is,met de juiste hypotheek .
1 December 2019
Martijn
Monnickendam
Goede, snelle, duidelijke en vriendelijke service. No-nonsens mentaliteit en lekker heldere taal. In no-time de hypotheek geregeld in goed overleg met elkaar.
4 November 2019
Mark
Purmerend
na twee weken slecht contact met bank ,gewoon in een gesprek van een uur duidelijkheid.En daarna alles correct en snel afgehandeld
1 October 2019
Dirk
purmerend
We zijn heel goed geholpen met onze vragen. Er werd goed naar ons geluisterd en er werd voldoende tijd voor ons genomen. We vonden de samenwerking heel fijn.
4 December 2018
Marjan
Purmerend
De hulp was goed en altijd vriendelijk, Stephan heeft ons stap voor stap begeleid en het zo inzichtelijk mogelijk voor ons gemaakt. Ook heeft hij proactief nagedacht om zo mogelijke vertragingen te voorkomen. Alles was daardoor snel geregeld.
31 August 2018
Mick
Vriendelijk en goed geholpen
24 August 2018
Marinus
Purmerend
Zeer netjes en professioneel geholpen. De medewerker nam de tijd voor ons en zocht dingen goed uit. Hierdoor weten wij precies wat voor hypotheek wij hebben afgesloten en zijn wij ruim voldoende ingelicht over de hypotheek vormen en de voor en nadelen welke hierbij horen.
10 August 2018
Patrick
Monnickendam
Stephan is een zeer kundige, vriendelijke en geduldige adviseur. Hij heeft ons goed geholpen en veel uitgelegd. Hij nam echt de tijd voor ons en was altijd bereikbaar. We zijn zeer tevreden over het snelle en kundige advies.
31 July 2018
Vanessa
Purmerend
Ik ben heel erg tevreden met het hele traject dat ik heb doorlopen met de Hypotheker. Er werd altijd snel geantwoord op vragen en het heeft me veel moeite (en eventuele stress) bespaard. Stephan, bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan. Het wordt zeer gewaardeerd.
16 July 2018
Mitchell
Purmerend
Ik ben zeer goed geholpen door het team van Hypotheker Weidevenne. Er was regelmatig contact en ik kan met al mijn vragen terecht. De dames aan de balie en telefoon weten als ik bel of langskom wie ik ben en waar het om gaat. Mede daardoor voel ik mij geen nummer. En dankzij Stephan van der Puijl en mijn aankoopmakelaar heb ik mijn droomappartement kunnen kopen. Ik zal de hypotheker zeker aanraden.
10 July 2018
Petra
Keurig accurate service.
5 July 2018
Axel
Oosthuizen
Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd regelmatig contact opgenomen en meegedacht. Wij zijn heel erg tevreden.
29 June 2018
Sandra
Purmerend
Een verhelderend eerste gesprek voor mij als starter, prima! Nu nog een mooie woning vinden.
6 June 2018
Anoniem
Snel,adequaat en klantvriendelijk.
8 May 2018
Danielle
Ilpendam
Ik ben goed geholpen bij de vragen die ik gehad. Zodra ik wat meer eigen geld heb of een leuke woning heb gevonden die ik kan kopen. Ga ik zeker weer naar de Hypotheker
23 March 2018
Anouschka
Purmerend
ik ben al ong .eif jaar klant van de weidevenne en wordt perfect geholpen.Grote klasse. zeer vriendelijk personeel en behulpzaam.
1 December 2017
jan
1 October 2017
khalidgoed
Purmerend
Uitstekend geholpen door Jacqueline en Bianca. Op tijd, vriendelijk, betrokken en kennis van zaken.
14 September 2017
Ilonka
Purmerend
Wat een fijne, vriendelijke, meedenkende medewerkers!
14 June 2017
J