Positieve ontvangst.
Persoonlijke benadering, kennis van zaken, meedenkend, open voor suggesties. Secuur in de behandeling en afhandeling.
23 August 2025
Review overzicht
23 August 2025
Hubert Berbee
Schipluiden
Manfred heeft ons heel erg fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Gesprekken waren duidelijk en we kregen ook altijd een snelle reactie op onze mailtjes met vragen. Daarbij mag Monique ook zeker niet vergeten worden! 2 toppers die een dikke 10 verdienen voor service en klantvriendelijkheid!
24 February 2024
Mk
Nootdorp
Ik ben voor de 2e x naar de hypotheker (Manfred Meijers) in Nootdorp gegaan voor de aankoop van een nieuwe woning. De uitleg is duidelijk en je weet ook gelijk waar je aan toe bent. En ook de communicatie is heel goed.
14 September 2022
Maarten
Hoogmade
Duidelijk advies over de mogelijkheden en kosten en eventuele risico's Er wordt goed gekeken naar de mogelijkheden. (Locatie Nootdorp) Goede service, voor en na het afsluiten van een hypotheek.
5 December 2021
Ronald
Den Haag
Olaf en zijn collega's hebben ons uitstekend door het proces heen geholpen. Wij zien onszelf als starters en hebben geen verstand van de woningmarkt en wat er allemaal bij zo'n enorme aankoop komt kijken. Het is ons goed uitgelegd en mede daardoor en door de hypotheekgarantie van de Hypotheker konden we een mooi bod neerleggen waardoor we in korte tijd het huis hebben kunnen kopen waar we ons oog op hebben laten vallen. Iedere keer als we in ons nieuwe huis zijn beseffen we weer hoe erg we hebben geboft en hoe goed het was dat we overal de juiste mensen voor hebben ingeschakeld!
3 March 2021
David van Leerdam
Delft
De adviseur, Michel de Wijer, denkt mee vanuit de positie van de klant. Hij was zeer informatief, geeft goede informatie en bied een hypotheek waarmee we zeer goed geholpen zijn. Kortom, we bevelen een advies van de Hypotheker zeer aan!
16 March 2020
Johan Schouten
NOOTDORP
Erg goed en duidelijk geholpen.
23 January 2020
Johan
Pijnacker
Altijd netjes correct goed humeur en een zeer goed advies. Er wordt snel gereageerd op al je vragen. Een zeer tevreden klant.
12 December 2017
Nico
Nootdorp
Dit is de vierde keer dat ik bij de hypotheker in Nootdorp ben geweest. Altijd behulpzaam, vriendelijk en deskundig geholpen. Ik reken erop dat het in dit geval ook goed komt!
7 December 2017
Wil
Pijnacker
De service was perfect super geholpen. echter de mobiele app vind ik onduidelijk vaak krijg je een pushmelding dat er iets is veranderd in je dossier maar dan staat er niet wat er is veranderd, misschien een activiteitenlogboek in de app maken?
9 November 2017
Wilco
Den haag
14 September 2017
marry
berkel roderijs
De uitleg en behulpzaamheid is zeer deskundig.
16 July 2017
H.A.W.
Vlaardingen
Na de goede ervaring met het sluiten van de hypotheek voor ons vorige huis ook nu naar de Hypotheker gegaan. Wederom goede service, goede uitleg en de begeleiding die je mag verwachten bij het maken van zo'n belangrijke keuze. Wij zijn super tevreden.
31 March 2017
Richard