Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews illustreren een consistente positieve ervaring met duidelijke adviezen en persoonlijke begeleiding. Klanten ervaren snelle communicatie, vriendelijke medewerkers en een zorgvuldige afhandeling van het hypotheekproces tot de notaris. Het team wordt genoemd om deskundigheid, proactieve betrokkenheid en vertrouwen te bieden. Over het geheel genomen wordt de service als efficiënt en oplossingsgericht gewaardeerd.
De adviseur begreep direct wat mijn bedoeling was en heeft het beste aanbod aan hypothecaire lening voor mij samengesteld en verzorgd. Met ook de juiste begeleiding en het hele proces tot aan de notaris is correct verlopen. Top dus
11 December 2025
André
Nijmegen
Het advies dat ik en mijn partner hebben gekregen tijdens de gesprekken was erg duidelijk, maar ook als ik buiten werktijd vragen stelde kwam daar vaak gewoon antwoord op of werd er een (bel)afspraak gemaakt voor de werkdag erna, wat uitstraalde dat de medewerkers allemaal hun uiterste best deden om ons te helpen bij het verkrijgen van onze nieuwe woning. Daarnaast hoefden we alleen de gevraagde gegevens aan te leveren en zorgde De Hypotheker voor de rest: aanvragen van de hypotheek, verzekeringen voor ons zelf en de woning, noem maar op. Al met al een goede ervaring dat ik zeker weer zou doen als ik in de toekomst een andere woning zou kopen.
23 October 2025
Joshua & Diana
Hoi Diana en Joshua,
Dank voor deze prachtige review! We hebben jullie met veel plezier geholpen. Heel veel geluk gewenst voor de toekomst en wie weet: tot ziens!
Met vriendelijke groet,
Team De Hypotheker Nijmegen Centrum
Wij zijn geholpen door Jurrian. Allereerst over Jurrian zelf, een gezellige, aardige en vooral fijne man om mee om te gaan. Vanaf binnenkomst bij het eerste gesprek waren we direct overtuigd dat Jurrian & de Hypotheker ons het beste konden helpen bij de aankoop van onze eerste woning. De dames aan de telefoon nemen de telefoon zeer snel op. De keren dat ik de Hypotheker heb gebeld, namen ze zelfs zo snel op dat ik even niet wist wat ik moest zeggen. Na alle adviezen en deskundige hulp, hebben we meteen het eerste huis die we bekeken, kunnen kopen. Jurrian heeft ons zelfs nog geholpen met de belastingdienst invullen. Dit was super fijn! Al met al, de Hypotheker neemt alle zorgen weg bij het kopen van een huis. Ze bieden goede adviezen en wanneer iets tegen zit, lossen zij dit op voor je. Nogmaals bedankt voor de goede service en adviezen!
1 September 2025
Kayne & Lotte
Beuningen
Ik ben zeer goed en prettig geholpen
25 August 2025
Nelly
Malden
Ik had meteen een goed gevoel bij Paul. Hij vond geen vraag te gek en wilde mij bij alles helpen en uitleg geven. Ook de assistenten waren allemaal super vriendelijk en behulpzaam.
14 August 2025
Floor
Nijmegen
Ik heb men wensen gedeeld met adviseur Paul, hij heeft alles netjes op een rij gezet en allen mogelijke scenario's door gerekend en een goed advies rapport opgemaakt en snel een hypotheek geregeld, Top service!!
7 August 2025
Robert
Nijmegen
Met onze gezinshypotheek werd er inventief en in details geadviseerd en konden we ons droomhuis kopen. Het enthousiaste team van Paul, Ingrid en collega's heeft ons heel klantvriendelijk en hartelijk geholpen. We vertrouwden hen volledig op hun expertise en dat heeft heel goed uitgepakt, complimenten!
22 July 2025
Lucienne
Fijne duidelijke samenwerking
3 July 2025
Peter
Nijmegen
Deskundige benadering en advisering, dacht pro actief mee in onze beslissingen.
27 June 2025
karel van de graaf
Kapel Avezaath
Er werd goed geluisterd, kansen werden gezien en via de online omgeving alle documenten makkelijk kunnen versturen. Ook adequaat bij vragen en onduidelijkheden. Dank voor de service.
1 May 2025
Steven
Nijmegen
Ik kan de Hypotheker in Nijmegen zeker aanraden. Onze hypotheekadviseur dacht bij elke stap met ons mee en geen enkele vraag was te gek. De soms ietwat ingewikkelde zaken kon hij helder aan ons uitleggen en hij heeft veel geregel uit handen genomen. Ook rondom ons proces van ons nieuwbouwhuis kon de hypotheekadviseur ons adviseren en informeren.
