Fijne ervaring

Hele prettige samenwerking met Alexander en de rest van het team gehad. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de complexe dingen werden snel voor mij opgelost. Hij was bereid om net dat stapje extra te lopen bij onduidelijkheden en daardoor is alles voor mij soepel verlopen. Ik kan ze met harte aanbevelen!

Super service

Super behulpzaam bij het regelen van de hypotheek van ons eerste huisje! Zeker een aanrader voor mensen die voor het eerst een huis willen kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn adviseur heeft uitgebreid tijd genomen om te kijken naar mijn specifieke situatie en alle keuzes die daarin gemaakt kunnen worden. Door deze totaalaanpak bleek er veel meer mogelijk dan ik gedacht had, met een goed overzicht van risico's bij alle denkbare toekomstscenario's. Een echte aanrader.

Akkes prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig advies ontvangen. Ik kreeg alle ruimte vragen te stellen en er werd goed naar mij geluisterd. Al met al een erg prettige ervaring, wanneer we een hypotheek af gaan sluiten zullen we dit zeker gaan doen aan de Raadhuisstraat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede, nuchtere beschouwing van mijn mogelijkheden op de Amsterdamse huizenmarkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed advies. Snel proces. Duidelijke uitleg. Goed bereikbaar via mail en telefoon. Niet de goedkoopste advieskosten, maar zeker kwaliteit voor het geld. En volledige toewijding om het goed te regelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Typisch Amsterdams kantoor. Snelle jongens met grote mond. Niet voor elke klant geschikt naar mijn mening, maar voor mij prima. Ok uitleg over proces en duidelijk advies. Wel doorvragen als je volledige overzicht wil krijgen want adviseurs hebben een voorkeur en zijn niet verlegen die te verkondigen.

Herengracht 213

1016 BG Amsterdam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.