4 sterren: goede service, goed behandeld

Wel veel papier werk van links naar rechts en anders om maar dan komt toch het verwachte resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het kennismakingsgesprek al het gevoel dat ze weten waar ze het over hebben en dat ze de moeite voor je nemen. Kunt altijd terecht voor informatie tijdens het gehele traject en ook na die tijd kun je er altijd terecht voor vragen of hulp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service. Als expats in Congo zitten we niet in een standaard situatie. Als bemiddelingspersoon heeft Arjan, veel barrieres voor ons weggehaald en ons uitstekend geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig geholpen met het uitkiezen van een nieuwe hypotheek. Oude hypotheek kon uiteindelijk deels meegenomen worden met een aanvulling van een nieuwe hypotheek. Keurig advies wat voor het beste zou zijn. Bedankt Arjan en Maaike!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur heeft me goed door het hele proces heen gecoacht. Vragen die ik had, werden snel beantwoord. Ik ben erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat we van dit soort zaken weinig verstand hebben, wilden we graag een hypotheekadviseur die ons goede en objectieve informatie kon geven. Naar onze mening is De Hypotheker daar zeker in geslaagd. Ze namen de tijd voor ons en al onze vragen zijn goed beantwoord.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel. Je krijgt een duidelijk verhaal zodat je weet waar je aan toe bent. Ik ben zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Arjan heeft ons uitstekend van advies voorzien. Betrouwbaar en duidelijk. En een dikke pluim voor Maaike die altijd voor ons klaar stond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies, en zijn bereid om ook in de avond advies te geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn prima geholpen met onze vragen en advies ivm nieuwe hypotheek aanvraag. We kunnen nu iets verbouwen en betalen ook nog minder hypotheek per maand.

Goed geholpen door Hypotheker Nijverdal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een uitstekende ervaring gehad met Arjan en Maaike. Alles werd deskundig uitgelegd en we werden altijd goed geholpen als we vragen hadden. Ze bieden een uitstekende service en nemen alles uit handen wanneer dit gewenst is. Ze hebben ons uitsteken geholpen, top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen! Maaike en Arjan zijn een goed team.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne, prettige samenwerking. Duidelijk, goed advies en vooral pro-actief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed overleg en service geleverd, ondanks een lastige situatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede begeleiding, advies gekregen. Kwamen afspraken altijd korrekt en snel na.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben Arjan Huisman van De Hypotheker 4 jaar geleden ook als Hypotheekadviseur gehad. Toen was hij nog werkzaam in Enschede. Het feit dat we nu helemaal vanuit Losser naar Nijverdal rijden zegt genoeg. Arjan is erg deskundig en heeft ons de vorige keer en deze keer uitmuntend geholpen en geadviseerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden we zijn netjes behandeld door Arjan en zijn team

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een ervaren vestiging die weet van wanten. altijd vriendelijk en eerlijk over al je vragen ! Even snel tussen door iets vragen was bij ons geen probleem onze hypotheek is top geregeld en we zijn erg tevreden !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over de goede service en het deskundige advies. De medewerkers zijn goed te bereiken en prettig in de omgang. Daar waar snelheid in het aanvraagproces gevraagd werd zaten Arjan en zijn collega's er bovenop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn prima geholpen door Arjan en zijn team. Er is goed meegedacht over een nieuw af te sluiten hypotheek. Alles is goed uitgelegd en bij vragen waren ze goed en snel bereikbaar. Al met al zeker aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arjan Huisman en collega's hebben ons zeer goed geholpen. Door middel van gesprekken hebben wij door hen onze woning kunnen verkopen en ons droomhuis weer kunnen kopen. De informatie die Arjan verstrekte was duidelijk. Hij geeft een goed en helder advies. Altijd bereikbaar voor evt. vragen. Wij zijn zeer tevreden over de hypotheker in Nijverdal. En kunnen deze bij iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles tot in puntjes prima geregeld. we zijn er zeer tevreden mee en zullen ze zeker weer vragen mocht het nodig zijn. Bedankt voor de prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Passend advies en korte lijntjes qua communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en vriendelijke mensen kon met alle vragen bij hun terecht

Maximastraat 7

7442NW Nijverdal

0548-620922

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.