18 April 2025
Rosalie
Nijmegen
Onze ervaring was super, wij werden geholpen in het filiaal in Nijmegen. Allemaal super vriendelijke mensen die je helpen om dit proces goed te doorlopen. Geen seconde spijt van gehad.
16 April 2025
Mick
Nijmegen
Fijne persoonlijke begeleiding. Er werd altijd goed mee gedacht en gekeken naar de beste optie. Ook zijn ze erg flexibel en wordt er snel geanticipeerd wanneer het nodig is!
12 December 2024
Noortje
Nijmegen
Erik en Josta hebben om begeleid gedurende onze zoektocht naar een huis. Het geleverde werk en de service van de Hypotheker hebben wij als erg goed ervaren. Communicatie was duidelijk en snel, ook als er snel gehandeld moest worden stonden ze paraat. Al met al een prettige begeleiding in een woeste woningmarkt.
26 September 2024
Joep
Wijchen
Goedemorgen Joep,
Hartelijk dank voor deze prachtige review! We hebben jullie met veel plezier geholpen en wensen jullie veel geluk toe in jullie nieuwe woning.
Met vriendelijke groeten,
Erik en Josta
De Hypotheker Nijmegen
We hadden een specifiek aanvraag gedaan, maar daarvoor was de communicatie tussen hoofdkantoor en kantoor Nijmegen niet goed. We werden steeds heen en weer gestuurd. Uiteindelijk is het opgelost, maar wel met vertraging onze hypotheek aangedragen.
12 September 2024
Inge
Nijmegen
Jongstel, adviesgesprek voor een hypotheek, bij het kopen van een eerste woning: - De adviseur was niet voorbereid, terwijl we ruim een week van te voren al onze gegevens hadden aangeleverd. - Onpersoonlijk - Was niet geïnteresseerd - Stelde weinig vragen - Niet meedenkend in mogelijkheden - Keek alleen naar de cijfers die hij voor zich had. Was nauwelijks geïnteresseerd naar het verhaal achter de cijfers. - Stelde op ongestructureerde wijze opties of scenario's voor van wat we zouden kunnen doen. (en daar moesten we steeds zelf mee komen) - Wist weinig tot niks van ondernemerschap af. (een van ons is ondernemer)
Beveelt niet aan
6 September 2024
Lisa
Nijmegen
In kaart brengen van de bestaande situatie, de mogelijkheden en opties voor een nieuwe hypotheek, die voor ons ook nog eens betaalbaar moest zijn, was een proces op zich. Het betrof nieuwbouw, met alle vertragingen van dien, voor er een koopovereenkomst kon worden gesloten; een traject van ca. 6 maanden. Met onze hypotheekadviseur konden we in dit proces duidelijkheid behouden, meebewegen met veranderingen en uiteindelijk een goede hypotheek afsluiten
3 July 2024
Jos
Beek Ubbergen
goede service en juiste aandacht voor de klant.
1 August 2023
Lucas Smit
Ooy
We zijn heel blij met De Hypotheker, afdeling Nijmegen: - Net een huis gekocht en omdat er enorme tijdsdruk was om alles binnen 7 weken voor elkaar te krijgen hebben de Hypotheker's ontzetten hard daar aan gewerkt! - rekenmodellen klopten voor 100% (je weet wat je lasten en kosten zijn van te voren en tot een euro nauwkeurig) - altijd vriendelijk en behulpzaam - altijd bereikbaar (zelfs als dat een vrije dag was maar toch nodig om iets te regelen - no problem). - alle documenten kant-en-klare voorbereid - dit was onze 2 ervaring met De Hypotheker Nijmegen, we waren heel goed geholpen met onze eerste woning al in 2014 - een aanrader!
26 June 2023
Martin P
Molenhoek
Ze vragen goed naar je wensen en inkomen en stemmen het advies daar perfect op af. Geen eigen belang maar de klant centraal.
14 May 2023
Raymond
Nijmegen
Fijne gesprekken gevoerd met duidelijke uitleg.
1 May 2023
Gery
Nijmegen
Goedemorgen Gery, dank voor deze mooie review! We hebben jullie graag geholpen en wensen jullie het allerbeste toe voor de toekomst. Met vriendelijke groet, De Hypotheker Nijmegen.
Goede service!!!
18 January 2023
D
Nijmegen
Paul is een hele relaxte man die je stap voor stap alle mogelijkheden laat zien. Hij legt alles gedetailleerd uit en geeft adviezen waar nodig. De communicatie was prettig en verliep soepel.
9 February 2022
egbert
nijmegen
Ze zijn snel, duidelijk en deskundig. Wat ik je nog meer?!
3 March 2021
Ramon
Groesbeek
Paul is een prettige persoon die in staat is om rustig en laagdrempelig een kundig advies voor je op te stellen. Hij luistert goed naar eventuele eisen en wensen en levert tijdig de benodigde stukken op.
28 January 2021
Ruud Werker