Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor een volledige ontzorging en goed advies zou ik zeker combi Raymond (de hypotheker) en LingerOG aanbevelen. Je krijgt bij deze partij waar voor je geld. Dankje Raymond! Tot de volgende.
25 August 2026
Richi
Amsterdam
Recently I bought a house..Iam very happy their service.
15 January 2026
Ashikuzzaman
Amsterdam
Goede service bij vragen en asnleveren documenten….
14 August 2025
Roel
Leusden
Vanaf het eerste contact moment al werd meteen mee gedacht om te werken naar een passend advies en traject. Er werd actief benaderd voor het vervolg en alle stappen en opties werden goed uitgelegd. En mede dankzij het “Bieden met zekerheid” product is het gelukt om een woning te krijgen.
17 July 2025
Paul
19 September 2024
Joyce
Amsterdam
We zijn heel goed geholpen door onze hypotheekadviseur. Hij was heel duidelijk en transparant en dacht met ons mee over verschillende mogelijkheden. Wij zijn heel blij en dankbaar met De Hypotheker en zou iedereen hen aanbevelen.
21 September 2023
Rianne
Amsterdam
Mijn man en ik werden prima geadviseerd door onze hypotheekadviseur, en hij dacht ook goed met ons mee.
14 May 2021
Dorothy Boersma-Sijp
ALMERE
Uitermate prettig. Ik kreeg de aandacht die past bij iets belangrijks als een hypotheek. Er werd ruim tijd genomen voor de gesprekken en vragen werden beantwoord. Er werd niet gepusht. Eigenlijk zoals het hoort en zoals je wellicht mag verwachten, maar wat je helaas nog maar op weinig plaatsen aantreft.
27 January 2021
Ceriel
Amsterdam
Betrouwbaar, kundig, zoekt zaken uit
23 December 2020
Anita Puijk
Amsterdam
We hebben een goede adviseur toegewezen gekregen hij besprak en vertelde ons ook hoe of wat in elkaar is
21 October 2020
Lindsey & Marcel Gouwerok
We are satisfied.
4 May 2020
Bless
Amsterdam
Prettige mensen,goed gehpen. Uitleg was goed geregeld en vragen werden op een prettige manier beantwoord.
30 April 2020
Bert Bijtenhoorn
Appeltern
De hypotheek adviseur was heel erg duidelijk. Geen vraag was te veel en als je het even niet kon bijbenen kreeg je opnieuw de uitleg!
9 March 2020
Melvin
Assendelft
Binnen 5 weken van bod tot verhuizen; adviseur Nico den Butter plande afspraken vlot in en voorzag me van degelijk advies.
7 August 2019
Max
Amsterdam
Er wordt altijd tijd gemaakt voor vragen voelde mij echt gehoord.
18 June 2019
Erma
Weesp
Jullie zijn de beste
30 March 2018
Sajida
Amsterdam
Open en vriendelijk. Laat je uitpraten en neemt op een vriendelijke en deskundige manier je vragen op en stelt je gerust. Tevens geeft men een duidelijke en vooral eerlijke manier antwoord op je vragen. Wat vooral als prettig wordt ervaren is dat als je belt met een vraag of probleem dit snel wordt opgepakt. Tel of mail bijv.
23 March 2018
Leo
Amsterdam
After a first contact, fast schedule of a nice and friendly meeting where a good overview of all the procedures, was presented and explained if any doubts. Great professionalism and friendliness.
18 March 2018
Dinarte
Diemen 1111GV
zakelijk en professioneel
16 March 2018
Paul
Amsterdam Z.O.
Zeer vriendelijke en kundige adviseur die de tijd nam om me te adviseren over mijn huidige hypotheek en de aflossingsmogelijkheden.
9 March 2018
anoniem
erg fijn welkom, erg vriendelijk ontvangen, en het gesprek als zeer fijn ergvaren. alles werd duidelijk uitgelegd. je kreeg ook een uitdraai mee waar je thuis nog even over na kon zitten denken. en alle vragen werden super fijn uitgelegd. ik ben zeker tevreden over mijn ervaring met de hypotheker amsterdam zuidoost, en kom hier dan ook graag naar terug
11 January 2018
Natasja
Amsterdam
Deskundig, eerlijk en goed advies. Hij gaat in op jouw situatie zodat je weet waar je rekening meehoudt en wat jou te wachten staat. De adviseur denkt ook mee en neemt zijn tijd om je vragen te beantwoorden. Ik heb meerdere hypotheekadviseurs benaderd, maar deze was tot nu toe de beste in het geven van advies, tips, het uitleggen en mijn situatie voor ogen hebben. Wel aan de dure kant vergeleken met andere adviseurs. Tip: ga opzoek naar onafhankelijke hypotheekadviseurs, niet een die gekoppeld is aan een bank. Ze hebben niet het beste met jou voor.
12 November 2017
A
AMSTERDAM
My Advisor Peter De Bie has been extremely helpful and professional. Going way beyond of what was expected, to resolve all the doubts and questions I had and to find the perfect solution for my particular situation.Also providing with additional information on other queries as required. I would strongly recommend Peter.
9 November 2017
Anna
Was good
4 June 2017
Min
Amsterdam
goede service, snel geholpen, duidelijke antwoorden op mijn vragen
16 May 2017
Doru